User
Pass
2FA

Oare cu ce gresiti?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message4817
Zephyru

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-05-2010 13:09)

Votes: 4

Post Posted: 29-04-2010, 19:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poi de multa vreme e deschis serverul si tot la 400-600 playeri avand in vedere ca merge ICC 10 [vreo 5 bossi] dar nu stiu de ce nu se aduna lume..... si la ally io de cand joc nu am vazut un LFM ICC 10... din an in pasti mai vedeam. Aici numa PVP la greu....... si nush dc nu prea vine lumea aici? -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
N3XTro

[Mentally Stable]

(since 07-03-2015 18:13)

Votes: 6

Post Posted: 29-04-2010, 19:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zephyru wrote:
Poi de multa vreme e deschis serverul si tot la 400-600 playeri avand in vedere ca merge ICC 10 [vreo 5 bossi] dar nu stiu de ce nu se aduna lume..... si la ally io de cand joc nu am vazut un LFM ICC 10... din an in pasti mai vedeam. Aici numa PVP la greu....... si nush dc nu prea vine lumea aici? -

eu nam level 80 inca,dar chiar am vazut ca nu se ingramadeste lumea deloc la raiduri.Nic icc,nici toc,nici macar vh.Chiar nu imi dau seama de ce nu veniti in raiduri.

0 0

Back to top
maez

[Mentally Stable]

(since 05-12-2012 21:44)

Post Posted: 29-04-2010, 19:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul am impresia ca este lume.Sunt alte servere [celelalte 2] care sunt deschise de mult mai mult timp decat este asta : pe unul dintre ele bate vantul,iar celalalt echivaleaza cu asta la playeri.Probabil ar veni si unii din playerii de pe serverele X si Y,dar nu ii lasa inima sa isi lase caracterele deja facute si le este lene sa inceapa de la inceput.Nu greseste nimeni cu nimic.Pur si simplu nu vin pentru ca sunt pe alte servere unde au gear,sau nu se mai joaca romanii wow cum se jucau inainte.
Anyway,nu e timpul trecut,daca are Shocker planuri sa tina serveru mult,eu zic ca or sa se stranga.

ps : singura problema e ca playerii fac numai pvp,nu ii trage inima deloc sa faca boshi,sa vada cum sunt scripturile,etc..TBC ftw la pve oricum

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 29-04-2010, 19:55:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gresesti ca nu intri intr-o guilda PVE.
La horde e la fel, majoritatea raidurilor se fac cu guilda, pe global se face cel mai mult weekly questul pentru 5+5 embleme.

- Retired -
0 0

Back to top
Morpheussaya

[Mentally Stable]

(since 26-11-2010 09:34)

Post Posted: 29-04-2010, 19:59:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu la ally vad ca ICC/TOC/VOA se face vineri,sambata si duminica.Pana acum 2 saptamani erau doar 2 bossi in ICC,apoi a fost introdus Draenosh si acum festergut si lana.Problema este ca deja unii au cd la icc 10 si nu mai fac ultimii doi introdusi pentru ca aici mai greu sa faci cu ghilda si mai usor cu lfg.Este un server bun pentru un server piratat si speram ca shokerul sa il mai tina deschis.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 29-04-2010, 20:20:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maez wrote:
Eu unul am impresia ca este lume.Sunt alte servere [celelalte 2] care sunt deschise de mult mai mult timp decat este asta : pe unul dintre ele bate vantul,iar celalalt echivaleaza cu asta la playeri.Probabil ar veni si unii din playerii de pe serverele X si Y,dar nu ii lasa inima sa isi lase caracterele deja facute si le este lene sa inceapa de la inceput.Nu greseste nimeni cu nimic.Pur si simplu nu vin pentru ca sunt pe alte servere unde au gear,sau nu se mai joaca romanii wow cum se jucau inainte.
Anyway,nu e timpul trecut,daca are Shocker planuri sa tina serveru mult,eu zic ca or sa se stranga.

Exact ce vroiam si eu sa zic. Serverul nu e deschis de chiar atat de mult timp incat sa se umple de playeri. E de 3 luni, a ajuns deja la 500-700 seara, e mult mai mult decat ma asteptam cand l-am deschis. Celelalte 2 servere, stiti voi care, sunt deschise de ani de zile si tot praf sunt si la playeri si la scripts/pvp/etc.
Playerii vin si singuri, dar vin si daca sunt chemati de alti playeri, asa ca faceti-va si voi treaba si aduceti lume

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Lifefragment

[Freakz Addict.]

