Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Parerea mea despre adminii serverului.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
R3FL3xXx
[Banned user]
Status: Offline
(since 10-08-2014 07:10)
,
Topics: 26
Votes
: 2
Posted: 30-07-2014, 23:06:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am deschis acest topic pentru a va atrage atentia voua (adminilor) in legatura cu modul vostru de a admina activitatea voastra dar si altele sa incepem cu inceputul
1.
AxWeeL
-->Un admin nou ce-i drept printre noi dar unu foarte constiincios ,de activ nu pot spune nimic este destul de activ...Tine-o tot asa
2.
Pinu
-->Unu din admini mei preferati...este un om tacut,calm,activ,un admin de milioane este activ si modul lui de adminare este corec...Tine-o tot asa si vei avea un viitor maret pe acest server
3.
Valoare
-->Este un admin strict...ceea ce-mi place uneori si-mi displace alteori...este un admin care nu gandeste si nu respecta regulamentul am vazut de cateva ori...fara sa faca poze/demo a avut tentadiva de a sanctiona playerii/admini....Incearca sa te schimbi
4.
Take.
-->Off Take.
esti un admin care ma amuza tot timpu' prin simplul fapt ca nu e satul niciodata cu ce are si incearca sa obtina mai mult prin linguseli (nu o sa-ti reuseasca cu mine) nu mai sta aiurea la spec si ia si joaca....in rest esti activ nu am avut probleme deosebite cu tine deci totusi incearca sa te schimbi
5.
TheNext
-->Ceva e putred cu tine copile....am vazut si mi s-au plans multi cum ca ai fi avut cod ori ai fi intrat cu cod
Ai grija nu-s genu de persoana sa aiba rabdare cu asa ceva si sanctionez foarte dur deci sa nu te mai prind cu asemenea porcarii.....Ai GRIJA
6.
cS|PGL
-->Un admin activ ce-i drept mi s-au plans si la tine ca ai fi avut cfg sau nush ce cod iti spun si tie sa ai grija dar totusi tine-o tot asa
7.
notDMG
-->Un admin care a donat...deci tine la acest server nu am probleme cu el doar limbajul sa ti-l mai cizelezi putin in rest e bine asa (DEOCAMDATA)
8.
VenoWW
-->Te-am lasat la urma deoarece tu ai mai multe chestii si sunt nedumerit in privinta ta
1.Ai avut sau nu cod
2.Faci comenzi pe admini cu grad mai mare decat tine
3.Crezi ca doar tu esti pe server si faci legea
NU e adevarat toti pe server-ul
Botosani.Freakz.Ro
sunteti frati deci ai grija si fii mai activ
Daca aveti cva de obiectat lasati un REPLY
Topic mutat
0
0
Back to top
Freakz Forum Index