User
Pass
2FA

[REQ] JbX.Freakz.Ro

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests
Author Message2151
VadSuneteHD

[Account disabled]

Status: Offline
(since 08-09-2014 06:46)

Votes: 2

Post Posted: 27-08-2014, 08:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Subdomeniu: Jbx.Freakz.Ro sau alt DNS daca nu pot sa-l iau pe acesta.
IP: 86.124.128.15:27015
Numar de sloturi: 32
Mod: JailBreak
Hostat la: HostWin.Ro
Subforumuri alese: { Regulament JbX.Freakz.Ro , Anunturi Administrative, Concursuri, Cerere Acces, Cerere Reevaluare, Discutii Libere, Reclamatii }
Moderatori subforum: VadSunteHD & HartieJB
GameTracker link: https://www.gametracker.com/server_info/86.124.128.15:27015/
Facebook, Psychostats etc links: -

As dori acest DNS, deoarece serverul lui Drogatul sta degeaba in comunitate, nici macar pleyeri nare, daca va uitati la mine pe server o sa vedeti ca este de 1000 de ori mai ppopulat.
Deci va rog mult, AVIOANE te rog sa intervii, deoarece tu te ocupi ce cerere DNS si nu o sa regreti.
Deci va rog sa nu regretati la ora asta sunt deja 3/32 -
Deci avioane tu decizi.

Last edited by VadSuneteHD on 27-08-2014, 20:06:06; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HartieJB

[Creep]

(since 12-09-2019 11:34)

Votes: 18

Post Posted: 27-08-2014, 08:18:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt al doilea moderator la sectiunea Jbx daca ne acceptati.

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 27-08-2014, 08:25:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi v-ati batut joc de server azi il finalizez si il tin deschis.Ati venit cu reclama la mine pe sv + ca injurati de rupeti veniti pe sv meu si faceti fk,deci avioane crede-ma ca azi il finalizez.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
VadSuneteHD

[Account disabled]

Post Posted: 27-08-2014, 08:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
Voi v-ati batut joc de server azi il finalizez si il tin deschis.Ati venit cu reclama la mine pe sv + ca injurati de rupeti veniti pe sv meu si faceti fk,deci avioane crede-ma ca azi il finalizez.

Sa vad si asta, o data ce serverul va fi acceptat, daca ne faci ceva rau, VEI ZBURA DUPA COMUNITATE !!!
Avioane, uite lipsa de respect, tine un server cu dns JbX.Freakz.Ro cu average 1, care e vai de mama lui si nici macar nu poti sa intri pe el si nici nu are pleyeri.
Deja, are un server de jb destul de populat, deci te rog drogatule sa nu mai te amesteci.
Si ca sa nu zici avioane ca te mintim uite dovada ca nu putem intra pe JbX-ul lui Dragotul: http://imgur.com/iaeNlBn
Si care este DOVADA, ca facem FK-Urile, te rog Avioane incheie cu nesimtirea asta care o poarta Drogatul, el nici nu merita sa vine in comunitate cu serverul acesta.
Happy, daca ai ceva de spus te astept cu DRAG -
SI IMI PARE RAU PENTRU RECLAMA, DAR L-AM GASIT PE DROGATUL PE ALTA COMUNITATE: -editat-
Si Drogatule nu mai lua reputatie AIUREA: Drogatul ;X VadSuneteHD Disrespect
2.8
[REQ] JbX.Freakz.Ro Stai potol. 27-08-2014, 09:26:25

Staff message (AMG):

Mai bine îi dãdeai asta lui Avioane, în privat, nu aici.
Þi-am scos eu link-ul.

0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

(since 12-03-2020 22:13)

