User
Pass
2FA

PVP flag obligatoriu ON?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

Vreti world PVP on?
Da
61%
 61%  [ 96 ]
Nu
38%
 38%  [ 61 ]
Total Votes : 157

Author Message30596
Tasquick

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-06-2015 10:43)

Votes: 9

Post Posted: 29-05-2013, 11:26:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
e razboi si intre PVE vs PVP players.

Tare asta..-

Cat despre word PvP, este la.. pamant practic iar daca acum/in viitor nu se pot ocupa de bg's/arene, macar word pvp ON.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Post Posted: 29-05-2013, 11:31:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce am spus eu si ce ai inteles tu. Exista un timp pentru toate. De ce sa imi dau eu programul (de raiduri) peste cap pentru ca unu ca tine simte nevoia sa se vada gladiator pentru ca omoara un player cu spec si gear pve?

Simti vreo placere sadica sa omori playeri care nu te baga in seama? 3 Bg-uri cu 16 playeri sunt mai mult de ajuns pentru cei ca tine...dar deh, daca iti iei bataie acolo pentru ca sunt unii care "isi cunosc clasa mai bine" sau au acelas gear ca tine .. e si normal sa simti nevoia sa te crezi pro "maltratand" jucatorii de pve care sunt obisnuiti sa joace numai in echipa.

Daca se activeaza "world pvp" si din moment ce nu se mai pot face raiduri Stormwind / Ogrimmar, ghici unde vor avea acestea loc? La intrarea in instante desigur!

...si ce spuneai tu legat de clasa:
♀ -Un jucator pvp isi cunoaste clasa indeajuns de bine incat sa se mentina pe sine in viata.
♀ -Un jucator pve isi cunoaste clasa indeajuns incat sa rupa recountu la dps /dmg done. Un jucator pve nu are motive sa se mentina in viata, pentru ca exista healeri care sa il mentin in viata si tanci care sa incaseze loviturile.

0 0

Back to top
atiti

[dã sî ti pup]

(since 07-03-2016 21:29)

Votes: 8

Post Posted: 29-05-2013, 11:42:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Ce am spus eu si ce ai inteles tu. Exista un timp pentru toate. De ce sa imi dau eu programul (de raiduri) peste cap pentru ca unu ca tine simte nevoia sa se vada gladiator pentru ca omoara un player cu spec si gear pve?

Simti vreo placere sadica sa omori playeri care nu te baga in seama? 3 Bg-uri cu 16 playeri sunt mai mult de ajuns pentru cei ca tine...dar deh, daca iti iei bataie acolo pentru ca sunt unii care "isi cunosc clasa mai bine" sau au acelas gear ca tine .. e si normal sa simti nevoia sa te crezi pro "maltratand" jucatorii de pve care sunt obisnuiti sa joace numai in echipa.

Daca se activeaza "world pvp" si din moment ce nu se mai pot face raiduri Stormwind / Ogrimmar, ghici unde vor avea acestea loc? La intrarea in instante desigur!

...si ce spuneai tu legat de clasa:
♀ -Un jucator pvp isi cunoaste clasa indeajuns de bine incat sa se mentina pe sine in viata.
♀ -Un jucator pve isi cunoaste clasa indeajuns incat sa rupa recountu la dps /dmg done. Un jucator pve nu are motive sa se mentina in viata, pentru ca exista healeri care sa il mentin in viata si tanci care sa incaseze loviturile.

Nu te-ai obosit sa citesti ce am zis pana acum? Vrem pvp on si sanctury in zonele in care sunt instante. Cu ce iti afecteaza asta programul de raid?

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 11:50:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zonele de sanctuary care exista in clipa de fata sunt : Dalaran, Shattarah si Tanaris. Asta nu inseamna ca nu poti omora pe nimeni acolo, doar ca imediat ce ai atacat pe cineva, te ataca toate garzile.

Seara (cand sunt programate raidurile) e lag la intrarea in DS? stai sa vezi cum o sa fie cand o sa fie puse garzi acolo.

