User
Pass
2FA
 
 

O simplã opinie despre comunitatea și serverul de wow

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show all posts
Author Message24502
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 01:14:42 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)


Bun, îmi voi depune opinia în douã moduri, detaliat și foarte scurt în legãturã cu serverul și implicit comunitatea. Aveți mai jos meniul sã sãriți direct la partea detaliatã sau partea scurtã.



_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Partea detaliatã


Nu știu dacã fac o greșealã dar sper sã-l considerați ca și un al doilea topic de sugestii în care vreau sã-mi expun pãrererea mea momentan, aștept și reply-uri de la restul, o pãrere de la un player care a jucat cu majoritatea din staff încã de când nici nu erau/nu exista serverul, un player care a plecat, s-a întors și are ceva vechime, sper sã lãsați la o parte propunerile cu faction change etc pe votepoints și alte porcãrii, cred cã cel mai benefic ar fi sã vedeți dincolo de lista de donații, lumea cautã sã-și procure gear, legendarile au fost pe acest patch broken, nu toți furã de la bunici(am exemple prin guildã, nu dau nume cã se supãrã), nu toți își permit(când vine vorba de timp) sau sunt leneși sã munceascã undeva pentru a își lua un anumit item. Cred cã majoritatea care își cautã un server, se intereseazã, bãi, merge quest chain-ul pentru teracotã, pentru cuțitele aripii moarte? Știți de ce încã joacã lumea pe wotlk pe molten? Pentru cã ei, oricât de dobitoci și oricât de mare au numãrul de developeri, au ajuns la comun de acord sã nu fixeze quest chain-ul parcã(n-am mai jucat în ultima vreme, dacã vine cineva și mã contrazice, foarte bine, știe despre ce vorbesc) ci sã-l punã la drop la lk, cu o șansã FOARTE micã. Au știut sã-și ținã playerii, au pus pe gold, pe ce au pus ei la loterii shadowmourne, da, plãteai un tichet de 10k gold și participai la loterie unde aveai șansa sã câștigi invincible, shadowmourne sau ce mai era și era pusã o limitã, câți credeți cã nu participau atunci, pãi erau spoturile pline la farm și ah-urile erau pline. Sã vã gândiți cã majoritatea playerilor care își cautã un server atunci când se apucã de jucat se intereseazã cu privire la douã-trei chestii(lãsând la o parte random sites cu cele mai multe voturi, top 10 severs etc):
  • content-ul, de care sunt super mulțumit și am fãcut o diferențã clar dintre celelalte servere pe care am încercat sã joc, este pe departe cu mult mai bun decât cel advers(molten), scripturile sunt ok și ai posibilitatea sã accesezi contentul heroic fãrã sã donezi. Cred cã patch-ul acesta, oricât de oribil e și cu un content infect, din punct de vedere al scripturilor realizate de blizzard, v-a ridicat în ochii oricui, cred cã toți playerii vechi, printre care și eu știm cum a fost wotlk, cum erau majoritatea fight-urilor tank and spank, înafarã de council și lk, meritați laude și da, se cere mai mult, se cer dungeon-uri, se cer o grãmadã de chestii vechi de care nu am avut parte în aceastã expansiune, oamenii când se apucã de un server cautã sã aibã ce sã facã, cautã sã experimenteze orice chestie, orice content. Acest lucru ridicã și ține serverul în picioare, de aceea majoritatea aleg sã plece pe molten sau pe alte servere unde contentul este mult mai dezvoltat. Știu, vorbesc mult și e o muncã de depus, dar dacã vreți sã faceți ceva bun și sã continuie chestia aceasta, sã știți cã se meritã clar sã vã dezvoltați pe cataclysm decât pe pandaria unde mechanicile sunt mult mai grele, scripturile sunt mult mai complicate și meritã sã vã depuneți tot efortul sã îl faceți mai dezvoltat. A avut o idee zypher sã facã twinks de 70 și toatã lumea era mulțumitã, lumea s-a apucat de așa ceva pentru cã mergeau toate dungeon-urile și majoritatea scripturilor ce erau în acea vreme(poate chiar toate, eu n-am jucat cu ei), am încercat și eu sã fac guildã de twinks de lvl 80, ce e aiurea e cã a venit vremea madness-ului și mi-am atras toatã atenția asupra acestui lucru și n-am putut sã dau drumul la treabã, aveam o grãmadã de chestii de fãcut, dungeon-uri(cu excepția toc-ului și a hor-ului toate merg), raiduri, battleground-uri, skirmirsh-uri și da, aveam ce sã facem. Ceea ce are nevoie serverul este de activitate, nu de custom chestii, nu de idei venite din senin, ce s-a adãugat pânã acum este cu mult superior oricãrei comunitãți.
  • Quest lines, cum merg clasele și etc. În ultima vreme s-au fixat o grãmadã de broken-mechanics de care profitau mulți și e clar o schimbare fațã de cum era pe 4.0.6, am stat într-o zi cu Nero și ne uitam la preview-uri cu raiduri de pe cataclysm și fãceam o comparație de dps cu ce era pe vremea aceea pe retail și ce este pânã acum, un lucru identic nu va exista niciodatã, dar e clar o asemãnare și e clar cã toate merg ok, poate mai sunt niște chestii broken pe partea pvp-ului și poate posibile chichițe de care poți profita prin raiduri, nu intru în detalii pentru cã nu cunosc și nu vreau, dar da, se apropie de realitatea ce a fost o datã și trebuie sã profitați și voi de chestia aceasta, comercializați mai mult comunitatea, video-uri, preview-uri prin encountere, nu neaparat encountere fãcute doar de o anumitã guildã, nu bat la poarta nimãnui, hkp e clar o guildã care mi-a plãcut sã fac parte pentru o perioadã, nu intru în detalii, am fost nesimțit(n-aveam cum sã nu fiu, în orice guildã am fost am ținut partea membrilor din acea guildã în orice conflict) și m-au primit cu brațele deschise acolo. Trebuie sã faceți preview-uri, nu știu, la battleground-uri, eventuri, arene, raiduri, spellurile care funcționeazã, mechanicile care sunt. Sunt atâția care au calculatoare de la NASA(exagerez) și care știu sã editeze un video, de ce nu se face chestia asta, chestiile acestea atrag jucãtorii, câți credeți cã nu s-au uitat la preview-ul Ragnarosului de pe Molten și au preferat sã se ducã acolo pentru cã pãrea excepțional la prima vedere? Profitați de orice chichițã, sunt de ajuns toate chestiile custom care au fost aduse pe server, expuneți-vã marfa.
  • Ce mai poate oferi comunitatea? Momentan oferã mai mult decât oferã altele, dar chiar mai trebuie ceva și aștept cu nerãbdare sã vãd acel nou site pentru server și sã aparã o datã și o datã un armory cu caracter sheet și preview 3D/2D etc.

