User
Pass
2FA

PVE Content
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message10935
Padurarul

[Ponyfag]

Status: Offline
(since 18-12-2024 22:55)

Votes: 169

Post Posted: 02-04-2012, 22:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Imbalance: TL;DR , wall text , ma doare capul dupa 3 propozitii. Daca bagai si tu niste poze ceva ar fi mai usor de parcurs topicul -

Ca final : se ramane la Status quo , nu ai influentat pe nimeni cu nimic .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 02-04-2012, 22:36:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa cum si pe wotlk la inceput lucrurile au mers mai incet, si pe cata e la fel, si la fel cum si pe wotlk aveam icc pana la capat, naxx, toc, etc etc asa o sa avem si pe cata peste ceva vreme. Aveti rabdare :/

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 02-04-2012, 23:51:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am reusit sa citesc ce ai scris tu in primul post dar din ce am vazut in posturile altora incerc sa iti explic o chestie :
ai 2 servere
serverul x si serverul y
pe serverul x s-a bagat bosul "a" acu 2 luni fara script sau cu un script foarte slab(parca si existe un site unde faci scripturi de mantuiala )
pe serverul y s-a bagat bosul "a" azi cu 80% script(100% doar pe blizz , pe private nu cred ca e posibil)
acum sa te fac sa intelegi de ce serverul y e mai bun decat x
serverul x are un rahat invelit in folie aurie ...daca te bagi repede cu botu in el mananci rahatu(rahat chestie roz/verde/galbena folosita la cozonac)
serverul y are un rahat de aur in care daca esti prostanac iti spargi dintii (gen guildele praf care spun ca bosul e prea buguit si nu il pot face si mai bine e pe serverul x unde bosul doar se bese)
pe blizard rahatu ala nu e doar din aur...e si lustruit si undeva jos scrie sa nu te infigi in el ca iti spargi dintii
asa ca ramane la alegerea ta ce rahat alegi blizz/x/y ?

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 03-04-2012, 00:05:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OMFG @ SHOCKER: BURN!!!

MY TURN:

Quote:
Am jucat mult pe serverul asta incepand de la wotlk si pana acum dar deja m-am cam saturat si nu sunt singurul

Dubios, ai jucat de atata vreme, cu toate astea ai 40 posturi pe forum in total. Te plangi de lack of content si totusi nu te-ai implicat deloc in dezvoltarea serverului

Quote:
daca tot sunteti in stare sa bagati bossii de ce nu ii bagati mai repede?

Poate vorbesc in plus, dar Shocker lucreaza de unu' singur, cu ceva feedback si ajutor de la noi. Daca tu peste noapte te crezi in stare sa scriptezi un boss, by all means, atunci ai dreptul sa comentezi. Nici eu nu am dreptul sa comentez.

Quote:
am ramas foarte dezamagit cand am aflat ca marea surpriza pe care ne-o pregateste shockerul e magmaw si nu un test realm 4.2

4.2? Mult succes, cand gasesti unu' bun ne anunti.

Quote:
cu tot respectul va zic ca ori puneti osul si bagati si voi tot content-ul de 4.06 in cel mai scurt timp o sa ramaneti cu un server gen x.wow adica gol

No offense, da' asta suna ceva gen "Cu tot respectul, sa-mi suflati in penis ca-ntr-o trompeta de martipan glazurata cu ciocolata. Acu mars la treaba". Fix-urile pana in octombrie, le-am explorat toti GM-ii. Breakdown pe clasa. Tot n-a fost de ajuns, iar de la 0. Si acu vii tu gen "ma pis pe munca voastra, vreau mai mult". Cu tot respectul, te invit sa faci ceea ce am zis eu cateva momente mai sus, si nu cred ca e doar opinia mea.

Quote:
Promovezi serverul cu voturi, lumea isi face char intreaba cum e cu pve-ul si cand aude de 5 bosi pleaca. Un server bun se promoveaza singur prin content, fix-uri si admini de treaba nu cu vote-uri pe site-uri de doi lei unde daca platesti ajungi in top 3.

