User
Pass
2FA

La revedere , Fa7aL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message585
Fa77aL
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 02-01-2016 01:10)

Votes: 11

Post Posted: 12-11-2013, 20:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ªi totul s'a întâmplat dupã ziua mea , frumos.

Pentru toþi care o sã'mi spunã cã sunt un nemâncat , ºi cã cerºesc atenþie , gândiþi'vã de douã ori .

Vreau sã'mi dau "demisia" pentru cã unii oameni nu mã pot "înghiþii" . Trebuie sã existe discuþii despre orice.
Citez : "- ai intrat la electrica ?" "decat sa primesc 20'-30 mil la electrica , mai bine primesc 50 la mate-info" "numai prostii intra la electrica" "ti SA urcat gradul la cap" . Nu existã datã sã nu intru pe server ºi sã nu vãd pe George si Pikachiu certându'se . "ca tu ai inceput cu slapurile ca "PROASTA"

Quote:
Fatale nu mai face pe ala cuminte ca si la upu meu ia mi-a dat contra ca nush ce i-am zis pe sv si tu lafel pt ca ne certasem , pe mne nu ma intereseaza sa am prieteni aici neeaparat (ma int sa ma inteleg bne cu ownerii si playerii normali nu cu adminii neeaparat) , am destui in reallitate dar asta e nesimtire. Cica nu da pe prietenii da i-ai dat pro ca sunteti prieteni , cand abuzeaza si e tare in gura pe sv nu pui la socoteala la up nu? Se vede ce impartial esti.
. ªi îmi spui mie cã nu ºtiu sã scriu corect .

Revenind la conflictul mate - info . Dacã unui om nu îi intrã pe gât un anumit profil , nu trebuie sã'i spui cã e prost , n'are minte ºi cã nu ºtie sã scrie corect . [ Nu ºtiu sã scriu corect , dar mãcar nu am sindromul K . ]
George se ia în gurã cu toti , spune cãci gradul lui Pikachiu a fost luat pe prietenie ºi datoritã faptului cã este fatã [ Ceea ce este penibil . ] . La fel spune si despre gradul meu , ºi al tuturor . Sper cã eºti mulþumit , domnule viitor ºef . Îþi dau þie gradul meu , poate aºa o sã te saturi de GRAD MARE [ Nu ºtiu cu ce te'ar ajuta . ] , ºi de CERªIT REPUTAÞIE PE SERVER !!!!

Sper cã aþi avut timp sã citiþi mult , mersi pentru atenþia acordatã .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
meLLkuTza

[<3 Myself]

(since 29-06-2014 20:17)

Votes: 5

Post Posted: 12-11-2013, 20:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda... am incercat sa te opresc pe server.. nush ce sa m-ai zic..bafta in continuare.. :[ -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
krono

[money talkin']

(since 15-03-2023 14:46)

Votes: 111

Post Posted: 12-11-2013, 20:30:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te credeam genul sa pui la suflet prostiile , si amaraciunile ce le zic cei din jurul tau.

Ce conteaza faptul ca fa77al a intrat la electrica , si cred ca stie gramatica limbi romane mai bine ca jumatatea playerilor de pe server care na se lauda unii unde au intrat pana mea mate-info.
nu pleca.

0 0

Back to top
SweeX

[Mentally Stable]

(since 01-09-2018 13:36)

Votes: 4

Post Posted: 12-11-2013, 20:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te mai prosti si vino si joaca...Nu te credeam asa sa te cobori la mintea altora -
Daca chiar o sa pleci o sa ne fie dor de tine.Bafta -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hvan

[Gold Warchief]

(since 22-02-2015 15:34)

Votes: 15

Post Posted: 12-11-2013, 20:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

It`s a shame , George saracu inca are o mentalitate irationala ( si e si semi analfabet ) , dar nu trebuie sa "pui botu` " la el atata timp cat samo/dire/orhan , nu a pus niciodata problema . In cazul in care unul dintre ownerii serverului vede asta , propun sa ii scoateti adminul lui George si sa nu-l luati in considerare pe Fatal .Amintesc ca ,nici nu imi aduc aminte care a fost ultima data cand George a folosit o comanda de admin intr-un scop realmente bun pentru a face un bine serverului , nu stiu de ce isi doreste un grad cat mai mare pentru ca nu cred ca s-ar descurca bine nici cu un helper . N-am nimic cu el , doar ca are un caracter imatur cum am zis si mai sus si o mentalitate irationala . Cei care stiu mai bine despre ce e vorba in cazu` asta si care mai sunt prezenti pe server , propun sa afirme sau nu ce am zis eu aici. Hai noroc!

P.s.: Degeaba esti la mate-info daca nu stii sa formulezi o propozitie cu subiect si predicat.

0 0

Back to top
Samo

[Berzerk]

(since 14-03-2022 17:30)

Votes: 34

Post Posted: 12-11-2013, 22:15:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata timp cat TU consideri ca ai ceva in cap , nu te lasa influentat de alti oameni.
Eu zic sa terminati cu "gainariile" si sa gasiti o cale amiabila de a va impaca, or nu facem niciun drac.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Samo, 12 November 2013 20:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 07:02:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password