(since 23-10-2011 17:13)

Votes: 10

Post Posted: 30-04-2010, 10:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere faptul ca serverul este deschis de 3 luni .. a evoluat foarte mult de la deschiderea acestuia atat hdd cat si soft... ganditiva .. ca acum3 luni limita de playeri era de 100 ... si intr-o ora maxim 2 .. shoker a fost nevoit sa mareasca aceasta limita !

Eu unul apreciez .. stafful pentru ceea ce a facut si face .... voi credeti ca e greu sa fie puse toate instantele ... ? ... Nu e .. dar la mijloc se tine cont de script , bineinteles .. internetul e mare ..dar sincer eu unul nu prefer toti bossi pusi ... si abia 2 3 sa aibe full script:-s
Venind vorba raiduri se fac ... ( cu guilda ) so .. my advice is to join a guild ( pve sau pvp )

O zi buna in continuare... am facut aceasta paranteza .. drept multumire ..!

Dragos.

0 0

Back to top
matei22

[Mentally Stable]

(since 02-04-2012 21:46)

Votes: 5

Post Posted: 30-04-2010, 10:25:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu face lumea cu LFG k are guilda si face cu guilda
daia nu vezi pe global LFG

0 0

Back to top
Grow
[Banned user]

Banned

(since 20-06-2010 06:50)

Post Posted: 05-05-2010, 06:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
maez wrote:

Exact ce vroiam si eu sa zic. Serverul nu e deschis de chiar atat de mult timp incat sa se umple de playeri. E de 3 luni, a ajuns deja la 500-700 seara, e mult mai mult decat ma asteptam cand l-am deschis. Celelalte 2 servere, stiti voi care, sunt deschise de ani de zile si tot praf sunt si la playeri si la scripts/pvp/etc.
Playerii vin si singuri, dar vin si daca sunt chemati de alti playeri, asa ca faceti-va si voi treaba si aduceti lume

nu zau ? Freakz sta cel mai praf la capitolu Scripts dintre "celalalte servere" daca e iti pot dovedii chestia asta -

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 5 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 05-05-2010, 08:19:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

plecati ma de la geam
0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 05-05-2010, 10:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Grow wrote:
Shocker wrote:
maez wrote:

nu zau ? Freakz sta cel mai praf la capitolu Scripts dintre "celalalte servere" daca e iti pot dovedii chestia asta -

Nu zau, ai fost platit ca sa faci critici ? -

0 0

Back to top
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 05-05-2010, 10:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

600-700 playeri in 3 luni vi se pare putin?
think about it...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 05-05-2010, 12:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum sa faci ma raiduri cu globabul? mai bine iti bagi un bat in *ahem*...
0 0

Back to top
Vladiee

[TheySeeMeTrollin'..]

(since 14-12-2012 01:05)

Post Posted: 05-05-2010, 12:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Grow wrote:

Spui asta din experienta sau doar ca sa zici si tu ceva ? Eu vin de pe 1 din cele 2 servere unde aveam un mag de gs 5500. Am plecat pentru ca aveam lag. Vrea sa va spun ca scripturile sunt MULT peste ce e acolo. Singuru boss care cred ca este facut ceva mai bine pe celalalt este Toravonu. Aici este o leguma. Nu am facut eu cine stie ce din instante ca sunt vai de mine, am 3.3 gs, dar vorbesc din ce am vazut pana acum. Mai multe q's care merg, MULT mai multe achiv's care merg, instantele mai blizzlike. O alta precizare e ca se face muult mai greu gear. Dropu foarte mic 2-3 iteme, ceea ce mi se pare 'prea' blizzlike.. eu zic sa mariti putin dropu ca doar e fun server, noh ? -

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 05-05-2010, 13:08:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vladiee wrote:
Grow wrote:

O alta precizare e ca se face muult mai greu gear. Dropu foarte mic 2-3 iteme, ceea ce mi se pare 'prea' blizzlike.. eu zic sa mariti putin dropu ca doar e fun server, noh ? -

Nu este funserver.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 06 May 2010 11:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 29-01-2025, 21:28:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password