User
Pass
2FA

Jos m8 ban mark .

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message1282
IAmDavid

[Hypebeast]

Status: Offline
(since 23-08-2021 21:54)

Votes: 56

Post Posted: 06-12-2017, 23:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stau sa completez modelul pentru ca ceea ce face mark mi se pare o mizerie.
In primul rand ,ne face terminati si se da drept surd si analfabet , ( ceea ce ma deranjeaza pentru ca fratele meu este surd si aude cu niste aparate.)
Pe langa asta ,continua in prostie sa faca misto de noi .

Cioara [LVL 11] : Nu cred.
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : normal
Cioara [LVL 11] : Ca asta vrei.
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Cioara
Cioara [LVL 11] : Tu iti bati joc de mine.
-sL- Tabaco [LVL 11] : eu frumos ajutor print forum poc poc spus inlove
Cioara [LVL 11] : Tu nu stii sa ai respect.
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Corect Tabaco
*[zMx] Voteaza serverul ZILNIC si primesti 1000 CREDITE cand ai votat de 10 ori!
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Cioara
Cioara [LVL 11] : Nu stiu cu ce ti-am gresit...
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Terminat
-sL- Tabaco [LVL 11] : cioara..

[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Tabaco
-sL- Tabaco [LVL 11] : ..?
Unknown command: -drag
[ZP] Clasa ta Human pentru runda aceasta este: Doodle Jump (Are o saritura puternica)
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : daca om rau urat vb despre surd
**** Zombie Plague Ultimate

CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : tabaco
*[zMx] Pentru a cumpara PARASUTA scrie in chat buy_parachute (gratis)
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Nu inteleg
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : stai
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : ajutor vb
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : putin
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Tu nu
-sL- Tabaco [LVL 11] : ce ajutor ma
*** Bimbo killed L3oNaRd 123 with a headshot from infection ***
*[zMx] Scrie /skilluri pentru a deschide meniul de SKILLURI
*DEAD*Cioara [LVL 11] : Ce a

Vi se pare normal ?

"Te hranești cu iluzii."

Click here for magic!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
abandonare

[Mentally Stable]

(since 24-08-2019 02:01)

Votes: 1

Post Posted: 06-12-2017, 23:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg cu ce i-am gresit... Chiar sa ma faci terminat in halul asta ? Nu l-am injurat, nu i-am facut absolut nimic... Mi se rupe de surzimea lui. Si eu sunt surd, port aparate, dar nu fac misto de alti playeri, incerc sa ii ajut... Chiar daca uneori mai gresesc si eu, imi cer scuze... El vrea respect, in schimb ofera o mizerie de nedescris. Mark, daca vezi asta, cu mine sa stii ca nu te vei intelege niciodata, m-ai jignit de prea multe ori, nu stiu cum ti-au dat ei CO-N1... Faptul ca esti de 5 ani aici, nu-mi spune nimic. Pentru mine esti un anonim. Astept jignirile si haterii sa raspunda. La revedere!

Update @ 06-12-2017, 23:48:45

Si in continuare se foloseste de abuz, e un nesimtit din calea afara. Nu stiu ce sa zic ? Multi o sa ma contrazica, a dat slay pentru ca m-am bagat, fara sa vreau, in laser. Nu poti cu el, e prea enervant cu respectul. Imi spune sa invat regulile, hai sa fim seriosi, am level 11, cine nu le stie la acest nivel ? ESTI O RUSINE, MARK!

0 0

Back to top
IAmDavid

[Hypebeast]

Post Posted: 06-12-2017, 23:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abandonare wrote:
Eu nu inteleg cu ce i-am gresit... Chiar sa ma faci terminat in halul asta ? Nu l-am injurat, nu i-am facut absolut nimic... Mi se rupe de surzimea lui. Si eu sunt surd, port aparate, dar nu fac misto de alti playeri, incerc sa ii ajut... Chiar daca uneori mai gresesc si eu, imi cer scuze... El vrea respect, in schimb ofera o mizerie de nedescris. Mark, daca vezi asta, cu mine sa stii ca nu te vei intelege niciodata, m-ai jignit de prea multe ori, nu stiu cum ti-au dat ei CO-N1... Faptul ca esti de 5 ani aici, nu-mi spune nimic. Pentru mine esti un anonim. Astept jignirile si haterii sa raspunda. La revedere!

Update @ 06-12-2017, 23:48:45

Si in continuare se foloseste de abuz, e un nesimtit din calea afara. Nu stiu ce sa zic ? Multi o sa ma contrazica, a dat slay pentru ca m-am bagat, fara sa vreau, in laser. Nu poti cu el, e prea enervant cu respectul. Imi spune sa invat regulile, hai sa fim seriosi, am level 11, cine nu le stie la acest nivel ? ESTI O RUSINE, MARK!

CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : Hai hai hai cioara
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : nu respect
[CO-N1][LVL 14] -|KwD|-*Jos*M8*ban*Mark* : =)

uite.

"Te hranești cu iluzii."

Click here for magic!

