User
Pass
2FA

Populatia serverului
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message28860
Radical

[Madness forever]

Status: Offline
(online 2 weeks ago)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-05-2014, 18:02:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Am avut cea mai grea perioada din viata mea si pot sa zic doar ca a fost neplacut sa stau ~ 40 de min pe w.c. Cat am stat m-am jucat un grepolis etc, am contemplat la ideea ca vine bacalaureatul.(pana m-am plictisit si am schimbat subiectul). M-am gandit subit asa:
Q: Daca ar deschide un server de wotlk ce s-ar intampla?
R: Ar plange toti ratatii pe global ca in loc sa repare x ultraxion si sa scripteze y instanta, baga o expansiune veche de 4-5 ani.
Majoritatea ar fi ceva de genul: iaute ba ratatyy nu repara mastery snapshot la fury sa crape gogoasa in papagalii aia.
Iaute fratee baga wotlk in loc sa bage direct lk pe cataclysm.
Mama frate in loc sa-mi repare batul sa dau one shot si sa dau cu teracota o combustye de sa planga dushjmanhyyy astia vor mare intoarcere in timp.
Q: Daca ar da drumul la free faction change ally-horde*aviz pucasita*
R: ar ramane many fara guild members si ar deveni Harap-Alb-ul lui Radical. Serios, cum sa-ti dea prin minte frate asta, ar pleca majoritatea care vor sa faca pve de la ally si n-au unde sa se duca inafara de madness unstopp si wpim.
Q: Daca s-ar apuca instant sa bage 100000 de scripturi?
R: well, s-ar intampla ca pe wotlk, apar instant 500 si pleaca peste 2 sapt 1500 de playeri sau 2000 si nu mai ai ce face.
Stiti ce n-ati realizat pana acum? Chiar daca gagii astia au bagat scripturi noi din craciun in paste si tot asa, voi ati ramas aici sa va plangeti ca niste muieri si n-ati plecat pe molten unde clar bossi sunt intr-o cantitate mare. De ce? Pentru ca au fost facuti de calitate, n-ai cum sa ajungi la calitatea originalului dar..
Q: De ce au atr &molten mai multi pvpisti?
R: simplu, traim in Rommania, ei traiesc in alt mediu. Fac giveaway-uri uriase, isi permit sa ii puna pe bajeraa si alti oameni ok si cunoscuti de pe blizz sa comenteze si pentru ca acolo e comunitatea mult mai friendly, nu sunt inapti de genul: In mortii ***** fa switch pe dpriest. Acolo lumea se ajuta intre ei in lipsa de ocupatie.

Nu mai exista we pee in mw.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 04-05-2014, 18:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu atat mai rau then.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 04-05-2014, 18:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Am avut cea mai grea perioada din viata mea si pot sa zic doar ca a fost neplacut sa stau ~ 40 de min pe w.c. Cat am stat m-am jucat un grepolis etc, am contemplat la ideea ca vine bacalaureatul.(pana m-am plictisit si am schimbat subiectul). M-am gandit subit asa:
Q: Daca ar deschide un server de wotlk ce s-ar intampla?
R: Ar plange toti ratatii pe global ca in loc sa repare x ultraxion si sa scripteze y instanta, baga o expansiune veche de 4-5 ani.
Majoritatea ar fi ceva de genul: iaute ba ratatyy nu repara mastery snapshot la fury sa crape gogoasa in papagalii aia.
Iaute fratee baga wotlk in loc sa bage direct lk pe cataclysm.
Mama frate in loc sa-mi repare batul sa dau one shot si sa dau cu teracota o combustye de sa planga dushjmanhyyy astia vor mare intoarcere in timp.
Q: Daca ar da drumul la free faction change ally-horde*aviz pucasita*
R: ar ramane many fara guild members si ar deveni Harap-Alb-ul lui Radical. Serios, cum sa-ti dea prin minte frate asta, ar pleca majoritatea care vor sa faca pve de la ally si n-au unde sa se duca inafara de madness unstopp si wpim.
Q: Daca s-ar apuca instant sa bage 100000 de scripturi?
R: well, s-ar intampla ca pe wotlk, apar instant 500 si pleaca peste 2 sapt 1500 de playeri sau 2000 si nu mai ai ce face.
Stiti ce n-ati realizat pana acum? Chiar daca gagii astia au bagat scripturi noi din craciun in paste si tot asa, voi ati ramas aici sa va plangeti ca niste muieri si n-ati plecat pe molten unde clar bossi sunt intr-o cantitate mare. De ce? Pentru ca au fost facuti de calitate, n-ai cum sa ajungi la calitatea originalului dar..
Q: De ce au atr &molten mai multi pvpisti?
R: simplu, traim in Rommania, ei traiesc in alt mediu. Fac giveaway-uri uriase, isi permit sa ii puna pe bajeraa si alti oameni ok si cunoscuti de pe blizz sa comenteze si pentru ca acolo e comunitatea mult mai friendly, nu sunt inapti de genul: In mortii ***** fa switch pe dpriest. Acolo lumea se ajuta intre ei in lipsa de ocupatie.
Inainte,sa zici"cum sa-ti dea prin minte" te rog data viitoare,cand imi postezi o idee,te rog sa fi mai atent,legat de free realm transfer ,nu am zis pentru toata lumea,am zis in felul urmator:O loterie asta e 1.Doi,Prin vote points,cu mentiunea ca doar Genesis Doar de la Ally la Horde,gen 50 de transfere per 3 luni,smth like that,ideea se poate cizela si mai mult de atat.

