User
Pass
2FA

Noutati si Discutii Server!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 73, 74, 75  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message115686
Cornelox

[CraCkeD;x]

Status: Offline
(since 13-09-2017 15:56)

Votes: 32

Post Posted: 05-09-2014, 21:44:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce minti ma,am facut print.Oricum,puteai sa intrebi schimbam da nu,mai si minti,dupa ce ca esti varza,si te bagi peste alti admini,mai esti si trial.Pentru comportamentul tau vei suferii pe orice server care vei avea admin,si unde te vad ca ai admin,fac orice imi sta in stare sa nu ai admin,o sa te fac sa regreti pentru comportamentul tau de ..... ca sa nu-mi iau avertisment,nu meriti nimic,nimic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Blue20
[Banned user]

Banned

(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 05-09-2014, 21:44:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mSx wrote:
Blue dc iai dat voteban lu krek? Te'a injurat?

Citeste discutia de pe server si porma Intreaba-ma de ce i-am dat ban 30 de minute.

https://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE

Last edited by Blue20 on 05-09-2014, 22:19:02; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 05-09-2014, 21:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Discutia este la consilu,si nu a facut nimic krek,ai dat ban aiurea.
P.S. Reclamatie ew facuta unde trebuie,nu ca sa o vezi tu,ceao..

Posturi unite automat, 05-09-2014, 22:50:12

App, 11+12+2=25 pe server.ai de capu tau..

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-09-2014, 21:52:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blue20 wrote:
st0ne, daca respectati regula 7 din regulament nu se ajunge la gag, ban, etc.

Code:
7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

V-am spus de cel putin 3 ori sa incetati. Voi batmen,batmen!!!. Tu si cu krek a-ti facut tam-tam. Tu ai scapat cu gag si krek cu ban 30 de minute.
Lui KREK i-am spus de e-n ori sa nu imi mai zica D@N3GRU dar, nu intelege. Ban nu a primit pentru ca mi-a spus D@N3gru ci pentru ca comenta intr-una la adresa mea, am avut bunul simnt sa il atentionez de cateva ori. Nu a inteles, a primit ban, punct!!

@Cornelox, tu cum poti sa bagi harta cu grenezi fiind 32 de jucatori pe server la ora 21:40. Esti intreg la minte ?
In 6 minute au iesit 10 jucatori, ( asta o poate confirma py7y ) au mai ramas 22, eu fiind admin am luat decizia de a schimba harta pentru a nu mai iesi jucatorii de pe serverul plus ca mai bine de jumate din server urla pe chat sa o schimbi. Dar ce-ti pasa tie de vorbele la jucatori.
Nu vreau sa imi spun parerea despre tine ca asta ar insemna sa te jignesc, si cred ca n-are rost.
Am facut print la absolut toata conversatia care a avut loc server. O sa vada ownerii cum vorbesti tu pe amx_chat cu ceilalti admini pe care nu ii suporti.

Nu are rost sa ma lungesc cu discutia. Printurile vorbesc de la sine !!
Nu am mai subliniat ca imi lua prea mult timp plus ca n-am nici chef. Am o stare proasta datorita lui ..
Inca ceva. Daca intra un admin mai mare in grad si schimba prin vot, nici tu krek, nici tu Cornelox, nu comentati, va vedeati linistiti de joc, dar daca a schimbat-o danezu hai sa-i sarim in cap ca e trial. -
Mai jos aveti o arhiva cu toata conversatia de pe forum plus una cand mai eram 22 de jucatori.
Fiecare isi poate da cu parerea, nu ma intereseaza, dar intai am rugamintea sa citeasca toata conversatia pentru a vedea cum sta treburile cu adevarat.

http://www48.zippyshare.com/v/52614822/file.html

PS: parca ati spus ca imi faceti reclamatie, nu mai imi faceti ? stai ca am uitat ca exista consiliu unde se spune doar ce vrea x cu y.

Cornelox wrote:
De ce minti ma,am facut print.Oricum,puteai sa intrebi schimbam da nu,mai si minti,dupa ce ca esti varza,si te bagi peste alti admini,mai esti si trial.Pentru comportamentul tau vei suferii pe orice server care vei avea admin,si unde te vad ca ai admin,fac orice imi sta in stare sa nu ai admin,o sa te fac sa regreti pentru comportamentul tau de ..... ca sa nu-mi iau avertisment,nu meriti nimic,nimic.

http://i.imgur.com/sHI0Iz9.jpg
citeste conversatia care a avut loc pe server si ai sa vezi ca am avut bunul simnt sa intreb daca schimbam, pe tine oricum nu avea rost sa te intreb caci tu ai pus jegu ala de harta.
Cum sm specificat mai sus, fiind admin pot sa iau cate o decizie ca asta seara pentru a tine serverul plin, intelegi ? Nu pot sa las jegu ala de harta doar pentru 4 jucatori, din moment ce ies jucatorii e clar ca nu le place harta si ca trebuie schimbat. Ador ce ai scris mai sus . Incepi sa-mi placi!!
Nu a luat deloc ban aiurea, a incalcat regula 7 din regulament.