Votes: 118

Post Posted: 27-08-2014, 15:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun,inainte sa imi dati warn sa stiti ca eu sunt de partea celor 2 (Gicu, Sunete),admin pe servarul celor 2.Ma bag deoarece eu i-am indemnat sa faca cerere de dns pentru jbx.freakz.ro.Am sa incep sa explic in favoarea ambelor parti ,algoritmit ,intrebare - raspuns.
Intrebarea 1:Ce a facut Drogatul pentru acest DNS?
Raspuns :Drogatul a luat acest dns si dupa 1 luna acesta si-a dat seama ca trebuie sa se apuce de el,iar lucrul cu "finalizarea" e ciudat ,fix acum cand altcineva doreste dns?Hmm..+ din cate stiu e destul de greu sa te descurci cu 2 DNS...Iar de cand a deschis jb.freakz.ro a cam uitat de jbx...
Intrebarea 2:Ce putem face noi pentru servar?
Raspuns :In primul rand noi ,pe actuala comunitate avem playeri loiali ,iar acei playeri cand vor afla ca se ne vom muta aici vor veni si ei => Useri noi ai acestui forum.(Un avantaj pentru forum)
Intrebarea 3:Ce va face Drogatul pentru acest DNS?
Raspuns :Probabil acum vazanda ca e pe cale sa il ia cineva va pune un plugin la repezeala si niste boti acolo sa para populat,il va tine asa 1 saptamana dupa va continua cu jb.freakz.ro.Din cate vad Drogatu tintea inca de la inceput pentru "perla" freakz-ului ,deoarece sa recunoastem doar numele de jb.freakz.ro este cunoscut de foarte multi oameni.
Intrebarea 4:De ce a ales Drogatu sa aiba 2 DNS?De ce nu a renuntat la Jbx.Freakz.ro?
Raspuns :E simplu ,sa gandim putin logic daca ar renunta la jbx cineva l-ar lua atunci automat ar avea concurenta ,momentan fii singurul svr de jb ce functioneaza pe aceasta comunitatea (jb.freakz.ro).Probabil planul lui a fost acesta de la inceput sa "indeparteze" "pleava" ce era destul de periculoasa si sa culeaga "orzul".Insa el tine DNS doar de teama competitiei.
INTREBARE PENTRU DROGATUL: De ce nu vrei sa facem asa:tu ramai cu jb.freakz.ro ,te focusezi asupra lui incerci sa ii menti reputatia de cel mai bun servar de jb iar noi mergem pe jbx si ne chinuim sa ii construim o reputatie.Din punctul meu de vedere asta inseamna numai incapatanare sa ai 2 servare = sa alergi dupa 2 iepuri si sa nu prinzi nici unu.
PS:Happy nu are de aface cu DNS de la jbx singurul moderator e drogatul ,cel mai rau imi pare sa vad ca intr-o luna s-au conectat 5 player ,30 de minute fiind timpul maxim atins de un player.Daca va continua asa ... Va urma...
@Avioane tu sti mai bine ,alege intelept :)
Drogatu stiu ca imi porti ranchiuna si ura ,te inteleg (defat nu te inteleg ... incerc sa estompez acele sentimente deoarece sunt semn de slabiciune).Deci facem tam-tam sau ingropam securea si fiecare isi vede de svr lui?@Adevarata decizie vine de la tine.
Edit:Nu am primit ftp am grad iar cu voturile cu - nu prea stiu ce rezolvi eu am zis .(ps:Eram destept de mult :P)
Si sunt o persoana ce agreaza multe insa sunt 3 lucruri ce le dispretuiesc 1)Oameni ce imi ordona,2)Oameni ce mi se opun si 3)Oameni care nu stiu ce inseamna "respect".*Nazist Grammar :"cu nesimtirea asta care/ o poarta Drogatul","pe care/*(sunete nu te grabi cand scri ceva )
De la Primitor Reputatie Cantitate Mesaj Comentariu Data
Drogatul ;X destroi112 Disrespect
2.8
[REQ] JbX.Freakz.Ro Daca ai primit ftp inseamna ca esti destept?=)))
.Eu sunt curios daca poti sa ma duci la -500 ,daca vrei sa vorbim ,vorbeste aici sau pe pm nu prin mesajele de la reputatie...

Retired from Amxmodx

Last edited by destroi112 on 27-08-2014, 16:44:30; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 27-08-2014, 16:37:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am treaba cu jbx, nu ma mai bagati in discutie.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

Post Posted: 27-08-2014, 16:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am spus happy ,tu ,- nu ai nici o treaba ,momentan noi incercam sa cadem la o intelegere amiabila cu Drogatul... Insa vad ca nu doreste ,sper doar ca Avioane sa ia o decizie cat mai curand deoarece am schimbat numele+sters forumul vechi si gametrakerul -

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 27-08-2014, 16:41:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu v-am zis foarte frumos imi dati ftp,schimb ip va bag moderator dar nu va pun in grija dns-ului pentru ca o sa va bateti joc.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
HartieJB

[Creep]

Post Posted: 27-08-2014, 16:46:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
Eu v-am zis foarte frumos imi dati ftp,schimb ip va bag moderator dar nu va pun in grija dns-ului pentru ca o sa va bateti joc.

Drogatule,tu esti un fel de om.In care nimeni nu poate sa aiba incredere in tine.Vrei sa-ti dam ftp sa ne furi modelele/pluginurile sau ce mai avem noi?Hai sa cadem la o intelegere asa cum a zis D3luxe.Parca daca o sa ne dai DNS o sa-ti furam server-ul de jb.Dupa ce ne lasi DNS atunci poate primesti si http://ftp.Asa nu dam nimic in atata timp cat nu avem incredere in tine.Dc sa ne batem noi joc nu am inteles?

Last edited by HartieJB on 27-08-2014, 16:48:02; edited 1 time in total
0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

Post Posted: 27-08-2014, 16:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:

Increderea in ziua de azi se castiga greu + servarul off de 1 luna ai uitat de el si te-ai ocupat mai mult de jb.freakz.ro (adeavarata tinta ).Daca ti-am da ftp in maxim 1 saptamana ne-ai trage teapa ...(doar 1 presupunere.)
Iar decizia sper sa o ia Avioane ,noi doar am vrut sa punem bine ambele parti...Sa nu cada unu mai jos spre balanta si alta mai sus.Daca stai sa te gandesti poti avea grija de jb.freakz ,il ai pe Happy moderator (scuze ca iti aduc numele in discutie) ce se pricepe iar daca noi am lua jbx atunci nu ar mai exista altercati ,adica ar fi hilar sa mearga unu de pe svr altuia sa faca reclama la un svr de jb din aceasi comunitate .
Din nou ,asta e ultimul post deja cred ca incepem sa postam aiurea ,@Avioane tu decizi -

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
VadSuneteHD

[Account disabled]

Post Posted: 27-08-2014, 17:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HartieJB wrote:
Eu sunt al doilea moderator la sectiunea Jbx daca ne acceptati.

HartieJB in caz ca ne veti accepta Dns-UL va fimoderator la sectiune !!!!

Last edited by VadSuneteHD on 27-08-2014, 20:42:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
HartieJB

[Creep]

Post Posted: 27-08-2014, 20:42:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu se primeste sa ne acceptati cu DNS JbX.Bagati-ne altul.De exemplu : Jbe.freakz.ro

0 0

Back to top
VadSuneteHD

[Account disabled]

Post Posted: 27-08-2014, 20:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TOPIC CLOSED, DATI !!!
Vedeti la cerere de dns lui Drogatul de la JbX.Freakz.Ro , acolo vom fi pusi.
Eu si HartieJb

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 27 August 2014 18:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests  

The time now is 24-07-2025, 04:18:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password