User
Pass
2FA
 
 

O simplã opinie despre comunitatea și serverul de wow
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message24401
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 01:14:42 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)


Bun, îmi voi depune opinia în douã moduri, detaliat și foarte scurt în legãturã cu serverul și implicit comunitatea. Aveți mai jos meniul sã sãriți direct la partea detaliatã sau partea scurtã.



_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Partea detaliatã


Nu știu dacã fac o greșealã dar sper sã-l considerați ca și un al doilea topic de sugestii în care vreau sã-mi expun pãrererea mea momentan, aștept și reply-uri de la restul, o pãrere de la un player care a jucat cu majoritatea din staff încã de când nici nu erau/nu exista serverul, un player care a plecat, s-a întors și are ceva vechime, sper sã lãsați la o parte propunerile cu faction change etc pe votepoints și alte porcãrii, cred cã cel mai benefic ar fi sã vedeți dincolo de lista de donații, lumea cautã sã-și procure gear, legendarile au fost pe acest patch broken, nu toți furã de la bunici(am exemple prin guildã, nu dau nume cã se supãrã), nu toți își permit(când vine vorba de timp) sau sunt leneși sã munceascã undeva pentru a își lua un anumit item. Cred cã majoritatea care își cautã un server, se intereseazã, bãi, merge quest chain-ul pentru teracotã, pentru cuțitele aripii moarte? Știți de ce încã joacã lumea pe wotlk pe molten? Pentru cã ei, oricât de dobitoci și oricât de mare au numãrul de developeri, au ajuns la comun de acord sã nu fixeze quest chain-ul parcã(n-am mai jucat în ultima vreme, dacã vine cineva și mã contrazice, foarte bine, știe despre ce vorbesc) ci sã-l punã la drop la lk, cu o șansã FOARTE micã. Au știut sã-și ținã playerii, au pus pe gold, pe ce au pus ei la loterii shadowmourne, da, plãteai un tichet de 10k gold și participai la loterie unde aveai șansa sã câștigi invincible, shadowmourne sau ce mai era și era pusã o limitã, câți credeți cã nu participau atunci, pãi erau spoturile pline la farm și ah-urile erau pline. Sã vã gândiți cã majoritatea playerilor care își cautã un server atunci când se apucã de jucat se intereseazã cu privire la douã-trei chestii(lãsând la o parte random sites cu cele mai multe voturi, top 10 severs etc):
  • content-ul, de care sunt super mulțumit și am fãcut o diferențã clar dintre celelalte servere pe care am încercat sã joc, este pe departe cu mult mai bun decât cel advers(molten), scripturile sunt ok și ai posibilitatea sã accesezi contentul heroic fãrã sã donezi. Cred cã patch-ul acesta, oricât de oribil e și cu un content infect, din punct de vedere al scripturilor realizate de blizzard, v-a ridicat în ochii oricui, cred cã toți playerii vechi, printre care și eu știm cum a fost wotlk, cum erau majoritatea fight-urilor tank and spank, înafarã de council și lk, meritați laude și da, se cere mai mult, se cer dungeon-uri, se cer o grãmadã de chestii vechi de care nu am avut parte în aceastã expansiune, oamenii când se apucã de un server cautã sã aibã ce sã facã, cautã sã experimenteze orice chestie, orice content. Acest lucru ridicã și ține serverul în picioare, de aceea majoritatea aleg sã plece pe molten sau pe alte servere unde contentul este mult mai dezvoltat. Știu, vorbesc mult și e o muncã de depus, dar dacã vreți sã faceți ceva bun și sã continuie chestia aceasta, sã știți cã se meritã clar sã vã dezvoltați pe cataclysm decât pe pandaria unde mechanicile sunt mult mai grele, scripturile sunt mult mai complicate și meritã sã vã depuneți tot efortul sã îl faceți mai dezvoltat. A avut o idee zypher sã facã twinks de 70 și toatã lumea era mulțumitã, lumea s-a apucat de așa ceva pentru cã mergeau toate dungeon-urile și majoritatea scripturilor ce erau în acea vreme(poate chiar toate, eu n-am jucat cu ei), am încercat și eu sã fac guildã de twinks de lvl 80, ce e aiurea e cã a venit vremea madness-ului și mi-am atras toatã atenția asupra acestui lucru și n-am putut sã dau drumul la treabã, aveam o grãmadã de chestii de fãcut, dungeon-uri(cu excepția toc-ului și a hor-ului toate merg), raiduri, battleground-uri, skirmirsh-uri și da, aveam ce sã facem. Ceea ce are nevoie serverul este de activitate, nu de custom chestii, nu de idei venite din senin, ce s-a adãugat pânã acum este cu mult superior oricãrei comunitãți.
  • Quest lines, cum merg clasele și etc. În ultima vreme s-au fixat o grãmadã de broken-mechanics de care profitau mulți și e clar o schimbare fațã de cum era pe 4.0.6, am stat într-o zi cu Nero și ne uitam la preview-uri cu raiduri de pe cataclysm și fãceam o comparație de dps cu ce era pe vremea aceea pe retail și ce este pânã acum, un lucru identic nu va exista niciodatã, dar e clar o asemãnare și e clar cã toate merg ok, poate mai sunt niște chestii broken pe partea pvp-ului și poate posibile chichițe de care poți profita prin raiduri, nu intru în detalii pentru cã nu cunosc și nu vreau, dar da, se apropie de realitatea ce a fost o datã și trebuie sã profitați și voi de chestia aceasta, comercializați mai mult comunitatea, video-uri, preview-uri prin encountere, nu neaparat encountere fãcute doar de o anumitã guildã, nu bat la poarta nimãnui, hkp e clar o guildã care mi-a plãcut sã fac parte pentru o perioadã, nu intru în detalii, am fost nesimțit(n-aveam cum sã nu fiu, în orice guildã am fost am ținut partea membrilor din acea guildã în orice conflict) și m-au primit cu brațele deschise acolo. Trebuie sã faceți preview-uri, nu știu, la battleground-uri, eventuri, arene, raiduri, spellurile care funcționeazã, mechanicile care sunt. Sunt atâția care au calculatoare de la NASA(exagerez) și care știu sã editeze un video, de ce nu se face chestia asta, chestiile acestea atrag jucãtorii, câți credeți cã nu s-au uitat la preview-ul Ragnarosului de pe Molten și au preferat sã se ducã acolo pentru cã pãrea excepțional la prima vedere? Profitați de orice chichițã, sunt de ajuns toate chestiile custom care au fost aduse pe server, expuneți-vã marfa.
  • Ce mai poate oferi comunitatea? Momentan oferã mai mult decât oferã altele, dar chiar mai trebuie ceva și aștept cu nerãbdare sã vãd acel nou site pentru server și sã aparã o datã și o datã un armory cu caracter sheet și preview 3D/2D etc.