Cornelox wrote:
P.S. Reclamatie ew facuta unde trebuie,nu ca sa o vezi tu,ceao..

Pai de aceea am pus toata conversatia pe forum caci la consiliu spui doar aberatii. INTELEGI >>?!?!

Last edited by Blue20 on 05-09-2014, 22:07:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 05-09-2014, 21:56:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E acelasi lucru,oricum ramai fara,nu te mai freca,ca degeaba te zbati ca pestele pe uscat.Dar asta a pus capac.Da unora nu le-a placut,dar sunt multe dovezi,niciun admin nu te place,nu ai cum sa ramai,asa ca ceao.

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-09-2014, 22:03:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu ma zbat deloc, sant foarte relaxat, in schimb vad ca tu incerci sa faci tot posibilul sa raman fara admin, imi cer scuze daca ti-am luat painea de la gura.
Si cu asta am pus punct conversatiei. Bafta !!

0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 05-09-2014, 22:09:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-mi iei painea mea,dar strici jocul unora..si innebunesti playerii cu voturile tale date din burta.

0 0

Back to top
st0ne

[Mentally Stable]

(since 03-09-2015 08:52)

Votes: 15

Post Posted: 05-09-2014, 22:58:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene, știu și eu regula aia, dar îmi poți spune ce nu am respectat eu fațã de un admin? am luat gag-uri pe drept, nu m-am plâns de ele, când se schimba mapa pe drept sau nedrept nu ziceam nimic, decât de câteva ori m-am plâns cã am luat gag pe nedrept, nimic mai mult. Și ãla nu e motiv de ban pentru KREK. Dacã îți spune danegro sau nu știu cum nuînseamnã ca te simți ofensat cã îți pocește nick-ul care nu este mãcar nici numele adevãrat. Nu uita cã mie multe persoane îmi spun piatrã, peatrã, CHIatrã, cheatra, chitros etc. chiar și player noi veniți pe care nu i-am vãzut never pe server. Și știi care e faza? niciun admin nu sare la gâtul lor pentru cã îmi spun așa. Și știi care e a doua fazã? am vãzut playeri care fac la fel ca și KREK la admini, iar aceia nu fac nimic. TU EȘTI SINGURUL CARE SE SIMTE OFENSAT ÎN TOATE ASTEA. MOTIVE DE COPIL CÃ ÃLA ÎȚI SPUNE DANGRO DANEGRU PANA MEA. Ești singurul admin care face așa + RdR care nu este departe de tine.

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-09-2014, 23:22:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incetati ma cu afirmatiile astea penibile, veniti cu dovezi concrete. solide. Nu cu vorbe ma!!!!!!...
Eu nu inteleg de ce vi sa faci atata galagie pe forum, ai primit vreodata gag sau ban de la mine pe nedrept de vi cu acuzatiile astea, daca da, pune "prietene" o dovada cum ca as fi abuzat de inocenta ta. Te-a pus admini ( astia care care vor sa raman fara acces pe server ) sa vi aici si sa ii sustii ? Ori faci galagia asta pentru simplu fapt ca am fost impotriva sa primesti slot. Chiar nu inteleg de unde atata frustrare.

Chiar trebuie sa ma repet de 100 de ori ca nu a primit ban pentru cuvantul D@N3gru ci pentru faptul ca comenta intr-una la adresa mea ? Chiar nu nu sunteti in stare sa cititi cateva randuri inainte de a va da cu parerea ?
Si chiar daca raman fara acces nu ma sinucid. La urma urmei am vrut sa dau o mana de ajutor serverului si din cate se poate observa am facut-o chiar foarte bine, dar partea proasta e alta, ca unii nu isi pot vedea de ale lor si le place sa intre in certuri si alte ca.caturi. Nu va convine cum ma exprim pe forum, nu ma bagati in seama, nu va place de comportamentul meu, ignorati-ma. E foarte simplu, dar nu puteti sa faceti acest lucru. Ca dehh... unde mai e farmecul, unde e liniste e si plictiseala.

Nu ma intereseaza pareriile tale si aberatiile pe care le zici, vin-o cu cateva dovezi si atunci stam de vorba .. Cu asta am incheiat discutia asta penibila care are loc de cateva zile incoace, se aropie votu, ce sa facem....

Uiteti aici o discutie care a avut loc acum 40 de minute pe server.

