User
Pass
2FA
 
 

'O sa-l bat'

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message791
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 17-11-2007, 16:03:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie l-a acuzat pe omul de afaceri Silviu Prigoana ca se imbogateste din banii bucurestenilor. In replica, nervos, Prigoana il anunta pe Vanghelie ca va fi contracandidatul sau si il va lasa fara functie.

Vanghelie il acuza pe Prigoana ca se imbogateste pe bani publici, facand afaceri cu Primaria sectorului 3, condusa de Liviu Negoita, care ii incredinteaza majoritatea lucrarilor din sector. 'Se dirijeaza banii, nu pentru ca sunt interesati sa faca proiecte acolo, ci pentru ca la capatul celalalt pe burlan e domnul Prigoana, cu buzunarul deschis. Vedeti cate societati si ce relatii are domnul Prigoana. Prinde muste, pune borduri si incaseaza astfel gramezi de bani', a spus Vanghelie.

S-au amenintat si s-au jignit

Iritat la culme de declaratiile lui Vanghelie, Silviu Prigoana promite razbunare. 'Eu nu fac investitii, ci doar prestez servicii. O sa fiu umbra lui Vanghelie pe planeta. Unde va candida el, hopa si eu. O sa-l bat si n-o sa-i fie prea bine, de aceea de atata timp se bat partidele pe mine. Nu e posibil ca unii bucuresteni sa beneficieze de salubritate si altii doar de revelioane. Il somez sa faca public bugetul Primariei sectorului 5, ca altfel il dau in judecata', a spus Prigoana.

"Prigoana face tot in Bucuresti. Prinde muste, pune borduri si incaseaza astfel gramezi de bani." Marian Vanghelie

"O sa fiu umbra lui Vanghelie. Unde va candida el, hopa si eu. O sa-l bat si n-o sa-i fie prea bine." Silviu Prigoana

Vanghelie a dat "de pomana" profesorilor 2.500 de dvd-uri

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a invitat ieri 2.500 de profesori din Bucuresti la Palatul Parlamentului, pentru a le spune cu cine trebuie sa voteze la europarlamentare si referendum. Pentru a fi mai convingator, primarul sectorului 5 din Capitala a oferit fiecarui profesor participant la sedinta cate un mini DVD-player. Seful PSD Bucuresti a cheltuit peste 50.000 de lei pentru aceste cadouri.

sursa :libertatea.ro



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 21-09-2024, 05:28:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password