Cam atât am vrut sã spun, am scris o grãmadã de chestii, sper ca majoritatea celor din staff sã citeascã și sã o trateze ca un sfat, probabil ați mai auzit ideile acestea și am spus și eu foarte clar în topic sã nu se vorbeascã de script-uri etc, știu cã e o muncã grea dar numãrul playerilor scade, nu neaparat din cauza delay-ului etc, din cauza activitãții pe care o cãutãm fiecare atunci când vrem sã facem ceva productiv/neproductiv pe server. Mã scuzați pentru eventualele greșeli, am fost la douã concerte, printre care am bãgat(pentru necunoscãtori, a bãga ceva la un concert= a cânta) și eu într-unul, la mine în oraș.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Partea scurtã


În mare parte, am tras o atenție asupra publicitãții/comercalizãrii produsului, a serverului. Serverul are clar nevoie de preview-uri despre tot ceea ce are, de la custom staff, arene, battlegrounds, cum merg clasele, mechanicile, pânã la și cele mai vechi raiduri care sunt bãgate aici. Aveți o listã scurtã de ce are nevoie, preferabil ar fi sã citiți tot Wall of text-ul acela scris mai sus pentru a înțelege mult mai mult.
  • Actualizarea informațiilor despre server pe vote sites, ștergerea vechiilor video-uri(sper sã se poatã) în care este fãcutã multã publicitate proastã despre server, citiți și voi comentariile, nu merg multe, nu sunt scriptate multe etc.
  • Adãugarea chainului/posibilitatea de a procura legendare, e break game pe cataclysm, majoritatea playerilor noi sunt interesați dacã pot procura anumite iteme, nu toatã lumea poate dona, munci etc. Staff-ul de pe molten s-a gândit pentru realmurile de wotlk(asta e de pe vremea în care jucam, nu știu acum dacã au adãugat chain quest-ul full) sã punã o șansã destul de micã și sã modifice loot-ul lk-ul sã dropeze Shadowmourneul, sã facã loterii cu gold în care lumea sã participe și sã câștige. Chestiile acestea au pãstrat playerii.
  • Armory, site-ul promis.
  • Ședințã cu playerii, staff-ul lunar pe teamspeak.

