User
Pass
2FA

[Mistery] - Shutter Island

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests
Author Message963
catharsis

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-01-2014 13:04)

Votes: 4

Post Posted: 08-07-2013, 01:06:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* An aparitie: 2010

* Actori principali: Mark Ruffalo(Chuck Aule), Leonardo DiCaprio(Teddy Daniels)

* Actori secundari: Ben Kingsley(dr. John Cawley), Jackie Earle Haley(George Noyce), Emily Mortimer(Rachel Solando), Max von Sydow(dr. Jeremiah Naehring), Michelle Williams(Dolores Chanal)

* Trailer: https://youtube.com/watch?v=5iaYLCiq5RM:

* Teddy Daniels, un executor al agenþiei federale de aplicare a legii, este trimis impreuna cu noul sau partener,Chuck Aule, sa investigheze evadarea unei detinute dintr-un ospiciu unde isi ispasesc pedeapsa condamnatii care sufera de tulburari mentale. Odata ajunsi pe insula Shutter, totul se schimba. Pe langa ancheta disparitiei, flerul de detectiv al lui Teddy il indeamna sa fie suspicios cu privire la tehnicile de tratare folosite de medicii ospiciului. Pe masura ce inainteaza ancheta, lucruri tot mai stranii se petrec, lasandu-i impresia ca cineva sau ceva il tine legat de insula. Poate faptul ca la ospiciul respectiv isi ispaseste pedeapsa si cel care a ucis-o pe sotia lui Teddy?

* PRO: Un film extraordinar care m-a lasat cu gura cascata. Un film ce te face sa reflectezi o vreme. Inca o data, imi scot palaria in fata lui Martin Scorseze, caci el e regizorul. Suspansul e extraordinar la un moment dat. O capodopera.
CONTRA: Nu stiu sigur daca filmul asta are si minusuri, dupa parerea mea, nu.

Notarea filmului:
Actori: 10 (DiCaprio e DiCaprio)
Ideea in sine a filmului: 9.5
Povestea: 9.5
Nota finala: 9.6

Un citat sau o secventa preferata din film: https://youtube.com/watch?v=-F1-sTyGvwA:

Care semnatura? Eu pun degetu!?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 08 July 2013 04:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests  

The time now is 08-06-2025, 03:32:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x