User
Pass
2FA

My Computer si folderele

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message583
SamDude

[★★★]

Status: Offline
(since 09-07-2020 08:13)

Votes: 122

Post Posted: 13-07-2015, 10:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare baieti

Am o problema cu laptopul meu. Postam in celalalt topic dar sa nu se considere reply fara edit. Ma rog.

Problema este ca uneori si de cele mai multe ori, cand vreau sa intru pe my computer, iconita de pe desktop, dau dublu click si trebuie sa astept vreo 5 pana la 10 secunde (variaza timpul) pana se deschide folderul cu local disc C, D si E si ce mai e pe acolo. Dupa daca inchid fereastra si intru iar repede in my computer ma baga imediat. Asa si in cazul folderelor. Daca nu intru mai mult timp in foldere, dupa cand dau dublu click astept la fel ca la my computer.

Imi face asa aproape de cand l-am cumparat, noiembrie 2014. In primele saptamani nu am vazut sa fi facut asa, dar dupa un timp asa mi-a facut.

Am depistat aseara problema. Aveam driverele instalate de pe site-ul acer, drivere la zi, dar le-am dezinstalat si am instalat ce aveam eu pe CD (Mi-au dat un cd cu drivere). Si dupa ce s-au instalat, mi-a instalat si un program bun: Acer Care Center.

Faza e ca aseara cand m-am uitat prin programu ala sa-mi dau seama ce face, avea si asa ceva http://gyazo.com/37b8d06686b6e5c79da4b17044186e7c. Acum dimineata apare ca e Good la HDD dupa ce ii dau check, aseara cand am dat check zicea ca sunt probleme cu hardul, am dat click pe SUggestions (mi a aparut un buton) si scria "Error. Make a backup of your files and change your hard disk", ceva de genu dar zicea sa fac backup la fisiere si sa mut pe alt HDD.

Sa-l duc la baieti sa vada ce are? E inca in garantie si p*m ma freaca sa stau 10 ore sa se deschida my computer si nu vreau sa il folosesc stricat...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 14-07-2015, 00:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te duci în control panel > power options > change plan settings > change advanced power settings > hard disk > turn off hard disk > never.

Adițional - Instaleazã HD Tune, apoi fã un printscreen la Health.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
SamDude

[★★★]

(since 09-07-2020 08:13)

Votes: 122

Post Posted: 14-07-2015, 01:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am setat ce mi-ai dat tu de mult insa nicio schimbare....

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 27-07-2025, 03:26:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password