Nu știu, vã sugerez @ staff members sã citiți partea detaliatã, probabil cã dacã veți citi ce am scris aici veți trage o concluzie negativã și tot ce am scris a fost în vag. Sper cã m-am fãcut ascultat și v-a fãcut plãcere sã citiți tot.
Vã rog, fãrã hate și chestii ce implicã MoP-ul, încercați sã faceți un efort și sã citiți wall of text-ul de sus.
@ Zohl, dacã ai putea pune acest topic sticky sã-l vadã și restul și sã-și dea cu pãrerea ar fi super bine. -



,,Angel Among demons"



Last edited by Snoppy on 22-09-2014, 13:11:00; edited 1 time in total
46 16
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
justyn17x

[KONVICT]



Status: Offline
(since 21-10-2022 19:50)
Joined: 27 Feb 2010
Posts: 7948, Topics: 51
Location: Konvict Music

Reputation: 532
Votes: 33

 
Post Posted: 22-09-2014, 08:03:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Observ ca se fac din ce in ce mai multe topic-uri de acest gen. Tuturor va place sa va exprimati liber si sa impartasiti cu ceilalti membrii ai acestei comunitati propunerile sau ideile. Mare intrebare: va aude oare cineva ? Dorinta de a mentine un server de wow la un nivel ridicat, asa cum era pe WotLK mai este oare atat de mare sau acum este vorba doar partea financiara? Joc wow pe freakz dupa 3.3.5a (exact dupa ce au luat fata celor de pe ultimate, cand se vaita Vladimirov si intregul lui staff ca sunt hackuiti de freakz si vroiau sa faca tot ce le statea in putinta ca acest server sa nu se dezvolte).Perioada de glorie al acestui server a fost pe wotlk, de cand s-a trecut la cataclysm interesul staff-ului a scazut. Si ca tot a venit vorba de Molten, am jucat atat pe WotLK cat si pe Cataclysm. Am vazut pe acest forum mii de propuneri cu "vrem WotLK realm", raspunsul staff-ului:"a trecut vremea lui". Gresit, vremea WotLK-ului o sa treaca atunci cand wow o sa devina f2p. WotLK pe molten: un icc 12/12, fiecare boss cu bug-urile si exploiturile lui, playerii joaca, nu ai cum sa te plictisesti decat atunci cand incepi sa farmezi LK pana-ti cad ochii, lucru' imposibil fara o guilda de top, avand in vedere ca vdw e buguita si se poate face ori cu playeri de 6.4k gs+ ori cu ajutorul singuruli exploit ramas. Quest chain-ul pentru SM nu merge, insa pica la LK sau Halion, avand un drop chance de 0.5%; ratele extre de mici la dbw, sts extrem de scazute, de ce ? Pentru ca playerii sa doneze, 4 luni farmand icc 25n/hc si nu a fost un raid in care sa pice dbw n/hc. Cataclysm: PvE patetic, calitate 0, playerii joaca pentru cantitate, avand in vedere ca au full content FL si DS playerii au pe ce sa-si testeze damage-ul. Cei de pe molten au stiut mereu cum sa-si promoveze marfa, sa nu mai spun de loteriile, marketplace-ul, eventurile pve, pvp cu ultimul reward de 8k $. Ca script-uri freakz este mult peste molten numai ca nu stiu cum sa promoveze acest lucru.
Dupa unirea celor 2 realm-uri a fost o tentativa de deschiderea unui realm pvp, vad ca s-a renuntat si la acea idee. Puteti face lejer un realm de wotlk, cata only pvp, PTR MoP sau orice vreti voi astfel afland raspunsi la unele intrebari. Au ajuns playerii sa se implice mai mult decat staff-ul, venind cu propuneri.

7 7
  
Back to top
View user's profile Send private message
dracusoru93

[Achive Hunter]



Status: Offline
(since 18-09-2021 15:29)
Joined: 25 Mar 2011
Posts: 2611, Topics: 274
Location: Suceava

Reputation: 994.9
Votes: 205

           
Post Posted: 22-09-2014, 08:45:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Snoppy : Total deacord cu tine.

Joc pe freakz inca de la inceput de 3.3.5 si am trecut prin toate fazele grele si bune de pe server.
Intre timp mam implicat in cateva proiecte de "Best Repack's" si stiu ca nu e asa usor sa faci fixuri , si sa repari mecanisme..

