User
Pass
2FA

Nelamuriri un legatura cu modul de calculare a punctelor la arene.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message471
Onetwo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-08-2014 11:29)

Votes: 5

Post Posted: 26-09-2012, 16:53:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: Se calculeaza total gresit modul in care punctele sunt date/luate in arene: dupa mai multe experiente de genu am devenit oarecum tampit de modul de calcul la arene mai ales cand pierzi (echipa de acelasi raiting sau mai mare iti ia 25-30 de puncte???) faza s-a intamplat de vre-o 10 ori dealungul a 5-6 zile de arene, ceea ce este enorm cand pentru 30 de puncte muncesti pe putin 20 de arene castigate cu greu. Joc pe blizz (nu vreau sa fac nici o comparatie intre blizz si private oentru ca nu mi se pare logica aceasta comparatie doar aduc un mic indiciu) acolo 25 de puncte pierzi daca ai 0 raiting la arene si bati pe un team de 1900+ adica nu exista. Pentru mine s-a dovedit a fi o experienta care ma face sa-mi bag ceva in arene, dupa 5 meciuri castigate cu greu impotriva la teamuri de 1990+ iau 15 puncte iar un singur meci pierdut cu un team de genu pierd 25? Unde e logica in asta...
Dovada / Proof: Dovada este sper si experienta altora, nu cred ca sunt singurul care a patit asa ceva...

"Hi GM! I'd like to report a bug. I've put 3 points in [Improved Blizzard], but the company still sucks."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BaditaAlex

[Mentally Stable]

(since 26-07-2013 21:35)

Votes: 3

Post Posted: 26-09-2012, 18:23:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu eu nu are nici o treaba ratingul teamului ci MMArul playerilor.Pot sa am team de 1600 si sa am MMR de 2.2k .Daca pierd un meci cu un team ce are 1800 rating si 1800 MMR e normal ca mie sa'mi scada mult si ei sa primeasca mult

0 0

Back to top
Onetwo

[Mentally Stable]

(since 29-08-2014 11:29)

Votes: 5

Post Posted: 27-09-2012, 07:53:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

team raitingul si mmr sunt aceleasi in cazul meu deci nu vad care ar fi problema in acest caz... si partenerul are la lel mmr si team raiting
Mai mult am adus la discutie ascest lucru si ca sa vad cata lume pateste asa, adica sunt numai eu ala? Mi se pare ciudata chestia asta...

"Hi GM! I'd like to report a bug. I've put 3 points in [Improved Blizzard], but the company still sucks."
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 11:40:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password