Interesant, pacat ca nu mai am discutia cu niste prieteni din Serbia, cu care o ardeam pe alte servere pe vremuri, care cand au auzit ca avem Omnotron, Maloriak scripted, s-au si mutat la noi. Nu i-au interesat de cati bossi sunt, au fost curiosi sa vada cum e scriptul. Uita-te si tu pe alte servere, unde-s tank and spank.

Quote:
Cat despre ultimele fixuri hai sa va zic un secret 90% din playerii de pe server cred ca sunt de kko pentru ca pe prea putini ii doare capul de Halls of Lightning, Gundrak si Coilfang Reservoir. Multi au facut instantele alea la vremea lor si pe nimeni nu intereseaza daca trash-ul e scripted sau nu, arena spectate e iarasi o porcarie.

Again, te rog sa faci referire la reply-ul cu trompeta de martipan glazurata-n ciocolata.

Quote:
cei imba in pvp de aici sunt zero barat daca ar juca pe blizz

Asa este. De aia Hydra o arde pe Arena Tournament iar majoritatea playerilor au recunoscut ca PvP-ul pe retail e varza. Again, flawed logic.

Multumim de sugestii. More or less.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 03-04-2012, 05:24:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg shocker i-ai inchis gura -)...(mno acu probabil o sa zica ca sunt asskisser hahaha)...anyways...nu prea e mare lucru de adaugat a zis el tot ce era de zis...dar as adauga si eu faptu ca baietii ca nenea de se plange uita un singur lucru...ITS ALL *** FREEEEEEEEEEEE......nu dai bani...nu te astepta la perfectiune!!..nici blizzu nu e DELOC perfect...sunt si acolo BUGS!..GLYTHURI..SI PROBLEME!!UNBALANCE ETC....dar aici totul e free si fatza de 99% din servere merge BINE....si aici ai un bonus care pe blizz nu il vei avea....te poti bucura de content mult mai mult...acolo dupa 5 luni alt patch...dupa un an alt expansion...prea repede trece totu
0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 03-04-2012, 06:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bah mi-am scrantit creieru....Vorba lui Padurarul poze nu stii sa pui frate???
0 0

Back to top
Xbit

[Mentally Stable]

(since 25-09-2013 17:04)

Votes: 4

Post Posted: 03-04-2012, 07:34:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer guilda noasta a venit de pe molten pentru ca eram super plictisiti de wotlk si cata nu se poate juca acolo.

Toti sunt super multumiti de felul in care arata serverul. Clasele sunt relativ echilibrate, pve content arata bine, profesii, guild lvl etc.
Cred ca problema este cata in sine care a te plafoneaza destul de mult. Conq cap, valor cap, honor cap .. cap cap cap.

Intradevar, momentan incercam sa planificam radurile incat sa nu jucam 1 zi pe saptamana, pt ca deja pve content e in farm mode ( n/h ).

Pentru mine ca roman sa vin cu guilda de la 200 ms si delay ca la nebuni, pe un server unde am 8 ms a fost extraordinar.

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 03-04-2012, 10:31:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xbit wrote:
Sincer guilda noasta a venit de pe molten pentru ca eram super plictisiti de wotlk si cata nu se poate juca acolo.

Toti sunt super multumiti de felul in care arata serverul. Clasele sunt relativ echilibrate, pve content arata bine, profesii, guild lvl etc.
Cred ca problema este cata in sine care a te plafoneaza destul de mult. Conq cap, valor cap, honor cap .. cap cap cap.

Intradevar, momentan incercam sa planificam radurile incat sa nu jucam 1 zi pe saptamana, pt ca deja pve content e in farm mode ( n/h ).

Pentru mine ca roman sa vin cu guilda de la 200 ms si delay ca la nebuni, pe un server unde am 8 ms a fost extraordinar.

nu este valor cap...si nu sunt diferente majore fatza de wotlk...si acolo aveai honor cap si arena points cap...dar nu bagdge cap...la fel ca acum..lol

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 03-04-2012, 11:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fim realisti acuma pe m.olten daca vrei iteme heroice donezi pe realm-ul de cataclysm ( si inainte era asa si pe lk) si tu comentezi ca vin bossii greu ?