Dar , vechea replica : Nu reprezinta o prioritate! , inca exista si nu se face nimic in privinta asta... Am cautat scripturi pentru old Content ... (Ca bune ca rele , mi-am dat silinta) si am vorbit cu Rageless , fata de alti care se plang tot timpu si nu fac nimic... (Absolut nimic).

Cei ce va plangeti toata ziua , cautati si voi solutii si sugestii demne de Comunitatea Freakz , nu "Avioane" si "Custom Fun Fix" , si cei ce va dati mari developeri si va dati cu parerea ca "Nu e asa , ca pe blizz e altfel si tre sa mearga ca pe blizz" veniti cu dovezi si posibil "Fix" , nu doar vorbe -



4 7
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
darkworld81
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 23-06-2017 09:31)
Joined: 01 Nov 2011
Posts: 792, Topics: 49
Location: Romania

Reputation: 164.4
Votes: 32

 
Post Posted: 22-09-2014, 10:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am apucat de wow la indemnul unor prieteni, din plictiseala. Prima data am jucat pe molten, nu prea imi pasa mie de content sau bugs , nu stiam ce-i ala. In 2010 m-am mutat pe frwakz , am intrat intr-o guilda si aia au inceput sa ma ajute , am prins totul din mers cu ajutorul playerilor . Asta legat de comunitate, te ajutau, acum... majoritatea sunt plictisiti , te i-au in gluma.
Despre pve, nu prea fac pve , dar playerii par multumiti , cu cateva exceptii.
Prietenii cu care jucam au plecat pe alt sv in grup pentru pvp. Chiar acum 2 zile am vorbit cu ei si i-am rugat sa vina sa facem o guilda , m-au refuzat , au zis ca nu se intorc dintr-un singur motiv : nu e competie.

4 5
  
Back to top
View user's profile Send private message
arggalati12

[The Gatekeeper]



Status: Offline
(since 21-08-2019 07:59)
Joined: 20 Nov 2010
Posts: 1764, Topics: 181
Location: Cluj

Reputation: 296.9
Votes: 59

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 11:19:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunere pentur tombola: sa nu se faca ca pe serverul respectiv cu gold , ci cu vote points .
De exemplu: se anunta pe site/forum , INCEPE TOMBOLA PENTRU INVICIBLE .
Se face un script special unde lumea sa bideze vote pointurile pe care le au , fara ca sa vada celelalte biduri de pana acum , dupa o zi/o saptamana se anunta castigatorul .
Urmatoarea saptamana , sa se dea un acvh mai special, un feature (race change), un char de 85 cu un gear decent , un item din madness sau ceva .

5 4
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shadowy

[Creep]



Status: Offline
(since 02-09-2017 16:49)
Joined: 07 Apr 2012
Posts: 532, Topics: 67
Location: Romania

Reputation: 75.1
Votes: 40

Post Posted: 22-09-2014, 11:37:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@justyn17x: cred ca nu realizezi cata munca se depune pentru un wotlk realm. Daca ar deschide un realm wotlk, munca staff`ului ar trebui impartita ceea ce face ca progresia cu realm`ul cata sa fie si mai slaba. Toata serverele care au o combinatie de 2 sau mai multe realm`uri isi pierd din calitate. Exista cel putin un server scriptat full pve de calitate 99.9% (de care stiu eu), cum o sa atragi populatia pe freakz pentru realm`ul wotlk cand exista deja asemenea servere care au lucrat ani de zile sa perfectioneze acel expansion. Nu o sa poti. Ce a fost, a fost si ramane in urma.

S'a vorbit de contentul de pe molten, ca au X si Y raiduri full. Molten are o echipa "mare" de developeri, ceea ce inseamna mai mult content dar scripturile lasa putin de dorit. Pe langa acest lucru, chiar Zohl a recunoscut ca s'a facut o greseala ca au sarit direct la Dragon Soul, s'a intamplat si astea sunt consecintele.(puteam sa fim atm cu 4.2 content si serverul sa fie putin mai prosper, multi jucatori aleg cataclysm pentru firelands)

Asteptam ca pe viitor(cand va fi cazul de MoP) staff`ul sa invete din greseli.

