User
Pass
2FA

PENTRU BODO zEx l cecko Admin de proba....

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message342
dau cu capun glont

[Creep]

Status: Offline
(since 13-03-2019 07:38)

Votes: 11

Post Posted: 05-04-2016, 21:20:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Dau Cu Capu'n GlonT
Nick-ul reclamatului : zEx l cecko
Motiv : Ironizare,bataie de joc la adresa unui Owner
Dovada : http://imgur.com/a/e6awj

Din regulament Adminii postez fraza asta

-Urmati sfaturile/indicatiile adminilor mai mare in grad. Neintegrarea in Staff-ul ZP duce spre revocarea acestuia.

Bodo frate deci eu trebuie sa ascult de"Azi" asa cum zice zEx l cecko si sa raspund pentru deciziile luate de mine pe srv in fata unui admin de proba!

Eu sunt helper si el Owner cred... Bodo daca e asa eu ma conformez frate merg pe burta ce sa fac e apa mica...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-Skrillex-

[Screwed Freak]

(since 27-11-2019 20:07)

Votes: 29

Post Posted: 06-04-2016, 17:46:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram si eu pe sv atunci si m-ai intai ti-am zis eu sa nu le mai dai ban , ci kick pt cei care au ping-ul foarte mare si pe urma a sarit si el ca dc le dai ban...
Cam asa sa intampat nu cred ca trebuie sa faci atata tam-tam pt ca ti-a zis dc le-ai dat ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dau cu capun glont

[Creep]

(since 13-03-2019 07:38)

Votes: 11

Post Posted: 06-04-2016, 19:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Derek uitate mai bine in poze ca deaia le'am pus! i'am dat de dou ori kick si tot intra pe server avea lag mare facea lag pe server dupa care i'am dat ban 45 min Si vezi ca nu fac tam tam degeaba uitate mai bine pe poze tu nu ai zis nimic dc le dau kick sau altceva tu ai zis poate la banat pentru ca avea lag poate imi da ban si mie - etc...Si vezi ca nu iau eu lumina de la un admin cu grad inferior de proba despre cum ar trebui sa imi fac eu treaba, nu joc pe serveru asta de 2ani jumate sa vina unu facut admin la apel de noapte sa'mi dea indicatii despre cum ar trebui sa adminez ca sa nu mai vb de respect ierarhie etc.. Deci nu sunt de acord sa joace playeri pe server cu lag sa li se miste in poze sacadat din cauza unui player sau doi care au lag mare sa intelegi asta pentru ca nu e normal!! ca sa rezolvati treaba asta bagati un plugin care ii da afara automat daca au lag mai mare de 100 sau 150..etc.. si nu mai pune tu poponetu pt altii ca nu e cazul ai vreun parti-pris? Si sti foarte bine dc nu e cazul. Greselile se iarta dar nu se uita sti foarte bine la ce ma refer "reclame la alt server banarea/racolarea playerilor etc." Eu zic sa dea cu piatra aia care sunt fara de pacat gen.. tu ce zici?

PS: Postul e pentru Bodo nu pentru tine, Eu te respect in continuare merci de intelegere daca vrei vb in privat sa nu facem spam aici.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
JOHN 123

[Mentally Stable]

(since 03-09-2016 19:10)

Votes: 2

Post Posted: 07-04-2016, 15:31:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aveti dreptate acest admin incapabil trebuie sa primeasca remove...din mai multe motive are un limbaj neadecvat da slay,kick,gag aiurea
0 0

Back to top
-Skrillex-

[Screwed Freak]

(since 27-11-2019 20:07)

Votes: 29

Post Posted: 24-04-2016, 16:46:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-a fost scos admin-ul.
T/C.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -Skrillex-, 24 April 2016 14:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 09:10:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password