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

Last edited by Sartorius on 03-04-2012, 12:30:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 03-04-2012, 12:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK , nu inteleg cum poti tu sa-l tragi pe Shokeru de "sireturi" . OK sa zicem ca are bossi scriptati (max 1-2 in + mai mult nu prea are cum , este destul de greu sa scriptezi un boss dintr-o Heroica , dar dintr-o instanta cand are 2-3-4-5-etc faze). Fa-ti svru tau si arata de ce esti in stare , promoveaza-l tu cum stii , si fa mai multi playeri decat are Shokeru aici .
Cat despre ARENA SPECTATE , nu Shokeru a zis "AH IA SA PUN SI EU ARENA SPECTATE sa se uite decat 2-3" ci a fost topic facut inainte cu vreo 4-5 pagini cu playeri diferiti .

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 03-04-2012, 13:07:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adrianad wrote:
@Imbalance,de ce te comporti ca un copil frustrat in calduri?dureaza mult scriptatul bossi-lor fiindca shocker nu vrea sa bage un boss si a 2-a zi sa il scoata fiindca s-a buguit,sta 1 luna,2-3-4 pana cand reuseste sa fie aproape blizzlike, spell-urile si talentele claselor o sa se repare stai linistit dar mai prioritar sunt bossi
Nu iti convine serverul asta?Pleaca pe molten unde faci bossii decat pe N ca pe HC e bug si va da 1 shot

In caz ca nu ai observat, nici un boss nu e blizzlike . Pana si pe oficial sunt bosii mai usor de facut -)

0 0

Back to top
TopCat10k

[Mentally Stable]

(since 13-01-2015 15:05)

Votes: 3

Post Posted: 03-04-2012, 14:53:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singurul lucru cu care a avut dreptate dar nu cred a facut sa fie destul de clar e :

Atentie sa nu ramaneti blocati pe detalii.

E cam singurul lucru care trebuie sa il aibe in vedere cei care se ocupa de scriptat.

Daca nu poti sa faci un script pentru un boss si deja au mai aparut inca vreo cateva patch-uri cu mai multe chestii...trebuie sa ai in vedere daca nu ar fi mai bine sa faci un update (un exemplu de la 4.0.6 la 4.2.0) doar ca sa le dai playerilor Transmutation --> ca sa ii distragi pana faci scriptul.

Nu zic ca trebuie sa fiu ascultat dar trebuie sa fie pus in balanta timpul cat iti trebuie pentru un script si cat content nou a mai aparut (pentru care nu trebuie scripting exagerat).

Vad ca se scripteaza destul de bine (si sunt unul din persoanele care prefera sa vada blizzlike encounter-ul) si la o viteza destul de buna. Dar serverul la un moment dat sau altul va trebui sa treaca la un patch mai mare. Daca script-urile pot fi trecute in siguranta de pe 4.0.6 pe 4.2.0 , nu exista motiv de ce sa nu se faca update.
Daca se pot trece peste 60% din scripturi -> tot ar trebui sa se treaca (mai multe avantaje). Intre 40-60% e de discutat mult , iar sub 40% nu prea merita.

Din nou..asta ar fi doar parerea mea...nu trebuie sa se ia nimeni dupa ea. E doar matematica -.

P.S: De exemplu pe blizz s-a anuntat trecerea pe MoP. Mi-ar parea rau sa vad ca Freakz a fost intrecut cu "o tura de stadion" , pentru ca e de calitate.

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 03-04-2012, 20:06:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai comentati despre "deabi baga un boss/1-2 luni" . Shokeru face singur scripturile majore din cate stiu Thinking .

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Claraa

[Showdown]

(since 26-10-2022 14:45)

Votes: 176

Post Posted: 03-04-2012, 20:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Go pe alt server daca la noi nu iti place, nu inteleg de ce nu inchide-ti topicul.

https://i.postimg.cc/Hkrjs5B4/imposible.jpg
0 0

Back to top
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 03-04-2012, 21:21:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Claraa wrote:
Go pe alt server daca la noi nu iti place, nu inteleg de ce nu inchide-ti topicul.

Asteptau opinia ta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 April 2012 21:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 09-02-2025, 22:41:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x