User
Pass
2FA

Legends Never Die

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message578
nony92

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-03-2011 14:51)

Votes: 2

Post Posted: 02-02-2011, 13:42:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guilda "Legends Never Die" este o guilda noua cu membri activi in dezvoltare....no ninja in guilda relativ moca tot prin guilda....si toti pe care ii am in guilda stie sa joace wow (adica isi cunosc clasele) va astept pe toti care vreti o guilda serioasa fra figuri urlaturi si alte manevre etc...incerc sa fac treba serioasa ca sa nu fie probleme...cei care vreti inv in guilda dati wisper mie (nebunasul) sau la (roshan),(metaxa)

Vreau sa fac o guilda calumea cu ajutorul tuturor playerilor carora le place sa joca wow -

Cu timpu voi baga si dkp sistem daca vor playeri din guilda..fiindca parearea mea dkp sistem e o prostie (esti vechi in guilda etc si faci dkp si iei tot dintrun raid iar unu nou venit nu ia nimica fiindca nare dkp) dar iau in privire dorintele membrilor din guilda -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nony92

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2011, 19:48:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

guilda se dezvolta relativ rapid - suntem deja peste 60 in guilda din care 15-20 permanent on cu playeri imba capabili de icc 25hc si rs25hc....avem tank heal si dps de 6k+ avem druizi balance pt prof unu fiind de 5,6k iar altu de 6,1k vreau sa fac treba serioasa astept seriozitate...dupa reset ne apucam de raidurile mare...
0 0

Back to top
nony92

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-02-2011, 12:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut putine modificari desi nu prea am fost pe wow...de vineri vom folosi si dkp sistem si o sa ma apuk sa organizez eventuri pvp/pve....pt mai multe detalii cautatima pe wow (nebunasul)
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 09:02:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x