User
Pass
2FA

PLAGIATOR!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1111
LeNexus
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-07-2014 02:17)

Votes: 103

Post Posted: 22-03-2014, 18:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum stiti, full krs a facut o cerere de slot si a fost acceptat. Acela nu este adevaratul full krs.
full krs are numele asa: full#[krs] dar acest fals si-a modificat numele cu un ' (apostrof)
Uitati-va cu atentie la numele lui http://forum.wow-freakz.com/Cerere-SLOT-full-krs-t291119.html

P.S asta este vocea lui adevaratu full krs http://www.girlshare.ro/33402164.4
cel adevarat are micu bazait si are voce de baiat mai mic.
va rog rezolvati, toata lumea de pe server spune ca actualul full krs este un fals si plagiator.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
r3Mb

[The Boss of World]

(since 30-03-2015 14:01)

Votes: 37

Post Posted: 22-03-2014, 19:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda e ca in cazul lui Arriba . Sa vazut dupa ce i sa scos accesul lui falsul Arriba . Deodata au inceput sa apara cereri dupa cereri cu nume suspecte care nu mai jucase de mult , sau cu nume care aveau deja cont pe forum si nu aveau acces.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Arriba1

[Mentally Stable]

(since 09-07-2015 14:54)

Votes: 5

Post Posted: 22-03-2014, 19:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt sigur ca e acelasi.Ce poti sa ii faci?Nu mai repetati greseala mea si faceti-va cont pe forum dinainte.
0 0

Back to top
fulger5608

[Mai mult alb]

(since 05-01-2017 12:08)

Votes: 46

Post Posted: 22-03-2014, 19:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU e un inpostor!!! A primit ban pe celalalt cont. Uitate inainte sa faci degeaba un topic.

Daca aveti nevoie de semnatura sau avatar animat sau neanimat faceti cerere aici:Click!
0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 22-03-2014, 19:33:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand il vad pe server il pun ct sa vorbeasca si o sa ma lamuresc.
Pana atunci nu mai faceti posturi inutile/.

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
full#[krs']

[Mentally Stable]

(since 22-03-2014 18:12)

Votes: 1

Post Posted: 22-03-2014, 20:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci .. haideti sa lamurim lucrurile pentru toteauna .

1.Contul meu pe forum este " full#[krs'] pentru ca am incercat sa imi fac " full#[krs] " dar nu am putut din cauza ca contul este deja facut si in + este banat !

2.IP-ul meu este diferit fata de acel full#[krs] de pe forum

3.Eu sunt Moldovean , as putea spune pentru ca locuiesc in judetul Galati !

4.S-ar putea sa aveti dreptate ca are vocea mai subtire si pentru ca este un copil dar azi dimineata au intrat 2 cu nick-ul meu dar din pacate ei nu au observat ca eu am luat deja SLOT !

5.Totul este posibil , nu pot sa zic ca nu va dau dreptate,dar stiu foarte sigur ca eu sunt cel REAL ! 100%

6. Eu m-am apucat din 17 ianuarie 2014 din cauza unui anturaj si mi-a placut .

7.Si am zis ca vreau sa am apuc serios de acest server,si pana pe data de 20 martie 2014 cand am vrut sa vad cate ore am pe GameTracker si am observat ca aveam peste 110 ore .. si nu stiam de unde le am pentru ca eu ultima data stiam ca am 50 si ceva ... si mi-am dat seama ca cineva a intrat pe nick-ul meu !

8.Poate acel PLAGIATOR care spune-ti ca el este cel adevarat , poate s-a bagat CT de foarte multe si totul este posibil si mi-a facut scor si ore .. poate a crezut ca sunt un copilas care nu stiu sa joc CS/JB ..

9.Eu nu m-am bagat niciodata CS de cand joc eu pentru ca nu aveam microfon,dar mi-am cumparat din alocatia mea -->Imi place sa fac lucrurile simple,si sa cumpar ceva din banii mei

10.Acela este un COPIL/FAKE care nu stie ce sa faca cu viata lui si ce s-a gandit ...ca daca intra pe nick-ul meu va rezolva ceva ... dar uite ca nu e chiar asa

11.Totul ramane la alegerea voastra , Happy =]] , Crizzatu voi decideti eu am zis adevarul,acuma faceti cum vreti !

O seara buna !

0 0

Back to top
LeNexus
[Banned user]

Banned

(since 30-07-2014 02:17)

Votes: 103

Post Posted: 22-03-2014, 20:08:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

full#[krs'] wrote:
Deci .. haideti sa lamurim lucrurile pentru toteauna .

1.Contul meu pe forum este " full#[krs'] pentru ca am incercat sa imi fac " full#[krs] " dar nu am putut din cauza ca contul este deja facut si in + este banat !

2.IP-ul meu este diferit fata de acel full#[krs] de pe forum

3.Eu sunt Moldovean , as putea spune pentru ca locuiesc in judetul Galati !

4.S-ar putea sa aveti dreptate ca are vocea mai subtire si pentru ca este un copil dar azi dimineata au intrat 2 cu nick-ul meu dar din pacate ei nu au observat ca eu am luat deja SLOT !

5.Totul este posibil , nu pot sa zic ca nu va dau dreptate,dar stiu foarte sigur ca eu sunt cel REAL ! 100%

6. Eu m-am apucat din 17 ianuarie 2014 din cauza unui anturaj si mi-a placut .

7.Si am zis ca vreau sa am apuc serios de acest server,si pana pe data de 20 martie 2014 cand am vrut sa vad cate ore am pe GameTracker si am observat ca aveam peste 110 ore .. si nu stiam de unde le am pentru ca eu ultima data stiam ca am 50 si ceva ... si mi-am dat seama ca cineva a intrat pe nick-ul meu !

8.Poate acel PLAGIATOR care spune-ti ca el este cel adevarat , poate s-a bagat CT de foarte multe si totul este posibil si mi-a facut scor si ore .. poate a crezut ca sunt un copilas care nu stiu sa joc CS/JB ..

9.Eu nu m-am bagat niciodata CS de cand joc eu pentru ca nu aveam microfon,dar mi-am cumparat din alocatia mea -->Imi place sa fac lucrurile simple,si sa cumpar ceva din banii mei

10.Acela este un COPIL/FAKE care nu stie ce sa faca cu viata lui si ce s-a gandit ...ca daca intra pe nick-ul meu va rezolva ceva ... dar uite ca nu e chiar asa

11.Totul ramane la alegerea voastra , Happy =]] , Crizzatu voi decideti eu am zis adevarul,acuma faceti cum vreti !

O seara buna !

clar.
full krs adevaratul nu este asa deloc.
nu este moldovean si ip-ul care l-am vazut la el pare familiar.

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 22-03-2014, 20:57:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stau sa investighez ca n-am timp si nici nu ma intereseaza, povestea cu contul banat poate fi luata ca un adevar. Daca puteti dovedi ca nu este asa astept pm, dar doar cu dovezi si lucruri clare fara alte povesti si aberatii.

Cand va hotarati sa ramaneti pe server facetiva un cont pe forum chiar daca nu activati pe el .

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 22 March 2014 18:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-05-2025, 11:03:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password