User
Pass
2FA

Exista vampiri ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message2561
Co.Star

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 22-10-2013 12:01)

Votes: 12

Post Posted: 22-01-2013, 19:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista oare vampiri?
Stiu unii credeti ca e penibila aceasta intrebare iar altltii chiar credeti in asa cv (Ma refer la fanii filmului Twilight sau alte filme/ seriale cu vampiri )
In acest topic va voi pune tot felul de dovezi ca ar fi existat vampiri sau ca inca exista si voi astepta parerile voastre legate de aceasta intrebare si dovezile mele…Deci sa incepem:

Aici am sa pun un video cu o stire de pe ProTv cum ca ar fi gasit craniul unei femei vampir:

www.220.ro/x/x/BdrliWKGGM/ :

Aici voi pune o poveste din anii 1970 despre un vampir(reala):

Pe tot parcursul anului 1970, paznicii Cimitirului Highgate (cimitir situat în nordul Londrei) au descoperit zeci de cadavre de câini ºi pisici, golite de sânge. În aceeaºi perioadã, douã adolescente care se întorceau noaptea târziu prin zonã au afirmat cã au vãzut morþi ridicându-se din morminte. Una dintre ele a suferit grave tulburãri psihice dupã ce i s-a întâmplat. De atunci, mãrturiile cu privire la apariþiile nocturne ale unor fiinþe ciudate pe timpul nopþii în cimitir s-au înmulþit ca numãr, cea mai frecventã fiind o siluetã înaltã de doi metri care plutea printre cruci ºi cavouri. *** cel mai vizat cã ar adãposti un vampir era unul adus tocmai din Turcia, în secolul al XVIII-lea, plasat într-un cavou dintr-o capelã a cimitirului. Încã de când a fost adus în Highgate, au existat zvonuri cu privire la „conþinutul“ periculos al ***. Legea britanicã se opune mutilãrii persoanelor decedate, Sean Manchester s-a mulþumit doar sã arunce usturoi în jurul *** ºi sã atârne crucifixul de el. La sfârºit, a zidit intrarea capelei. În ciuda mãsurilor luate de reverend, psihoza creatã de vampirul din Highgate nu s-a terminat. Dupa mai bine de 4 ani reverendul a reluat investigatiile,descoperind astfel ca tot în Highgate, dar nu în cimitir, ci intr-o casã veche ºi abandonatã, construitã în stil gotic, despre care se ºtia de mai mult timp cã este bântuitã,a gasit un coºciug în care se afla un cadavru conservat perfect.Fãrã sã ezite, reverendul a vârât o þepuºã în inima cadavrului, care s-a descompus foarte rapid, fapt confirmat printr-o serie de fotografii fãcute chiar în momentul descompunerii. Dar singura dovadã a acestei acþiuni este propria sa mãrturie. În 1985, Sean Manchester a publicat o carte despre vampirul din Highgate, în care a precizat ºi modul în care a salvat cartierul respectiv de sângeroasa fantomã.

acum am lasat ce era mai bun la final O poveste despre ultimul vampir din Romania eu zic ca merita 10-15 min sa o cititi mie mi sa parut super tare chiar mi-a captat atentie:

http://vampirescrib.blogspot.ro/2010/03/stire-ultimul-vampir-din-romania.html

Acum astept pareri despre aceste dovezi dar sper sa nu existe comentarii gen ”copil inca mai crzi in vampiri” sau cv de genul…Bafta la citit si astept parerile voastre.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 22-01-2013, 20:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copil, ink mai krzi 1n v@mp1r1
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Co.Star

[Freakazoid]

Post Posted: 22-01-2013, 20:50:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

koltzu wrote:

ahaah - ai 2 ani ? tu nici titlu nu ai citit

astept pareri nu copi care citesc ultima fraza.

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 22-01-2013, 21:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mã, tata a fost liliac ºi eu am ieºit vampir. A crezut cã mama suge sânge, dar de fapt a dat-o în barã cã nu sugea sânge, dar dacã îþi explic acum cum stãtea treaba iau warn. Oricum s-au iubit ºi... am ieºit eu. Dovadã vie.
Pana mea mai ies seara cu ãºtia ca mine mai bem o vacã o chestie, te iau ºi pe tine dacã eºti aºa pasionat de noi. Numai pana mea, daca ai luat usturoi sau ne dai luminã în ochi te-am supt. ªi nu te gândi la prostii. Sau sã faci glume tâmpite sã pui o oglindã în faþa noastrã sã nu ne vedem în ea. Eu mai þin la glumã, da' bãieþii se supãrã.
Dacã eºti ok vorbesc cu cãpetenia ºi poate te facem ºi pe tine vampir. Trebuie doar sã fii major cã nu vrem sã ne blestemi dupã cã erai mic ºi prost ºi noi la 1000 de ani n-am ºtiut ce sfat sã-þi dãm.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-01-2013, 21:34:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Co.Star wrote:
koltzu wrote:

ahaah - ai 2 ani ? tu nici titlu nu ai citit

astept pareri nu copi care citesc ultima fraza.

Citeste-mi ultimele posturi si o sa observi ca de obicei nu scriu in asa hal in posturi.
Lasa tu balivernele cu vampiri si apuca-te de nivatat.

Also, copii*

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 22-01-2013, 21:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@koltzu: Îmi negi existenþa muritorule?

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Co.Star

[Freakazoid]

Post Posted: 22-01-2013, 21:41:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile nu am zis ca cred in vampiri asta e o presupunere ca ar exista eu asteptam niste pareri de la voi sa vad ce ziceti in legatura cu acesti "vampiri"

De multe ori aud pe strada/la scoala intrebari gen : tu crezi in vampiri si chesti dastea si am luat si eu niste dovezi cum ar fi existat vampiri si am venit aici sa vad ce pareri aveti si voi.

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-01-2013, 22:09:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia-ti bacul inainte sa faci pe cineva copil, kthx.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 25-01-2013, 00:24:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singura certitudine pe care o am este ca : DA exista vampiri si DA sunt worgenii din wow.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  

The time now is 25-07-2025, 05:46:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password