User
Pass
2FA

Intamplari de alta data...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message1024
spiridusu

[graffer]

Status: Offline
(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 22-07-2008, 23:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Postati aici intamplari farse poazne situatii penibile etc....

Incep eu...am vzt la dark la avatar "Romania Trezestete"...instant mi-am amintit ce am facut in 2006 de revelion...-) dupa o noapte de baeram la un tovarash...destul de ametiti toti...pe la 7-8 dimineata cand toata lumea dormea ne-a venit o idee.Tipul asta statea intr-un complex de 4 blocuri aranjate in forma de patrat in mijlocul lor fiind o centrala termica.Am scos boxele pe geam...(niste boxe dalea de juma' de metru...avea statie omu') si am pus melodia romania trezestete...ii lasam incet iar cand venea refrenu dadeam la maxim - a fost foarte amuzant sa vedem luminile aprinzandu-se pe rand la fiecare apartament...lumea buimaca iesind pe geam si nestiind ce se intampla deoarece noi trasesem perdeaua -...pan la urma ne-am oprit cand s-a terminat melodia...a fost foarte funny -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DarkK1d

[the evil one]

(online 3 weeks ago)

Votes: 133

Post Posted: 22-07-2008, 23:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aha -, e chiar misto piesa -, si ar fi tare -.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mD@
[Banned user]

Banned

(since 29-06-2009 19:24)

Votes: 27

Post Posted: 23-07-2008, 11:23:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand eram mai mic 8-9 ani ma duceam afara cu astia mari si langa blocu meu sta un mos la parter
aducea unu o lanterna unu un tuberman si restu ce mai aveau desigur nu ne lipsea asa vestitul laser - si noaptea la 9-10 cand se intuneca nul lasam sa doarma -
hmm odata statea in sufragerie si avea o olita langa el - statea pe ea Thinking si am facut panarama de el , a iesit afara si nea alergat cu caramizi si cu bastoane ma rog mosu cat de prost era nu putea sa ne prinda - ii faceam asta in fiecare seara si dupa cateva luni al naibii mos ma prins fara [***] arunca cu cataroaie dupa mine ma alergat tot cartieru si am scapat de el dupa cateva ture de bloc
in rest nimic important ?! gornete in cap la oameni , aruncam cu scoici in geamuri la oameni aaaa

odata am pus un sobolan mort la unu in casa -
deci sa va spun faza era un sobolan calcat de o masina in mijlocu drumului si lam pus la unu in casa care statea la parter si avea geamu deschis deci ne ducem noi asa cica treceam pe-acolo si deaoda pc am aruncat sobolanu la aia in casa si avea mancare acolo - ma rog nu nea zis nimic ca nu a stiut cine a facut asta -

alta faza.
aruncam cu oua in 5 - [autobuz]
doh miam amintit de ceva si mai tare cu una de la telegraf

sa peeee unu intr-o punga si ce credeti ca a facut cu ea? sa dus frumos a trecut strada si a aruncat punga in cap lu aia doh cica la aia ca cheama politia da pana sa iasa afara noi am si plecat , iam facut asta de 3-4 ori - odata tot lu aia faceam concurs care o nimereste de peste drum prin geamu ala de la telegraf si a nimerito unu -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Evil-Me

[special k]

(since 15-09-2018 20:52)

Votes: 45

Post Posted: 27-07-2008, 12:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prima poveste a lui mDa, o faceam si eu acum ceva ani, pacat ca m-am lasat, adica ne-am lasat, cand am primit eu un borcan in cap x_x/

saw you crashing around the bay, never seen you act so shallow, or look so brown..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  

The time now is 01-05-2025, 20:20:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password