User
Pass
2FA
 
 

Offtopic
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5010
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 27-09-2011, 22:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe aici toate prostiile care va trec in cap ( in limitele bunului simt evident) Poze funny, filmulete..horoscoape, alea alea. Enjoy

Si incepem cu HOROSCOPUL FUNNY ( 26 -2 )



BERBEC
Desi toamna le sporeste berbecilor nevoia de betivaneala, nu vor consuma alcool la fel de mult ca saptamana trecuta, fiind supusi la tot felul de treburi casnice si sexuale. Vineri veti fi inselat(a) de o vanzatoare la magazin cu 50 de lei.

TAUR
Va este teama de o noua relatie, de aceea preferati sa ramaneti in relatia actuala, care nu va mai ofera nici macar satisfactii culinare. In weekend va faceti de lucru prin parc, pentru a nu sta acasa cu perechea dumneavoastra.

GEMENI
Toamna ii ia prin surprindere pe gemeni, oferindu-le o raceala care se va vindeca abia saptamana viitoare. Lipsa de chef pentru orice activitate se rasfrange asupra celor din jur, care incep sa va deteste si sa caute sa socializeze in alta parte.

RAC
Astrele va sfatuiesc sa evitati locurile cu vulpi pana la sfarsitul lunii octombrie, deoarece sunteti predispus(a) la contactarea virusului rabic. Joi reusiti sa muscati de mana un coleg de la serviciu, un gest pe care cu greu reusiti sa vi-l explicati rational.

LEU
Este saptamana dungilor pentru nativii din leu care vor alege numai piese vestimentare cu dungi de toate felurile. Incercati sa evitati dungile orizontale care va fac mai gras(a) decat sunteti. De asemenea, evitati culorile deschise, se va crede despre dumneavoastra ca v-ati ingrast peste noapte.

FECIOARA
Investiti timp, munca si pasiune in jobul dumneavoastra extrem de mediocru, ceea ce este extrem de laudabil, dat fiind ca alte persoane in locul dumneavoastra s-ar deprima extrem de tare. Duminica treceti printr-o criza acuta de lene, insa cu ajutorul lui Saturn veti trece cu bine de ea.

BALANTA
N-aveti parte de o saptamana prea incarcata de satisfactii personale sau profesionale, insa veti reusi sa bateti un nou record la Solitaire si sa va faceti de doua ori mai multe dusuri fata de saptamanile trecute. Felicitari, saptamana aceasta sunteti cea mai curata zodie.

SCORPION
Apetitul sexual al scorpionilor scade cu 16 procente toata saptamana din cauza unor ganduri religioase extrem de impovoratoare. Desi incercati sa va rezolvati problemele pentru a nu da de gandit persoanei iubite, nu veti avea parte decat de scandaluri conjugale.

SAGETATOR
Gelozia dumneavoastra, care pare nefondata din pricina faptului ca aveti doar intuitia pe post de proba ca partenerul va inseala, nu este un produs al nebuniei, partenerul chiar va inseala cu cea mai buna prietena/ cel mai bun prieten. Astrele va sfatuiesc sa va pastrati demnitatea.

CAPRICORN
Problemele gastro-intestinale nu va parasesc nici saptamana aceasta si va trebui sa le infruntati cu mai mult stoicism ca data trecuta. N-ar fi indicat sa va intalniti cu persoana iubita miercuri si joi, veti trai niste momente neplacute, condimentate cu o plictiseala crunta.

VARSATOR
varsator Faptul ca sunteti curat(a), manierat(a), deschis(a) la noi experiente, educat(a), tandru/tandra, discret(a), fara prejudecati, constituie avantajul pentru care va descurcati atat de usor cu banii. In weekend veti avea ocazia sa primiti un nou ajutor financiar si chiar o locuinta pentru o perioada nedeterminata de timp.

PESTI
Tenul vi s-a uscat, ochii vi s-au micsorat, iar matreata curge in voie pe umerii dumneavoastra altadata vajnici. Astrele va sfatuiesc sa aveti mai multa grija de aspectul dumneavoastra fizic, mai ales ca miercuri va veti intalni jumatatea cu care va veti petrece 2 ani din viata.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 28-09-2011, 10:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I`auzi warse, in sfarsit nu mai faci si tu chestii porcoase, sapt asta u go clean -
App, am gasit o matza care face exact ca mine cand dau drumu seara la serial

https://youtube.com/watch?v=tiVF-GaoQk4:



Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 30-09-2011, 21:40:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hit`ul saptamanii pt mine -
https://youtube.com/watch?v=uYNMUuGTAOs:



Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 02-10-2011, 03:58:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti invitati la PVE EVENT 2[CUSTOM BOSS FIGHT]

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 02-10-2011, 15:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumim de inv, dar din pacate MT'u nostru o sa fie ocupat cu cazarea pe la camin etc etc, n'avem nici o sansa - cred Thinking
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 03-10-2011, 10:45:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HOROSCOP SAPTAMANAL (3 - 9 octombrie)

BERBEC
Saptamana aceasta comunicati numai in limbi straine si, in general, va simtiti excelent pentru faptul ca mai scapati putin de limba romana. Duminica persoana iubita va anunta ca isi doreste o pauza si decide sa va paraseasca pentru un/o coleg/a de serviciu.