1 3
  
Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]



Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)
Joined: 28 Jan 2011
Posts: 3333, Topics: 175
Location: Los Vitangeles

Reputation: 168.6
Votes: 66

   
Post Posted: 22-09-2014, 11:50:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A mai observat cineva ca se discuta zeci/sute de propuneri pe forum, din care doar 2-3 sunt puse in aplicare, si alea dupa un thread de 10 pagini? De schimbat n-or sa se schimbe multe. Ca second realm, e posibil intr-un viitor indepartat sa apara 1 din 3 (MoP PTR, Wotlk, Cata PVP-only). Sunt cateva chestii care rod comunitatea.

1. Staff-ul: Unii GM se comporta ca ultimii cocalari. Ameninta playeri cu ban, dau mute din cele mai neinsemnate motive, etc.

2. Unele chestii de organizarea PVP-ului si PVE-ului. Script-ul de RDF nu e optimizat foarte bine, playerii pot da kick instant, nu e niciun AFK checker. La pvp- N-avem toate hartile si sunt multe buguri enervante.

3. Faptul ca serverul se vrea a fi blizzlike desi nu e, si nu va fi, din varii motive, unele care nu tin de staff.

4. Preturile la donatii: Sunt de parere ca ati face mai multi bani daca s-ar scadea preturile. Shadowmourne era 150 ron, acum daca vrei stafful e 300, daggerele 350. Pentru romania sunt preturi mari. Plus ca majoritatea care joaca sunt copii, care n-au un venit, si doneaza din banii de buzunar. Sa nu mai zic de full char care sunt un salariu minim pe economie. Microtranzactiile fac legea, uitati-va si voi la league of legends, care au chestii relativ ieftine, un item e maxim 100 ron.

Adica, daca s-ar scadea preturile la donatii, ati incuraja donatiile. Am donat-raman pe server.


୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
5 3
  
Back to top
View user's profile Send private message
skyreaker24

[Faraon intergalactic]



Status: Offline
(since 21-01-2023 19:17)
Joined: 09 Nov 2011
Posts: 4193, Topics: 363
Location: timisoara

Reputation: 123.5
Votes: 90

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 12:33:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

multi au plecat si in continuare pleaca ca s-au saturat de cataclysm si ori se duc pe pandaria sa vada cum e, ori se intorc la wotlk/tbc ca nu le priesc schimbarile survenite in joc din cataclysm si pandaria. mai ales playerii pvp se reintorc la lk unde clasele erau mult mai balansate decat pe cata unde cine are cel mai tare burst e mare jucator.




Last edited by skyreaker24 on 22-09-2014, 12:40:32; edited 2 times in total
2 2
  
Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 12:35:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
multi au plecat si in continuare pleaca ca s-au saturat de cataclysm si ori se duc pe pandaria sa vada cum e, ori se intorc la wotlk/tbc ca nu le priesc schimbarile survenite in joc din cataclysm si pandaria. mai ales playerii pvp se reintorc la lk unde clasele erau mult mai balansate decat pe cata unde cine are cel mai tare burst e mare jucator.

Nu neaparat, noi avem chestii outdated, mã refer strict la informații și la ce avem, n-avem canal de youtube, n-avem o grãmadã de chestii esențiale despre caractere și server în sine. Cum sunt clasele acum, sunt chiar bine și se apropie de ce era pe retail. Oamenii cautã mai mult, mult mai mult, cantitate>calitate @ pentru majoritatea gamerilor.



,,Angel Among demons"

0 3
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dezibil

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 02-05-2019 09:12)
Joined: 17 Dec 2013
Posts: 152, Topics: 15
Location: Romania

Reputation: 45.6
Votes: 5

 
Post Posted: 22-09-2014, 13:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine stie ce o sa se mai faca pe server, deoarece ds'ul la acest moment este scriptat. Poate cei din staff au anumite idei si planuri care o sa le puna cat de curand in aplicare.
1 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
Rofly

[why me ?]



Status: Offline
(since 04-12-2021 22:00)
Joined: 30 Jan 2010
Posts: 1501, Topics: 193
Location: Bucuresti

Reputation: 205.3
Votes: 106

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 13:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunere : Trivia bot pe un canal separat si rewarduri "modeste" gen 10k gold dupa 10 intrebari corect etc ..

+1 armory !



0 4
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k0s

[Freakz Admin | Dev]



Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 6071, Topics: 354
Location: Romania

Reputation: 103251
Votes: 222

Post Posted: 22-09-2014, 13:42:01 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca este prea tarziu sa mai faca ceva pe expansionul actual..
10 4
  
Back to top
View user's profile Send private message
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]



Status: Offline
(since 27-11-2016 18:12)
Joined: 18 Jul 2011
Posts: 233, Topics: 19
Location: Onesti

Reputation: 304.7
Votes: 9

 
Post Posted: 22-09-2014, 14:08:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kos stie ce stie...Cum am mai zis: MoP is just arround the corner.