Cam atât am vrut sã spun, am scris o grãmadã de chestii, sper ca majoritatea celor din staff sã citeascã și sã o trateze ca un sfat, probabil ați mai auzit ideile acestea și am spus și eu foarte clar în topic sã nu se vorbeascã de script-uri etc, știu cã e o muncã grea dar numãrul playerilor scade, nu neaparat din cauza delay-ului etc, din cauza activitãții pe care o cãutãm fiecare atunci când vrem sã facem ceva productiv/neproductiv pe server. Mã scuzați pentru eventualele greșeli, am fost la douã concerte, printre care am bãgat(pentru necunoscãtori, a bãga ceva la un concert= a cânta) și eu într-unul, la mine în oraș.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Partea scurtã


În mare parte, am tras o atenție asupra publicitãții/comercalizãrii produsului, a serverului. Serverul are clar nevoie de preview-uri despre tot ceea ce are, de la custom staff, arene, battlegrounds, cum merg clasele, mechanicile, pânã la și cele mai vechi raiduri care sunt bãgate aici. Aveți o listã scurtã de ce are nevoie, preferabil ar fi sã citiți tot Wall of text-ul acela scris mai sus pentru a înțelege mult mai mult.
  • Actualizarea informațiilor despre server pe vote sites, ștergerea vechiilor video-uri(sper sã se poatã) în care este fãcutã multã publicitate proastã despre server, citiți și voi comentariile, nu merg multe, nu sunt scriptate multe etc.
  • Adãugarea chainului/posibilitatea de a procura legendare, e break game pe cataclysm, majoritatea playerilor noi sunt interesați dacã pot procura anumite iteme, nu toatã lumea poate dona, munci etc. Staff-ul de pe molten s-a gândit pentru realmurile de wotlk(asta e de pe vremea în care jucam, nu știu acum dacã au adãugat chain quest-ul full) sã punã o șansã destul de micã și sã modifice loot-ul lk-ul sã dropeze Shadowmourneul, sã facã loterii cu gold în care lumea sã participe și sã câștige. Chestiile acestea au pãstrat playerii.
  • Armory, site-ul promis.
  • Ședințã cu playerii, staff-ul lunar pe teamspeak.

Nu știu, vã sugerez @ staff members sã citiți partea detaliatã, probabil cã dacã veți citi ce am scris aici veți trage o concluzie negativã și tot ce am scris a fost în vag. Sper cã m-am fãcut ascultat și v-a fãcut plãcere sã citiți tot.
Vã rog, fãrã hate și chestii ce implicã MoP-ul, încercați sã faceți un efort și sã citiți wall of text-ul de sus.
@ Zohl, dacã ai putea pune acest topic sticky sã-l vadã și restul și sã-și dea cu pãrerea ar fi super bine. -



,,Angel Among demons"



Last edited by Snoppy on 22-09-2014, 13:11:00; edited 1 time in total
46 16
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k0s

[Freakz Admin | Dev]



Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 6071, Topics: 354
Location: Romania

Reputation: 103251
Votes: 222

Post Posted: 22-09-2014, 13:42:01 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca este prea tarziu sa mai faca ceva pe expansionul actual..
10 4
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 25 September 2014 12:38



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  


The time now is 28-04-2024, 21:14:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x