TAUR
Nu v-ati platit intretinerea si nici factura la telefon, de aceea sunteti nevoit(a) sa ajungeti acasa dupa 11 seara, pentru a evita o intalnire cu administratorul. Astrele va sfatuiesc sa nu tineti in buzunare obiecte conductoare de electricitate!

GEMENI
Dragostea functioneaza ca un analgezic pentru gemeni dupa ce gasesc doi pui de pisica pe strada si decid sa ii creasca. In weekend faceti cheta prin fata cluburilor pentru tigari si mancare pentru pisici, insa nu reusiti sa strangeti suficienti si va luati doar tigari.

RAC
Va descoperiti noi talente artistice si va bate gandul sa va schimbati complet cariera. Motorul actional care va propulseaza magistral in cele mai penibile situatii este emblema zodiei dumneavoastra, de aceea nu renuntati la ideea de a va reprofila in cinematografie.

LEU
Obisnuiti sa mancati repede si cu lacomie, lucru care se vede la fizicul dumneavoastra rotunjor. Persoana iubita va sugereaza sa cumparati un pat mai mare, insa nu va surade ideea, tinand cont ca ati inceput deja sa strangeti bani pentru vacanta de iarna.

FECIOARA
Conform influentelor saturniene de pe Jupiter veti cunoaste la sfarsitul saptamanii o persoana scunda, rac, cu ochi blanzi si mari, cu care va veti casatori si veti trai fericit(a) cel putin 6 ani. Astrele va sfatuiesc sa va anulati toate planurile pana la sfarsitul anului.

BALANTA
Actele dumneavoastra de vandalism din parcuri, urinatul pe banci si furatul ratelor, nu vor trece neobservate de gardienii publici, care va vor ameninta cu amenzi usturatoare daca veti mai fi prins(a) prin parc. In weekend aruncati cu pungi pline cu apa de la balcon.

SCORPION
Desi va enerveaza ca trebuie sa purtati vesta si pantaloni reflectorizanti, incepe sa va placa lucrul in aer liber, munca fizica si muschii pe care ii aveti la brate de la nici doua zile de la angajare. Felicitari pentru noul job!

SAGETATOR
Cheltuiti in nestire bani pe imbracaminte, pentru a compensa lipsa unui fizic atragator printr-o vestimentatie aleasa. Aveti ganduri mari de imbunatatire a capacitatilor personale de lider comunitar si faceti tot posibilul sa atrageti atentia. Succes!

CAPRICORN
Joi gasiti sifonierul plin de molii si hainele mancate iremediabil, inclusiv un palton extrem de scump. Sambata, potrivit disjunctiei lui Venus cu Trigonul cu Rahat, sunteti predispus(a) la sex neprotejat si la pozitii sexuale care includ si un iepure de plus.

VARSATOR
Zodia dumneavoastra intra in casa guvernata de Foccacia, de aceea aveti tot felul de cosmaruri. Astrele va sfatuiesc sa urmati procedura clasica de evitare a atacurilor de panica: autostimulare mentala cu electrozi de fonta si terapie prin impachetare cu pietre, pana joi va veti simti o cu totul alta persoana.

PESTI
Omorati intamplator un arici mic, gras si pufos, lucru care va traumatizeaza destul de serios toata saptamana. Incidentul va fi aspru criticat de prietenii dumneavoastra care va vor sterge din lista lor de prieteni de pe facebook si twitter.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
warselu

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 04-06-2014 20:22)
Joined: 14 May 2011
Posts: 75, Topics: 2
Location: Romania

Reputation: 191.8
Votes: 3

Post Posted: 03-10-2011, 16:12:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar ma asteptam la ceva rau dar speram sa nu fie in saptamana asta
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 03-10-2011, 17:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warse mama ta stie ce faci tu prin parcuri? obraznicule -

Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 07-10-2011, 11:14:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=xciuYTeu4Qc:




"I got this notion that my noggenfogger potion
Might give you the bone you need" -


Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 10-10-2011, 11:10:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HOROSCOP ( 10 - 16 octombrie )

BERBEC
Va dati intalnire cu o persoana cunoscuta pe net, care se dovedeste a fi o persoana extrem de fascinanta, in ciuda kilogramelor in plus, a varstei inaintate si a strabismului. In weekend primiti un robot de bucatarie si o plasma de la persoana de care v-ati indragostit online.