In legatura cu pretul la donatii: Kinook are dreptate. Sunt preturi mari. Cat cost al noi Gurtalak pe Molten iti iei si un Gurtalak si un trinket 410 (cu 20-30lei in plus)...Si ala e server international unde joaca aia din Germania/Franta/etc cu alocatii cat salariul nostru minim pe economie.

In legatura cu quest chains: La noi nu sunt multi developeri care sa se ocupe cu treburi gambreaking (talents/spells/boss scripts/arena scripts), dar sunt GM-ii de rank mai mic, care se ocupa de quest fixes, si asta conteaza enorm. Am intrat pe Molten si mi-am facut un troll, un goblin si un orc. In fiecare starting zone era cate 1 quest buguit...Gen in primele 3 questuri care trebuie sa le faci, questuri importante pentru a iesi din starting zone. Ce fel de prima impresie e asta? La noi chiar daca nu e 1x, merg foarte multe questuri si poti face Loremaster.

In legatura cu patch-ul: Oribil. PvP unbalanced. Prea multe 1shots...Am picat cu Thug aseara jucand Rsham/Lock. In 4-5 secunde faceau 180k damage si Lock-ul isi lua instant kill. Cand l-am intrebat pe Rogue cum i-am putea bate, mi-a spus ca nu au luat niciodata bataie de la LS. Unde e balanceul, daca dau join degeaba...Nu inaintezi nicaieri. Cata e ca o pagina neagra in istoria WoW. LK foarte bun, MoP bun, dar Cata sta in mijlocul lor da un rahat in soare.

Finally: Numarul playerilor scade....Incet dar sigur.


Munca te elibereazã
2 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
Quatrozilla

[Web Dev]



Status: Offline
(since 09-09-2018 19:06)
Joined: 08 May 2013
Posts: 919, Topics: 22
Location: Transilvania

Reputation: 157
Votes: 22

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2014, 14:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In calitate de player ce a facut parte din generatia "batrana" a Freakz-ului (3.3.5) pot spune ca Snoopy are in mare parte dreptate in ce a scris mai sus, cand m-am apucat de Freakz pe 3.3.5 am fost foarte fascinat de ce ofera jocul in sine, serverul si comunitatea de pe Freakz si m-au surprins intr-un mod placut.

Eu unul m-am lasat datorita perioadei extreeeeeeemmmmmm de lungi a Cataclysmului pe Freakz, nu o zic in nume de rau, dar exact miezul expansionului Cataclysm adica 4.2 "Rage of Firelands" n-a fost bagat, eu fiind "pve player " imi plac scripturile unde chiar stateai frate cate 5-6 ore cu guilda doar sa faceti primii / printre primii de pe server sau chiar fie doar pt weekly loot.

Acum agenda unui pve player care nu e interesat de achiv points/ sa-si imbrace alte 10 off-chare/ sa farmeze 25/24 ca sa faca gold/ bgs/ pvp ca mine arata ceva de genu: "vineri @20 x1 ds 25h ~ 2 ore, apoi sambata @15 x1 ds 10h ~1:30 min ... si asta o repeti de 3 ani sau cam asa de cand e Cataclysm pe Freakz..nu stiu dar pentru mine e cam boring. Niste activitati noi sunt mereu bine venite si sunt sigur 100% ca ar atrage priviri vechi inapoi pe server si chiar altele noi. De ex "tombole pt diferite iteme legendare macar o data la 1 luna sau ma rog ceva de genu..nu prea am idei acum si nu am chef sa-mi bat capu pt ceva ce nici nu stiu daca o sa fie bagat in seama sau macar citit. Ce pot spune e ca interesele financiare sa nu fie atat de mari si pe noul expansion ca pe 4.3.4 -. Good Luck !



https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8



Last edited by Quatrozilla on 22-09-2014, 14:18:04; edited 1 time in total
6 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
dezibil

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 02-05-2019 09:12)
Joined: 17 Dec 2013
Posts: 152, Topics: 15
Location: Romania

Reputation: 45.6
Votes: 5

 
Post Posted: 22-09-2014, 14:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt curios ce replici interesante o sa avem din partea staff'ului
2 1
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 25 September 2014 12:38



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    


The time now is 19-04-2024, 18:05:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x