KREK : inca mai ai admin dan3gru?
D@NEZU : Ai ma de gand sa incetezi si sa iti vezi de joc ?
KREK : Cand recunosti ca ai gresit
KREK : Muuult fata de mine
*DEAD* D@NEZU : lasa-ma te rog eu
*SPEC* Phoenix : kerk las-o asa
KREK : K pheonix
D@NEZU : Inceteaza ca nu ma rog de 10 ori de tine
KREK : Amenintari
KREK : Asa profita pana mai esti admin

iesirile astea le are zi de zi pe server, eu unu` sant sictirit de ce se intampla.
I-am vorbit cat se poate de frumos, nu o data, nu de doua ori, de 20 de ori si tot degeaba.
Sta copilul asta frustrat pena la 2,3 dimineata pe server sa mentina linistea si sa executa codatii > ? nu , nu sta.
Sta prostu de danezu, pai cu ocazia asta va anunt ca daca asta nu inceteaza il aranjez eu. Nu e o amenintare, pur si simplu m-am saturat sa ii accept iesirile lui.
Pe alte servere primea intantaneu ban ( temporar ) pe steamid. Oare aici de ce nu se poate ajunge la ban pentru a se calma , Din cauza ca e vechi ?
Tu si cu inca cativa veniti pe forum sa va plangeti ca folosesc comenzile aiurea pe krek, nu le folosesc deloc aiurea.
Parerea mea ar fi sa va vedeti de treaba voastra ca nu rezolvati absolut nimic facand tam-tam pe forum.
Daca mai ai ceva de spus imi faci reclamatie ca topicul asta nu e facut pentru certuri.

Last edited by Blue20 on 06-09-2014, 01:53:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-09-2014, 00:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edit

0 0

Back to top
st0ne

[Mentally Stable]

(since 03-09-2015 08:52)

Votes: 15

Post Posted: 06-09-2014, 10:04:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok cum spui tu, chiar daca au fost admini martori cand i-ai dat ban pentru asta -. Si in plus nu ai gresit cu nimic fata de mine si nu sustin pe nimeni. Vad ca tu nu intelegi ca nu e vorba despre mine. Adica putin e, avand in vedere ca ma faci pusti "dur" intr-o maniera in care eu glumesc la fel ca si KREK sau spun unele cuvinte nu chiar neortodoxe. Data viitoare adu un ss cu mine cand injur ca animalul si ma cred superior altora si mai stam de vorba. Cum spui si tu, dovezi solide nu vorbe. E vorba despre tine care inghiti prea mult ce spun altii. Hai sa punem cap discutiei ca nu se poate ajunge la ceva in acest mod.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 06-09-2014, 12:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cornelox wrote:
E acelasi lucru,oricum ramai fara,nu te mai freca,ca degeaba te zbati ca pestele pe uscat.Dar asta a pus capac.Da unora nu le-a placut,dar sunt multe dovezi,niciun admin nu te place,nu ai cum sa ramai,asa ca ceao.

Cand o sa ajungi tu sa ai codatii lui danezu pe war-uri atunci sa iti permiti sa vorbesti . Eu in locul lui nu as accepta sa stau blood trial la experienta lui , de fapt nici nu stiu cati admini capabili mai are war3 , probabil ajung degetele de la o mana sa ii enumar , in rest e full de triali care habar nu au nici de comportament nici de coduri - un fail total in ultimele luni . Cum sa invatati sa adminati daca nu aveti de unde ?
Un trial este in perioada de proba , are posibile calitati de a admina si intentia de a ajuta , de a invata mai mult ceea ce inseamna sa moderezi un joc .
Sa imi fie cu iertare dar asta este adevarul . Ca sa raspund anticipat celor care se intreaba - da , imi place sa ma bag , sa critic acolo unde consider ca e nevoie .

P.S.
Nu ii mai puneti palma in f..d lui KREK , ii cunoastem comportamentul , deunazi i-am dat amx_bye pe un alt server tocmai pt ca m-a injurat . El e imun la gag asa ca aplic metoda finala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 06-09-2014, 12:40:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate sa aibe experienta.Dar odata ce el nu respecta pe nimeni putin imi pasa.Ceao

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 06-09-2014, 12:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De aceea nu ii bine sa se discute chestii mai delicate aici => cearta si baliverne in mare parte.
@Clau De invatat poti invata un trial, dar trebuie sa te lase sa il inveti. Asta zis in general. Daca vrei sa inveti/tratezi/ghidezi pe careva, sa ii dai un sfat, trebuie sa te lase sa faci asta.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 06-09-2014, 12:47:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
De aceea nu ii bine sa se discute chestii mai delicate aici => cearta si baliverne in mare parte.
@Clau De invatat poti invata un trial, dar trebuie sa te lase sa il inveti. Asta zis in general. Daca vrei sa inveti/tratezi/ghidezi pe careva, sa ii dai un sfat, trebuie sa te lase sa faci asta.

+1

Eu nu am cum sa le discut in alta parte , mi s-a scos accesul de la consiliu . Stii foarte bine ca Mastermind nu accepta anumite lucruri , cu toate ca la inceput le-am spus pe ocolite , pe parcurs am observat ca trebuie sa fii direct . Mi s-au sters posturi aici pt ca nu au fost pe placul lui.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 73, 74, 75  Next    

The time now is 01-03-2025, 20:32:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x