Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Un OZN deasupra Marii Britanii?
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Science
Author
lOl ^_*
[123]
Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)
,
Topics: 704
Votes
: 1772
Posted: 07-11-2014, 19:43:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
În ultimii ani Ministerul Apararii al Marii Britanii a dat publicitãții un mare numar de dosare privitoare la fenomenul OZN. Documentele le puteti consulta și dumneavoastrã, daca accesați Arhiva Naționalã a Marii Britanii. Veți gãsi acolo mii de pagini de rapoarte privitoare la apariții, cel puțin aparent, inexplicabile.
Atunci când le veti parcurge veți putea identifica patru categorii de materiale, asa cum remarca și Dr. David Clarke, de la departamentul de jurnalism și comunicare de la Universitatea Scheffield Hallam. Aceste patru categorii ar putea fi urmãtoarele:
Politica OZN;
Activitãți parlamentare, inclusiv rãspunsuri la întrebari ale parlamentarilor și anchete parlamentare;
Corespondențã publica;
Rapoarte privind evenimente OZN.
Desigur, pasionații de OZN-uri au acum o mare bazã de date privitoare la apariții care, mãcar la o primã vedere, sunt inexplicabile. Dar nu ar trebui sã luam drept extraordinar oricare dintre rapoartele publicate. Adesea avem de-a face cu fenomene ce se petrec în atmosfera terestrã, cum ar fi meteorii, aștri foarte strãlucitori etc., sau cu obiecte de origine pamânteanã (reintrãri de sateliți în atmosfera terestrã, avioane etc.) Ne rãmân la dispoziție, pentru analiza, foarte puține evenimente. Dintre acestea unul a fãcut înconjurul lumii, fiind prezentat în multe publicații. Este vorba despre o întâmplare petrecutã cu mult timp în urmã, în ziua de 20 mai 1957. Am cãutat documentul original. Am descoperit cã el se aflã în dosarul defe-24-1931. Din pãcate, deși accesul la documentele desecretizate privitoare la OZN-urile din Marea Britanie este liber, totuși trebuie sã plãtești o micã taxã, vreo 3,3 lire sterline. Nu posed banii aștia, așa cã mi-am petrecut câteva ore cãutând o soluție alternativã. Nu uitați, aveam nevoie de copiile documentele originale și nu de comentariile la ele. În cele din urmã le-am gãsit, pe site-ul unor ufologi olandezi. Documentl despre care voi discuta se aflã aici. A urmat apoi cãutarea raportului care mã interesa. Nu a fost chiar ușor dar, în cele din urmã, la pagina 260 am reușit sã gãsesc raportul care fãcuse prima paginã a multor cotidiene în 2008.
sursa
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->