Esti atata de ,cum sa o zic frumos,vezi lucrurile doar dintr-un punct de vedere,ceea ce este foarte rau,ideea cu WoLTK sa fac o mica analogie,si nu ca sa ma laud,mie imi place o marca de autoturism,tie iti place altu,eu nu ma vad in alta masina fata de ceea ce am acuma,sau cel putin alta marca.

WoLTK,de ce sa nu se faca un pool ,un referedum,un ce vrei tu.Din cate stiu,pe WolTK era scriptat ICC fara gunship,si mergea destul de Ok,mai este o problema daca duce serverul,ce se intampla cu Exodus?Nu se poate amesteca cele 2 populati.

Te rog,data viitoare,sa imi scrii numele de la cont,sau cel putin de la caracter,ok.
Omul,justyn,ti-a dat o idee,nu ti-a dat in cap,nu a intrat nimeni cu ranga peste tine intre timp ce tu stateai pe tron,mkay?

Acuma o dai si tu cu "toti ratatii"? Serios?Nu toti avem aceasi sclipire de geniu ca si tine,sau sa zic mai frumos numarul de neuroni si sinapsele necesare,sa gandim asa de luminat ca si tine.

Te rog inca odata,lasa atitudinea asta,ca nu iti sta bine.Daca o idee,din punctul tau de vedere este ok,asta nu inseamna ca asa este,fiecare gandim diferit,sau cum s-ar spune,gusturile nu se discuta,daca pana acuma nu ai inteles aceasta idee,imi pare rau despre tine.

Nu vreau sa ma cert cu tine,dar simteam nevoia sa iti raspund.

PS:Daca am ceva greselii de ortografie,o virgula,ceva,este datorita faptului ca nu am dat pe la scoala,ce sa faci,nu am luat nota 10 la romana,doar 7,75 la romana,ce sa faci mai greu.
PS2(post scriptum): Sa nu va cumparati niciodata mouse+tastatura wireless.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 04-05-2014, 18:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand m-am gandit la tine, trebuia neaparat sa trag apa. Tu nu ai inteles o bucatica din ce am scris si aici si in celalalt topic. Faction change-ul nu creeaza un echilibru ci creeaza un nou dezechilibru.
@wotlk: stai tu linistit, nu va exista absolut nici o sansa sa umple serverul de wotlk macar cu 800, e prea vechi expansionul.
Cat despre numele acc/charului, nu stau sa apas de 83737373 ori pe un telefon sa scriu un nume corect, daca am mancat un c ma scuzi.

Staff message (Wednesday):

Atenție cã faci flame.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 04-05-2014, 18:19:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
cand m-am gandit la tine, trebuia neaparat sa trag apa. Tu nu ai inteles o bucatica din ce am scris si aici si in celalalt topic. Faction change-ul nu creeaza un echilibru ci creeaza un nou dezechilibru.
@wotlk: stai tu linistit, nu va exista absolut nici o sansa sa umple serverul de wotlk macar cu 800, e prea vechi expansionul
Nu mai joci pe server,nu stii cum sta treaba in BG`s,cand o sa dai join la Alianta,te invit odata,iti dau un caracter gol golut,sa vi odata cu mine in BG sa vezi cum sa treaba pe "teren"

Legat de WolTK -Iti spun doar atat,nu este nici decizia mea,nici a ta.Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine,nu am cu cine si macar daca imi "reproduci"o idee,sa o faci calumea.

