User
Pass
2FA

Meizu MX4 (???)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message1038
Kaede

[Diclonius Queen]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 02-01-2015, 11:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

• Meizu MX4 nu este un telefon foarte cunoscut la noi, asadar trebuie sa va spune cateva lucruri despre el: nu vine cu un procesor Snapdragon 801 sau 805 asa cum v-ati obisnuit sa vedeti pe telefoanele high end, in schimb acesta are un procesor Mediatek MT6595, pe arhitectura big.LITTLE si este compus dintr-un procesor quad core Cortex A17 tactat la 2.2GHz si inca un procesor quad core Cortex A7 tactat la 1.7GHz.

• Acest procesor si sistemul de operare Android modificat de catre cei de la Meizu fac o combinatie buna. Cam cat de buna? Una care reuseste sa il bata pe Samsung Galaxy Note 4 si alte telefoane high end in toate testele. Meizu MX 4 a obtinut 51356 puncte in Antutu, in timp ce HTC ONE M8, care are un Snapdragon 801 a scos 42822 puncte. Mediatek MT6595 reusteste sa castige in toate testele, si nu este vorba doar despre teste, telefonul se comporta impecabil si in utilizarea de zi cu zi. De asemenea, telefonul poate filma 4K, iar camera principala are o rezolutie de 20MPx, si nu sta rau deloc nici la calitatea pozelor. Cu siguranta acest model va aparea si la noi, pentru ca sunt magazine in Romania care vand Meizu MX 3, care are un pret de aprox. 940RON. MX4 are un pret de lansare de 379$.

• Iata si restul specificatiilor: bateria are o capacitate de 3100mAh, de procesarea video se ocupa un GPU PowerVR G6200 MP4, ecranul are o diagonala de 5.36 inch si un panou cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Telefonul va fi lansat in primele luni ale lui 2015.

Are ºi un scor bun la Antutu ;o
Spoiler:

Sursa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Miau Miorlau

[ZmBio] [+terminator+]

(since 24-02-2016 14:34)

Votes: 8

Post Posted: 10-04-2015, 23:00:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

numi place acest tel mai ales cai facut tot de chinezi
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 11-04-2015, 01:50:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Miau Miorlau wrote:
numi place acest tel mai ales cai facut tot de chinezi

Ai cam omorât limba românã. Ãsta e un moft tâmpit. Chinezii sunt numarul 1 pe piața telefoanelor la ora actualã și știm cu toții asta. Ei produc mare parte din telefoanele marilor nume din lume. Dacã s-ar gãsi la noi branduri precum Meizu sau Xiaomi, mi-aș lua instant. Nu e imposibil având în vedere cã avem deja Huawei și ZTE. Deja Samsung sau iPhone sunt doar niște litere puse pe un ambalaj. Puterea realã stã în componente și în optimizarea software. Acum, eu vorbesc din punctul meu de vedere, fiind un user care în prima secundã de utilizare a telefonului, îl root-ez și pun CianogenMod pe el. Pentru mine HTC, Samsung, LG sunt la fel. Același soft, aceeași carcasã de silicon de 10 lei. Prefer ca un telefon sã fie rapid în utilizare, decât unul ”trendy” și colorat. Singura chestie care îmi lipsește acum la telefonul pe care îl am, este funcția underwater, care mi se pare un lucru absolut necesar.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 30-11-2024, 08:50:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x