User
Pass
2FA

Parere Silentaim+Wall

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Ban request/Demos
Author Message467
[RO][Panta]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-12-2015 19:30)

Votes: 1

Post Posted: 04-11-2015, 01:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : [RO][Panta]
Ip : 109.166.139.159
Motiv : Silentaim+wall
Dovada : http://www54.zippyshare.com/v/kZNqw0w6/file.html

P.S. Am fost banat de MardukNo1 pentru SilentAim+Wall , si cerere de unban respinsa
Va rog sa va da dati cu parerea si sa spuneti daca asta este Silentaim+wall , eu ma las de CS singur daca este !
O.N Va pierdeti playerii pentru chestii din astea ! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 04-11-2015, 01:33:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu siguranta nu avem nevoie de asemenea jucatori ca tine.
Pe viitor nu mai posta in lista mea de codati ok? daca ti-am dat un raspuns asa ramane, nu mai face gargara aiurea pe aici ca ajungem mai departe daca nu incetezi.
Daca aveai bun simt nu mai deschideai alt topic tinand cont de faptul ca eu sunt pus aici sa aduc oameni nu sa indepartez fiindca ma ocup de acest server ceea ce tu nu intelegi, iar eu personal nu am nevoie de cei ca tine.
Asa cum ai intrat aici si ai jucat de buna voie esti obligat sa respecti cu strictete REGULAMENTUL ca de aia e facut si nu ai niciun drept sa il incalci asa cum ai facut`o prin deschiderea unui nou topic dar o sa am grija sa primesti WARN, stai linistit.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
[RO][Panta]

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2015, 01:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai cum sa nu fac gargara daca m-am uitat de la demo de N ori si eu si alti 3 prieteni , si nu stiu ce vezi tu in neregula la mine ....la demo-ul ala!
Crezi ca mai stateam sa fac galgara pe aici la ora asta daca stiam ca am folosit diverse hack-uri? Dar stiu ca sunt nevinovat ....
Pai de ce sa nu deschid un alt topic ,daca pe cel cu unban l-ai respins fara drept de apel , fara alte pareri ....de ce sa raman cu ban-ul daca stiu
ca nu am folosit nimic , si nici din demo nu arata ca am folosit ceva ! Sa isi dea si altii mai mari in grad ca tine cu parerea , sa vada daca este
ceea ce zici tu ! Am bun simt , dar nu este corect ceea ce ai facut !

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 04-11-2015, 01:43:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am dat deja un raspuns nu era nevoie sa faci alt topic, ceea ce denota ca nu te supui REGULAMENTULUI serverului. Este totusi server public dar asta nu inseamna ca nu sunt reguli care trebuiesc respectate, cu atat mai putin deciziile ownerilor sau a altor admini.

Te sfatuiesc sa citesti aici :

https://forum.wow-freakz.com/Regulament-war7-update-martie-2014-t182472.html

Echipa war7.freakz.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra regulamentului, in consecinta este recomandata revizualizarea regulata a regulamentului.

Si aici am sa spefic clar pe langa dreptul de a face modificari cu privire la un topic pe care o pers il face si primeste raspuns sa nu mai aibe niciun drept sa faca altul (la scurt timp) dupa ce in prealabil a primit raspuns din partea unui owner.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.

Last edited by MardukNo1 on 04-11-2015, 01:51:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
[RO][Panta]

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2015, 01:48:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok , tu mi-ai dat un raspuns , eu raman cu ban-ul dat de tine si nu voi mai avea acces pe server !
De ce asa? ti se pare corect sa fiu exclus de pe server doar din cauza pretextului ca am folosit hack-uri ?
Daca am folosit hack-uri cum spui tu , vino tata cu dovezi solide si lasai si pe altii sa isi dea cu parerea , ca nu cred ca tu esti singurul
care taie si spanzura pe srv-ul asta , nu mi-o lua in nume de rau , dar este eronat raspuns-ul si ban-ul dat de tine .
Si nu mi se pare corect sa fiu exclus de pe server doar ca asa vrei tu , este normal ?

Lasa si alti colegi de ai tai sa dea cu parerea la demo-ul facut de tine !

Merci

0 0

Back to top
veek

[Screwed Freak]

(since 10-07-2018 19:16)

Votes: 39

Post Posted: 08-01-2016, 16:18:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai exista demo, de ce nu inchideti dupa atata timp topicul? owneri?

În viațã nu conteazã unde te afli, ci pe cine ai alãturi.
Pagina de fb a war-urilor
Canal youtube freakz

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Malo, 08 January 2016 16:55

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Ban request/Demos  

The time now is 03-02-2025, 09:46:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password