User
Pass
2FA

Poli Timisoara

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football
Author Message2041
FkZ * RazvY

[Boom Head Shot !!]

Status: Offline
(since 02-04-2015 13:09)

Votes: 7

Post Posted: 04-09-2008, 19:21:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florin Cãlinescu: "Federaþia este condusã de Sandu, de un ospãtar ºi de doi absolvenþi de liceu!"Savurosul Florin Cãlinescu se dezlãnþuie la adresa conducãtorilor FRF, despre care spune cã au profitat de naivitatea lui Marian Iancu în disputa cu italianul Claudio Zambon. "Tacklingurile" verbale dure fãcute de omul de televiziune timiºorean la adresa federalilor, scandalul palmaresului ºi fotbalul bãnãþean în ziua cea mai neagrã din istoria sa recentã într-un interviu exclusiv gsp.ro.

Poli a fost depunctatã prin decizie definitivã. Ce stã la baza acestei mãsuri drastice?

Acesta este sistemul condus de un om ajutat de un ospãtar ºi de doi absolvenþi de liceu, Prunea ºi Lupescu. De fapt, nici nu ºtiu dacã au asemenea studii. Federaþia s-a constituit pe un fals. Mircea Sandu nu conteneºte sã spunã cã vorbim de o instituþie privatã, dar uitã cã se foloseºte de simboluri naþionale cum sînt drapelul imnul ºi aºa mai departe. Sper ca Iancu sã meargã pînã la capãt de aceastã datã.

S-a întîmplat de multe ori ca oamenii de fotbal sã promitã dezvãluiri de senzaþie, dupã care sã batã în retragere.

De aceastã datã nu cred cã poate fi vorba despre aºa ceva. Sistemul a profitat de naivitatea unor investitori. Am trãit asta ºi cînd am fost la Rocar alãturi de Florea, iar acum se întîmplã din nou. Din cîte îl ºtiu eu pe Iancu, nu cred cã va accepta compromisuri.

Compromisuri?

Nu cred cã Sandu va ceda presiunilor ºi va da punctele înapoi Timiºoarei, dar dacã într-un final se întîmplã asta, Marian Iancu nu se va retrage din luptã. Aceastã gaºcã de bãieþi ºmecheri de la Federaþie trebuie sã disparã. Sã se ia mãsuri cît mai dure. Nu ºtiu unde se va ajunge dacã vom continua aºa. Buba riscã sã se spargã.

Timiºoara a luptat ani buni pentru a reveni în elitã. Acum, cînd s-a calificat în Cupa UEFA, clubul se poate destrãma.

Nu i s-a întîmplat doar lui Poli. Au mai pãþit-o ºi Juventus ºi Napoli. Dacã se va ajunge la ceea ce se anunþã acum, lucrurile în fotbalul românesc se pot îndrepta. "Moriºca" trebuie sã înceteze. Se ºtie dinainte cine cîºtigã campionatul, cine ia cupa, cît costã fiecare dintre ele. Încrengãtura de la Federaþie trebuie stîrpitã.

Iancu: "FC Timiºoara nu mai existã din cauza unor ºarlatani ordinari. Mã retrag!"

Marian Iancu, finaþatorul Timiºoarei, a declarat dupã decizia FRF de a depuncta echipa pe Dan Pãltiniºanu cã îºi retrage complet sprijinul financiar de la clubul bãnãþean. Acesta susþine cã prin pasivitatea sa va atrage retrogradarea Timiºoarei!

"Cei din Federaþie sunt niste hoþi, niºte ºarlatani, ne-au furat 6 puncte ºi din punctul meu de vedere am ieºit complet din fotbal. Kassai este principalul vinovat, a efectuat un fals ºi l-a ajutat pe Zambon. Mi-au furat 500.000 de dolari împreunã, iar falsul lor a determinat tribunalul de la Lausanne sã ne penalizeze.

Începând de astãzi, noi nu mai investim în fotbal, ne-am retras complet finanþarea. Ca urmare a acþiunilor unor ºarlatani ca Mircea Sandu, vom scoate falsurile la ivealã ºi aceºti nemernici micuþi îºi vor pierde funcþiile.

Va spun de pe acum, FC Timiºoara nu mai existã, este închisã ºi nu va mai activa în fotbal. Nu voi mai face nici mãcar un pas înapoi. Am îndurat destule pe banii mei ºi pe sufletele celor din tribune" a încheiat dezamãgit Iancu la sportro.

Sursa : http://www.gsp.ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*Cosmyn*
[Banned user]

Banned

(since 24-03-2009 16:57)

Votes: 8

Post Posted: 04-09-2008, 19:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E o tampenie daca ma apuc sa comentez scriu 3 zile -

Ce pot sa zic....e ca m.sandu e mare mafiot si se are bn cu ajtia de la fifa..

