User
Pass
2FA

JOS CENZURA!!!!!!!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message393
JOSCENZURA

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-06-2012 08:32)

Votes: 2

Post Posted: 27-06-2012, 07:57:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.youtube.com/watch?v=YCuj3jqawxg

JOS CENZURA! Dupa cum spune si titlul si melodia celor de la parazitii din linkul de mai sus!

Au Inceput Gmii sa dea ban si mute haotic! dau mute pentru orice glumita nevinovata,de exemplu pe realmul evolution si-a luat mute un player 10 minute ca a scris un vers dintr-o melodie a celor de la Codu Penal-Sampanie va rog ascultati melodia si spune-ti unde e limbaj obscen? nu are voie omu sa se simta bine ? World Of Warcraft nu joaca doar copii de 10-15 ani ci joaca si cei de peste 18 ani.cum e cazul meu care am 25 de ani (joc din placere pentru ca nu am altceva de facut,am 1 luna de cand sunt acasa,sunt cadet offiter maritim,e jobul meu).
Din cate cunosc foarte bine Mute se da:
-adresari obscene la adresa unui player de pe sv
-limbaj obscen adresate sv(poate si ban)
-cuvinte jignitoare la adresa unui staff(poate si ban)
-dar nu se da mute doar ca ai scris tu ca te-ai simtit bine in largul tau un vers nevinovat dintr-o melodie pe global,poate a facut-o sa mai destinda atmosfera pe sv....

Deci va rog frumos dragi Gmii sa dati mute/ban cum trebuie nu cum aveti dumneavoastra chef,sau nu va place numele.persoana respectiva.
Am Incheiat,O zi cat mai buna sa aveti!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dire

[Gratis rankul]

Status: Offline
(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 27-06-2012, 17:12:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

click

Acolo ar cam trebui sa postezi ca sa te bage in seama lumea !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-02-2025, 07:49:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x