S-a promis un realm dedicat PVP-ului. Nu mai bine asteptati ca acesta sa se deschida? Sunt sigur ca o sa fie World PVP on.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 29-05-2013, 11:53:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cine a zis ca vreau PVP on sa gankez lumea la intrare in instante? iti mai zic...inca o data...Garda anti PVP la intrare in instanta/pus sanctuary la zona=NO PVP. Sper ca vezi, sau trebuie sa scriu cu avionu pe cer. Si eu incerc sa evit situatia asta, crede-ma. Nu inteleg de ce arunci cu acuze spre mine, cum ca simt nevoia sa bat PVE ppl, si ca imi iau bataie in BG-uri. Nu imi cunosti nivelul de skill in PVP, asa ca taci.

oricum, raman la concluzia ca PVE e mai usor decat PVP:
† in PVE conteaza gearul EXTREM de mult. Ajunsesem in situatia in care un om caruia ii explicasem cum sa joace, si care nu jucase wow in viata lui, ma lua la DPS datorita armei si a unui trinket.
† in PVP nu trebuie doar sa te mentii in viata, ci trebuie sa iti invingi adversarul sau adversarii. Trebuie sa te misti, sa gandesti fiecare chestie pe care o faci, sa iti dai CD-urile in secunda in care trebuie.

ma rog, nu stau acum sa iti explic de ce trebuie sa fii mult mai atent in PVP decat in PVE, ca nu asta e ideea topicului.

gamer4life wrote:
zonele de sanctuary care exista in clipa de fata sunt : Dalaran, Shattarah si Tanaris. Asta nu inseamna ca nu poti omora pe nimeni acolo, doar ca imediat ce ai atacat pe cineva, te ataca toate garzile.

Seara (cand sunt programate raidurile) e lag la intrarea in DS? stai sa vezi cum o sa fie cand o sa fie puse garzi acolo.

S-a promis un realm dedicat PVP-ului. Nu mai bine asteptati ca acesta sa se deschida? Sunt sigur ca o sa fie World PVP on.

cu asta mi-ai demonstrat ca nu cunosti jocul. Tanaris nu e sanctuary. Sanctuary=zona cu PVP off. in dalaran sau Shattrath(nu shattarah) iti apar friendly. poti sa le dai si inspect.

garzile nu fac lag. sunt doar NPC in plus. lag-ul nu vine de la NPC, si nici seara nu e lag la intrare in DS. nu-ti tine tie calculatorul

nu s-a promis un realm PVP, s-a luat in considerare doar crearea unuia

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
atiti

[dã sî ti pup]

Post Posted: 29-05-2013, 11:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:

Tu nu stii ce vorbestii, ai omorat vreodata pe cineva in Dalaran sau Shattrath? Sanctury inseamna ca in acea zona toti au pvp off si deci nu este nevoie de garzi.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 12:20:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu vreau sa fac PVP cand am chef de PVP!. Nu ti se pare corect? Sau poate preferi atunci cand pui fishbotu sa farmeze sa poata sa te omoare orice noob?
Daca nu poti farma din cauza la "world pvp on" automat preturile la consumabile vor creste in ah. Hai ca noi astia care facem pve mai mult, facem rost de bani, dar cum o sa poti tu sa iti cumperi un amarat de flask cand acesta o sa coste 10 k / bucata?
Toata economia din wow se va duce draq pentru ca vrei tu "World pvp on", iar altii vor sa faca honor lejer.
Daca o sa fie "World pvp ON", o sa ajungem sa organizam "raiduri de cules zambile" mai des decat raidurile de DS si BH.
O alta problema ar fi ca nu va mai veni nici un player nou pe freakz. DC? mereu se vor gasi !@#$$&#@ care sa "vaneze" in zonele de leveling.

Posturi unite automat, 29-05-2013, 13:20:31

atiti wrote:
gamer4life wrote:

Tu nu stii ce vorbestii, ai omorat vreodata pe cineva in Dalaran sau Shattrath? Sanctury inseamna ca in acea zona toti au pvp off si deci nu este nevoie de garzi.

Poti baga pe cineva in combat fara sa il ataci direct. Faci pvp nu? Ar trebuii sa stii chestia asta.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2013, 12:35:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:

O alta problema ar fi ca nu va mai veni nici un player nou pe freakz. DC? mereu se vor gasi !@#$$&#@ care sa "vaneze" in zonele de leveling.

inca odata se vede ca nu ai citit tot topicul, s-a zis ca pvp on doar pt lvl 85! World pvp, este o parte din joc, ceva "natural" sa zic asa e ceva normal sa ii rupi capu aluia de la factiunea adversa nu sa ii dai /love /kiss /hello etc ca nu ai ce sa ii faci ca e friendly, multi nu inteleg partea asta a jocului. Chiar daca joc numai si numai pve, partea asta de world pvp mi-a placut intotdeauna. Ai si gasit motiv ca o sa creasca preturile la ah asta e the best - nu cred ca ai jucat aici pe lk cand era pvp on, farmai linistit, faceai quest din argent tournament fara prea multe probleme, exista chestia aia intotdeauna "sa fiu atent sa nu dau de un aliac" toata chestia aia aducea un farmec in plus jocului, aveai chef sa bati un aliac nu te oprea nimeni (chiar daca nu stiai sigur ca il bati) nu o sa intelegeti niciodata chestia asta cu pvp on, cate lucruri aduce in plus jocului.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 12:54:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:
gamer4life wrote:

