User
Pass
2FA

Mirel Radoi a demisionat!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message327
alexandrub

[fanu]

Status: Offline
(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 30-11-2015, 00:38:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mirel Rãdoi a anunțat duminicã seara, dupã eșecul cu Astra, cã pleacã de la Steaua. Antrenorul a dezvãluit cã luase aceastã decizie înainte de meciul contra liderului.

"Îmi asum toatã rãspunderea pentru tot ce s-a întâmplat pânã acum la Steaua și e momentul sã ne despãrțim. Bunã, rea, așa cume ste, filosofia pe care noi o avem, ne-o asumãm. Am avut rugãmintea fațã de staf sã rãmânã în continuare, e prea scurtã perioada pânã la urmãtoarea partidã, sã nu creãm o și mai mare debandadã.

Am hotãrât sã vin și la aceastã partidã tocmai pentru a nu crea probleme, dar decizia, indiferent de ce se întâmpla în aceastã searã, renunțam.

Deocamdatã suntem cu șanse pentru cele trei obiective pentru care am venit.

Dacã ideile pe care eu le am nu se mai crede în ele... Eu vreau sã mor pe mâna mea. Jucãtorii nu au nicio vinã. Eu am adus echipa pe acest loc în clasament. Eu sper ca ei sã mã salveze, începând de miercuri sã înceapã sã câștige.

Eu sper ca acești antrenori mari care tot apar la televizor sã vinã sã ajute echipa, sã arate cât de mari steliști sunt.

Știam cã sunt momente grele, cã nu avem teren, nu avem bazã de antrenament. Am încercat sã ajut, dar îmi asum aceastã responsabilitate. E vina mea și trebuie sã fiu primul care pleacã.

O sã-mi continui studiile și vorbim peste șase ani, cum a spus domnul Apolzan.

Eu sper ca staful sã rãmânã, e o rugãminte a mea cãtre ei.

Dacã nu am licențã, ce ofertã pot sã am? În acest moment o sã încerc sã-mi aranjez lucrurile în viațã. O sã îmi continui studiile. Trebuie sã ne asumãm responsabilitatea. Mi-aș dori ca și jucãtorii când vor intra pe teren sã încerce sã-și asume aceastã responsabilitate. Dar plãcerea de a juca fotbal și personalitatea nu poate sã le-o ia nimeni.

Aș fi vrut ca în aceastã searã sã câștige ca distanța dintre noi și Astra sã fie mult mai micã. Nu aveam nicio revanșã de luat, pentru cî în tur noi am bãtut cu 3-2 și nu ne-a bãtut Astra, ne-a bãtut Colțescu.", a spus Rãdoi, dupã meci.

29 de meciuri a fost Rãdoi la comanda Stelei: a înregistrat 12 victorii, 8 egaluri ºi 9 înfrângeri. Tehnicianul a ratat calificarea în grupele cupelor europene, dar a dus echipa în sferturile Cupei României ºi în aceeaºi fazã a Cupei Ligii.

sursa:digisport

REP GRATIS!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  

The time now is 01-05-2025, 05:34:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password