User
Pass
2FA

Invitatii ClanZone

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1761
NONY

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-12-2010 07:02)

Votes: 2

Post Posted: 20-07-2010, 19:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asemenea , ofer invitatii clanzone
Inscrierea este atat free cat si cu invitatii , este sistem gather [ 5on5 ]
Am facut acest topic in caz ca exista oameni atrasi de acest sistem si in caz ca vor sa ma ajute in obtinerea unui Premium pe 1 luna de zile sa dea click AICI

Pentru nelamuriri , imi puteti da un PM sau un ADD la Y!M : eu.nony si va voi ajuta cu ce voi putea .
Tin sa precizez ca va trebuiesc urmatoarele :
1. un steam
2. un mirc
3. un cont la respectivul link pe care vi l-am dat
4. dupa crearea contului , activarea acestuia , printr-un link primit pe e-mail
5. un cont la -Q-
6. dupa activarea contului pe clanzone , Control Panel unde aveti 2 chestiuni importante de completat : Edit Steam-ID - va trebui sa bagati acolo steamID vostru din cifre si Edit Q-Auth - acel cont la -Q- specificat mai sus , va trebui bagat acolo .

Sunt obligat sa va reamintesc ca nu aveti voie :
1. sa injurati
2. sa iesiti dintr-un meci in curs
3. sa nu va prezentati la un meci la care a-ti dat !add
4. sa creati probleme in joc , anti-joc etc.
5. sa nu faceti TA ( teamattack ) , TK ( teamkills )

Cam astea sunt lucrurile de baza , in rest cei care a-ti jucat pe gather-network , ar cam trebui sa stiti despre ce este vorba , este cam acelasi sistem de acolo .

Succes .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-01-2025, 11:44:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x