0 0

Back to top
Ravio

[Mentally Stable]

(since 09-12-2018 11:52)

Votes: 4

Post Posted: 07-12-2017, 00:12:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tabaco nu mai comenta aici ca nu ai voie si fi intelegator cu Mark este un admin foarte vechi.
Contra este posibil sa nu te fi facut pe tine terminat , poate a vrut sa spuna terminate .
Trebuie inteles si nu cautat cel mai mica mizerie pentru a ii face reclamatie

Update @ 07-12-2017, 00:12:06

Ravio wrote:
Tabaco nu mai comenta aici ca nu ai voie si fi intelegator cu Mark este un admin foarte vechi.
Contra este posibil sa nu te fi facut pe tine termimat , poate a vrut sa spuna terminate .
Trebuie inteles si nu cautat ce a mai mica mizerie pentru a ii face reclamatie

P.s pentru fiecare lucru pe care il spui este nevoie si de dovezi altfel sunt doar vorbe-n vant

3 0

Back to top
Alex ZBD

[Mentally Stable]

(since 24-02-2018 10:55)

Post Posted: 07-12-2017, 00:50:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravio are dreptate , mark e surdo-mut , și are niște greșeli gramaticale.. poate el a vrut sa îți zică terminate , mark nu e genu sa înjure sau sa jignească .. Dintr un cuvânt se ajunge la o mizerie..
2 0

Back to top
IAmDavid

[Hypebeast]

Post Posted: 07-12-2017, 02:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex ZBD wrote:
Ravio are dreptate , mark e surdo-mut , și are niște greșeli gramaticale.. poate el a vrut sa îți zicã terminate , mark nu e genu sa înjure sau sa jigneascã .. Dintr un cuvânt se ajunge la o mizerie..

Nu ma deranjeaza ca e surdo-mut...doamne fereste...

Dar se vede clar ca isi batea joc de noi. Crezi ca m-as fi luat de el? No.

A zis Terminat de multe ori,nu am pus toata conv .

"Te hranești cu iluzii."

Click here for magic!

0 0

Back to top
xXxLavyxXx27

[Snitz']

(since 16-01-2025 22:28)

Votes: 406

Post Posted: 07-12-2017, 08:33:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt foarte deranjata de ceea ce vad si dezamagita sa constat ca poti fi asa un om, tabaco. De la cioara ma asteptam.
In primul rand, mark este surd. Leu, ionut si altii au mai stat cu el pe messenger cu microfon si camera web si s-au convins, la fel si eu.
In al doilea rand, el niciodata nu injura/jigneste playerii. A vrut sa va potoleasca din a mai continua cu rautatile ca la astea sunteti primii cu totii. A vrut sa spuna "terminate" nu "terminat". El nu face distinctia intre numar si gen. Aude doar cu aparate, crezi ca ii ajuta cu ceva pe joc? Sunteti voi surzi si nu stiu eu ca sa vorbiti de altul? Nu cred.
In al treilea rand mark este unul dintre cei mai buni admini si isi merita gradul din plin. Acest lucru poate fi confirmat si de alti playeri. Mark nu se cearta cu nimeni si nu isi bate joc, e un admin la locul lui, care isi face treaba si e activ. Ofticatii sa spuna ce vor.
In al patrulea rand reclamatia ta este egala cu 0 pentru ca nu ai respectat modelul, iar dovada poate fi interpretata intrucat poate fi modificata. Trebuia o poza. Pe scurt: bataie de joc (cu atat mai mult comentariile fara sens).
In al cincilea rand, ai report pentru ca nu ai niciun drept sa il jignesti
Reclamatie inutila.

2 0

Back to top
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 07-12-2017, 10:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRoblema la voi e ca tot voi cautati bagare in seama si pana la urma in capu vostru mic tot adminii sunt de vina .. ca de ce nu. Mark nu are treaba cu nimeni,nu s-a certat pana acum cu nimeni,veniti voi ca daca va da slay ca va aruncati in laser (probabil nu ar fi fost prima data) gata e abuz ..

Aveam pretentii de la tine tabac ca ai fost admin si aveam de gand sa ti-l dau iar,de la cioara ma astept la orice ca atat stie sa faca.

Problema la voi e ca v-am lasat noi prea multe sa faceti pe server si daca va comenteaza un admin gata va incalca drepturile,de acum la prima greseala toti zboara,mai ales,cum a zis domnul cioara - daca aveti level mare tre sa stiti regulamentul,nu-l stiti .. foarte neinteresant si v-am ars.

Aveti grija ce faceti pe serverul meu ca nu va mai accept atitudinea asta. De unde si pana unde ati inceput voi sa comentati la admini nu stiu. Si daca mark e pus co-n1 stai linistit ca e pus acolo ca a meritat,faptul ca e surdo-mut nu conteaza atata timp cat stie regulamentu si e impartial.

@EDIT : cioara ai grija de acum ce faci ca ma fortezi sa-ti blochez si contul.

4 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xXxLavyxXx27, 07 December 2017 06:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 30-07-2025, 13:45:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password