inca odata se vede ca nu ai citit tot topicul, s-a zis ca pvp on doar pt lvl 85! World pvp, este o parte din joc, ceva "natural" sa zic asa e ceva normal sa ii rupi capu aluia de la factiunea adversa nu sa ii dai /love /kiss /hello etc ca nu ai ce sa ii faci ca e friendly, multi nu inteleg partea asta a jocului. Chiar daca joc numai si numai pve, partea asta de world pvp mi-a placut intotdeauna. Ai si gasit motiv ca o sa creasca preturile la ah asta e the best - nu cred ca ai jucat aici pe lk cand era pvp on, farmai linistit, faceai quest din argent tournament fara prea multe probleme, exista chestia aia intotdeauna "sa fiu atent sa nu dau de un aliac" toata chestia aia aducea un farmec in plus jocului, aveai chef sa bati un aliac nu te oprea nimeni (chiar daca nu stiai sigur ca il bati) nu o sa intelegeti niciodata chestia asta cu pvp on, cate lucruri aduce in plus jocului.

Ce aduce in plus? Probabil playeri mai putini.

Sunt sigur ca tu iti faci un char de lvl 1 ca sa te duci sa pescuiesti in tol barad, twilight, deepholm, hijay. Ok ..nu ai lvl 85 deci nu te afecteaza "world pvp on" in schimb te omoara orice mob. -

Vreti sa faci pvp, dai click dreapta pe portret si setezi PVP on. E simplu. omori doar playeri care vor sa faca PVP.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

Post Posted: 29-05-2013, 13:03:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:

Sunt sigur ca tu iti faci un char de lvl 1 ca sa te duci sa pescuiesti in tol barad, twilight, deepholm, hijay. Ok ..nu ai lvl 85 deci nu te afecteaza "world pvp on" in schimb te omoara orice mob. -

Vreti sa faci pvp, dai click dreapta pe portret si setezi PVP on. E simplu. omori doar playeri care vor sa faca PVP.

eu zic ca o sa aduca ceva playeri in plus. Momentan majoritatea fac PVE. ar veni si playeri PVP daca ar fi PVP on. si nu mai devia de la subiect cu characteru de fishing. ce legatura are asta cu PVP? strici topicul degeaba, lasa-ne sa discutam cu calm, sa aducem argumente pozitive si negative. Daca singurul tau argument e ca te gankeaza la intrare in instante si la leveling(care oricum multi fac 1-85 deepholm) taci. Oricum imi bat capul cu tine degeaba

Last edited by Kinook on 29-05-2013, 14:04:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 13:28:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
gamer4life wrote:

eu zic ca o sa aduca ceva playeri in plus. Momentan majoritatea fac PVE. ar veni si playeri PVP daca ar fi PVP on. si nu mai devia de la subiect cu characteru de fishing. ce legatura are asta cu PVP? strici topicul degeaba, lasa-ne sa discutam cu calm, sa aducem argumente pozitive si negative. Daca singurul tau argument e ca te gankeaza la intrare in instante si la leveling(care oricum multi fac 1-85 deepholm) taci.

Serverele private cu "world pvp on", au o durata de viata extrem de scurta.

Argumente negative: No food, no money, no flask, less DPS, to many players with pvp gear in raid, more wipes, more reasons to quit wow.
Argumente pozitive: less players (no lag), more "fun" (kill anyone, anytime), true skill in raiding (no flask, no food and still good dps? u must be the real deal) get bored again of pvp.. delete wow...go outside.

....inafara de chestia cu "taci" si " ar putea sa aduca playeri noi" te rog sa oferi argumente pozitive si negative diferite de cele oferite de mine.

a da ...si am uitat sa spun: ACESTA nu este un server PVP!!!

0 0

Back to top
atiti

[dã sî ti pup]

Post Posted: 29-05-2013, 13:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Kinook wrote:
gamer4life wrote:

eu zic ca o sa aduca ceva playeri in plus. Momentan majoritatea fac PVE. ar veni si playeri PVP daca ar fi PVP on. si nu mai devia de la subiect cu characteru de fishing. ce legatura are asta cu PVP? strici topicul degeaba, lasa-ne sa discutam cu calm, sa aducem argumente pozitive si negative. Daca singurul tau argument e ca te gankeaza la intrare in instante si la leveling(care oricum multi fac 1-85 deepholm) taci.