Traim in Romania..si asta zice tot...

wRs * Cosmyn - boss
wRs * JoKeR - boss
wRs * MuRaTuRa
wRs * quit
wRs * ecstasYY

Cand esti bun ejti luat de fraier . O mica schimbare sa vedeti cum e...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 04-09-2008, 20:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, sper sa fie un nou mars ultras in bucuresti cu ultrasi din toata tara impotriva acestei decizii

FC. TIMISOARA !!!

0 0

Back to top
Spot

[Mentally Stable]

(since 16-06-2016 14:54)

Post Posted: 04-09-2008, 21:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca un motiv pt care putem sa zicem ca sandu e un mare mafiot
eu sunt stelist dar cand am vazut ce sa intamplat la timisoara nu mia venit sa cred
cred ca se doreste ca fotbalul din romania sa ajunga cum a ajuns gimnastica si hambalu feminin tot din cauza unora ca mircea sandu s-au distrus si alea iar acum cand romania a ajuns sa conteze cat de cat pe plan folbalistic un italian a reusit sa "distruga" un club care promitea multe
toti l-au facut pe becali nebun cand a vrut sa il de-a pe sandu jos dar acum cred ca sandu a intrecut masura prin falsurile facute

la decizie nu se va reveni nu risca nimeni ca toate cluburile romanesti sa fie excluse din competitiile europene

eu unu am ajuns sa il simpatizez pe iancu pt ce a facut la poli si pt ce vrea sa faca sper sa duca la sf ce a inceput si imi pare rau ca lasa un club in care a investit si a reusit sa il aduca in cupa uefa

0 0

Back to top
Parker

[Criminal]

(since 29-12-2011 18:53)

Votes: 67

Post Posted: 04-09-2008, 21:29:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suporterii lui Poli nu mai suporta sa-si vada echipa "torturata" de FRF si FIFA si au iesit in strada.

Pana la urma tot becali are dreptate cand spune ca Sandu face numai rau fotbalului romanesc

0 0

Back to top
FkZ * RazvY

[Boom Head Shot !!]

(since 02-04-2015 13:09)

Post Posted: 05-09-2008, 17:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.petitieonline.ro/petitie-p09871056.html

Semnati oameni buni pentru demiterea lu Mircea Sandu ... aceasta petitie a fost initializata de un stelist.

0 0

Back to top
Parker

[Criminal]

Post Posted: 05-09-2008, 17:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FkZ * RazvY wrote:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p09871056.html

Semnati oameni buni pentru demiterea lu Mircea Sandu ... aceasta petitie a fost initializata de un stelist.

Stai linistit ca nu il poti da tu pe ala afara -

0 0

Back to top
bogdyy

[old school boy]

(since 17-02-2019 21:31)

Votes: 6

Post Posted: 06-09-2008, 12:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suporterii Politehnicii Timisoara va invita duminica de la ora 19 sa participati la mitingul legal organizat in Piata Operei care are rolul de a atrage atentia asupra nedreptatii la care suntem supusi datorita unor oameni "binevoitori" din Federatia Romana de Fotbal. Tot ceea ce cerem este ca institutiile statului sa intre in Federatia Romana de Fotbal deoarece aceasta institutie este "stat in stat" si sa controleze sesizarea noastra privind falsul in acte comis de Adalbert Kassai pe baza caruia Claudio Zambon a primit o decizie favorabila la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Ne-am conformat deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ce ne-a obligat sa ne schimbam denumirea si culorile, iar FRF a luat act de aceasta schimbare si a fost de acord cu ea, desemnandu-l pe Florin Prunea sa trimita hartia mai departe spre FIFA.

Forum international insa nu a primit nimic, iar unele zvonuri spun ca FIFA ar fi fost informata neoficial ca noi nu ne-am fi conformat in privinta culorilor.Consideram ca FRF a omis in mod voit sa informeze FIFA astfel incat forum international a cerut FRF depunctarea cu 6 puncte a noastra. Dupa ce printr-o simpla foaie de hartie eliberata in fals de Adalber Kassai ne-a fost luata istoria, denumirea si culorile, iata ca FRF ne-a executat intr-un mod ordinar pentru ca sa pierdem si aceste 6 puncte muncite de jucatori pe terenul de joc. Consideram ca astazi am fost executati noi, datorita pozitiei lui Iancu fata de FRF, care cu toate defectele lui a bagat zeci de milioane de dolari in fotbal, insa maine in acelasi fel poate fi executat orice club de fotbal datorita nesupunerii conducerii sau a suporterilor fata de Mircea Sandu & compania, oameni ce au confiscat fotbalul romanesc.

Suporterii din alte localitati sunt invitati macar sa ia la cunostiinta petitia suporterilor si in masura in care sunt de acord cu ea sa o "semneze" http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/demiterea_lui_mircea_sandu-p09871056-pg6.html

bgy
0 0

Back to top
Parker

[Criminal]

Post Posted: 07-09-2008, 22:02:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au fost in jur de 12.000 de suporteri

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football  

The time now is 21-07-2025, 10:24:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password