TAUR
Veti fi corupt(a) sexual de o persoana de culoare care va va oferi guma de mestecat cu feromoni, astfel ca timp de 4 zile din saptamana va veti purta ca un/o sclav(a) sexual(a). Dupa o serie de petreceri cu swingeri si orgii cu negrii, decideti ca e vremea sa nu mai primiti lucruri de la straini pe strada.

GEMENI
Din cauza influentelor saturniene, marti veti lua o raceala intr-un mijloc de transport in comun de la o persoana cu geaca visinie, iar miercuri veti fi nevoit(a) sa dati spaga unui politist. Restul saptamanii va faceti planuri pentru sfarsitul de an.

RAC
Echilibrul dumneavoastra va fi perturbat semnificativ de aparitia unei comete de gaz inghetat fix in mijlocul constelatiei Leului. Aceasta inseamna o serie de razboaie interioare, probabil mintale, asta daca va lasati de baut pana marti-miercuri, cand veti avea sanse mari sa iesiti din marasmul abisului galactic.

LEU
Veti fi surprins(a) de o tornada de ciori la iesirea din parc cu persoana iubita, moment care va condimenta viata de cuplu pe care o duceti, destul de anosta in ultimele luni. La sfarsitul saptamanii experimentati o intalnire de gradul 1 cu Fecioara Maria.

FECIOARA
Va certati cu un prieten (o prietena), insa nu lasati incidentele minore sa va umbreasca prietenia, chiar daca dumneavoastra sunteti o persoana destul de malitioasa, usuratica si superficiala. Sambata aveti ocazia nesperata sa vizitati laboratoarele de clonare din Teleorman si sa asistati la imperecherea unui porc cu un sarpe.

BALANTA
Obisnuiti sa dormiti intr-o pozitie care nu e feng shui pentru energiile dumneavoastra yang, asadar va trebui sa va mutati patul cu 40 de grade spre nord. Echilibrul psihic va este usor bulversat din cauza trandaviei de care dati dovada toata saptamana, dar si din cauza activitatilor cognitive incetinite de la prea mult somn.

SCORPION
Aveti o traiectorie ascendenta din punct de vedere profesional, iar castigurile sunt pe masura inteligentei dumneavoastra debordante. Luni si miercuri veti schimba cifrul seifului pe care il aveti acasa si va ganditi serios sa depuneti banii intr-o banca din Elvetia.

SAGETATOR
Desi probabilitatea pare mica, luni sunt sanse foarte mari sa mangaiati un pinguin, cu care sa va imprieteniti pe viata si poate, cine stie, sa ajungeti sa il adoptati. Toata saptamana veti avea o stare de sensibilitate crescuta si veti deveni extrem de afectuos/afectuoasa cu cei din jur, pe care ii coplesiti cu sarutari si imbratisari tandre. Nu uitati sa folositi prezervativul.

CAPRICORN
Va vine greu sa locuiti cu chirie la o varsta atat de inaintata, situatie care va umple capul de ganduri negre. Vineri e posibil sa primiti acceptul pentru un credit de locuinta la care veti plati pana la sfarsitul vietii. Astrele va sfatuiesc sa nu va mai faceti planuri de vacanta in urmatorii 14 ani, pana la iesirea din criza.

VARSATOR
Descoperiti ca va place sa purtati lenjerie intima de la sexul opus in timp ce spalati vase sau munciti la diverse proiecte de la job. Dependenta de pornografie devine o problema pentru persoana iubita care va avertizeaza ca va paraseste daca nu va aruncati colectia de filme si poze.

PESTI
Nu reusiti nici de data asta sa va eschivati prin minciuna de persoana iubita si ii veti marturisi ca va place de altcineva la un mod exclusiv carnal. Desi vestea nu este bine primita de partenerul/partenera dumneavoastra de viata, reusiti sa va bucurati de partide sexuale incendiare toata saptamana.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 10-10-2011, 16:45:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i`auzi, si tu ziceai ca iei pt ratie... da da cum sa nu -))

Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 10-10-2011, 19:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hehe..cine vorbea -)
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 10-10-2011, 22:42:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiiiiiica? -

Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sygma

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2013 09:45)
Joined: 18 May 2011
Posts: 196, Topics: 2
Location: Ploiesti

Reputation: 51.8
Votes: 3

Post Posted: 11-10-2011, 23:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hehe, lasa asta

am furat ceva de pe la alta sectiune pe forum, deci m'am prapadit de ras; ete de ce joaca unii wow:

https://youtube.com/watch?v=6LcMzGYCN2k:


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ghef

[Te frige las`o jos]



Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)
Joined: 30 Sep 2010
Posts: 1451, Topics: 43
Location: Campina & Bucuresti

Reputation: 4.2
Votes: 31

 
Post Posted: 13-10-2011, 01:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fetishuri bizare -

Photoshop Art Requests


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 28 November 2011 14:08



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 25-04-2024, 03:04:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x