Serverele private cu "world pvp on", au o durata de viata extrem de scurta.

Argumente negative: No food, no money, no flask, less DPS, to many players with pvp gear in raid, more wipes, more reasons to quit wow.
Argumente pozitive: less players (no lag), more "fun" (kill anyone, anytime), true skill in raiding (no flask, no food and still good dps? u must be the real deal) get bored again of pvp.. delete wow...go outside.

....inafara de chestia cu "taci" si " ar putea sa aduca playeri noi" te rog sa oferi argumente pozitive si negative diferite de cele oferite de mine.

Tu vorbesti numai prostii, la pve nu te va afecta cu nimic daca se va pune sanctuary , iar cand farmezi pentru meserii nu va sta nimeni sa te vaneze pe tine in nu mai stiu eu ce locatie cand culegi flori. Ca argument pozitiv, foarte simplu, chestionarul acestui topic de unde se vede ca mai multi playeri vor pvp on si cu siguranta daca se va activa vor veni playeri in plus pentru asta.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 14:02:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca sunt atat de multi doritori de pvp ...de ce ladderu de 3v3 e gol? de 5v5?

Destui playeri ? vrei sa spui : kinook, Frostblaze, atiti, myhay25, crasher, skyreaker24, erudax, jumbo, Faithofdarkness, darkvt11, phantomic, Exorder1337, orgar, => 13 playeri carora li s-a opus un numar aproximativ egal de playeri cu cap.

13 playeri nu inseamna nici macar 0,001 % din comunitatea Freakz.

13 playeri care nu fac 3v3 sau 5v5, care se considera pvp -isti si vor "world pvp on" doar ca sa ii deranjeze pe cei care fac pve. (sa fie din invidie oare? )

Fara 1000 de playeri (aproximativ o treime din comunitatea freakz) care sa fie PRO "World pvp on", nici nu ar trebuii luata in considerare aceasta problema.

ps: imi cer scuze daca v-am activat casuta vocala mai sus, dar am incercat sa va scriu cat se poate de corect id-urile.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

Post Posted: 29-05-2013, 14:18:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa il ignoram pe gamer4life. e PVE addict, ii e frica de situatia in care il va ganka cineva si nu va mai putea rupe recountu. Plus ca ne jigneste intr-un mod mai mult sau mai putin subtil. Adica ce, noi care vrem pvp on n-avem cap sau ce?

argumente n-ai bani n-ai mancare, n-ai flask(ai flask) si nu rupi dps-ul. iti bati joc de acest topic, si daca wow se rezuma doar la acel addon numit recount imi pare rau pentru tine. less players? de unde stii tu? dai comanda la toti cei care fac doar PVE sa plece de pe server?
more players with PVP gear in raids? janes english? din world PVP nu iti iei nimic.

concluzie: esti un jucator care nu iti cunosti jocul, joci exclusiv pentru a creste numarul din recount, nu aduci pic de argument valid, dar totusi tot continui sa postezi gunoaie, in speranta ca ne vei enerva si discutia va da in flame, iar vreun mod va da close topic.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-05-2013, 14:39:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Argumentele mele sunt valide, iar cererea ta kinook, este nejustificata. Tu si cativa playeri "pvp addict" doriti sa se introduca ceva ce nu vrea mai nimeni.

In concluzie .. eu cred ca toti cei care vor "World pvp On" sunt o imitatie de "pvpisti"(mai degraba duelisti de durotar)

Faceti 2v2 pentru conquest si posibil rating ca era /este mmr defect si va face placere sa castigati vs low gear /noobs.

In bg-uri intrati din an in paste.
3v3 si 5v5 nu exista in vocabularul vostru.
Vorbiti de comunitatea PVP...care comunitate PVP?
Majoritatea celor care intra in bg-uri sunt playeri ca mine de pve care se relaxeaza dupa un raid ceva.

Crezi ca daca s-ar dezactiva PVP-ul dinafara arenei (duele, etc) ..ati intra in bg-uri? ati da join la 3v3, 5v5 sau ati pune burta pe carte pentru ca vine bacu?

Pentru un jucator de pve, pozitia din recount reprezinta cat de bine isi cunoaste clasa.

ps: prin ce am scris mai sus nu doresc sa ii jignesc pe cei care chiar fac pvp si intra in bg-uri si nu isi da talente in durotar.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 06 June 2013 12:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 30-07-2025, 18:05:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x