Zici tu ca nu ar avea efect? Ai fost la oracol ?

Hai snoppy,ti-a mers cu aia ,dar nu si cu mine.
Inca odata iti zic,esti limitat,am dat o idee,nu ti-am dat in cap.

//nu era necesar sa ii faci ratati pe cei de pe global,ca asa sunt ei acum 1 zi "cereau mute de la bachus" doar asa ca se bage in seama,eventual sa il poata reclama dupa.

Tu trebuie sa realizezi faptul,ca nu doresc raul acestui server,iar ideea cu WolTK sau ideea cu nou realm instant 85 cu promovare,nu chiar asa de rea,cert este la un lucru,ai dreptate

E un risc mare,de aceea am zis sa se organizeze un "referendum"

//Snoppy,invitatia mea ramane ,doar sa iti arat ce faci cu global-ul ,din 10 BG-uri iti garantez ca 9,hai 8 le castiga Alianta,depinde mult daca hoarda are Premade-uri in cazu ala,e cam greu .

Last edited by Puccasita on 04-05-2014, 18:24:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 04-05-2014, 18:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu mai joc atat de des nu inseamna ca nu mai am un char si vad cum mai e treaba. Sunt mult mai documentat decat ai putea tu sa crezi.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 04-05-2014, 20:49:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incetati frate cu spammul,aveti o mentalitate josnica,v-a lasat zohl sa postati aici ce aveti pe suflet si ati inceput cu un spam si flame de tot rasul. Chestia cu WOTLK am incercat-o acum ~8 luni pe forum. Au fost in jur de 6 pagini la thread dintre care 4 erau contra si pline de spamm. Nu va uitati la voi cat de penibili sunteti cand faceti flame in halul asta? Aduceti idei inovative,discutati-le dar nu va certati ca pe forumurile battlefield vs COD.

Posturi unite automat, 04-05-2014, 21:49:23

Si nu va inteleg cand spuneti ca stati 30-60 de minute in queue la hoarda cand eu daca intru chiar si acum stau maxim 3-5 minute.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 04-05-2014, 21:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Daca ar fi freakz server international ar fi mult mai multi playeri (avand in vedere ca wow nu e asa popular in Romania)
2) Daca GM ar fi mai friendly si cand dau ban nu insulta si respectivul player, playerii s-ar putea reintoarce (la cereri unban se aduna inca 3 sa il injure pe respectivul dupa care gm sa il puna sa doneze)
3) Daca ar fi mai multi developeri pe server evident am avea mai multe fixuri, content, playeri.

0 0

Back to top
juve2000
[Banned user]

Banned

(since 24-07-2014 21:52)

Votes: 9

Post Posted: 05-05-2014, 08:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum naiba aveti atata -reputatie.. eu ma chinui de vreo 2 luni.. ckat.
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 05-05-2014, 08:35:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vin cu alta propunere...sa puna bosii din fl fara sa-i scripteze...doar sa fie tancati si atat

0 0

Back to top
Schizophreny

[The Prime Evil ]

(since 18-12-2015 11:08)

Votes: 8

Post Posted: 05-05-2014, 09:59:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
sa puna bosii din fl fara sa-i scripteze...doar sa fie tancati si atat

Nu pot sã cred - . Cea mai nasoalã propunere din luna asta. Și care ar fi farmecul? No script no work. Lol -

She's just another lost soul about to be mine again.
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 05-05-2014, 10:25:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gear ala e max de 391 ilvl..macar sa faca si altii,plus itemele,tokens care ar fi putut fi luate de la fiecare boss in parte ar fi de ajutor la unii pt gear de inceput

Daca crezi ca nu e buna ideea,,,asteapta mult si bine sa fie scriptati ,ca nu e usor deloc

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 05-05-2014, 13:12:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
gear ala e max de 391 ilvl..macar sa faca si altii,plus itemele,tokens care ar fi putut fi luate de la fiecare boss in parte ar fi de ajutor la unii pt gear de inceput

Daca crezi ca nu e buna ideea,,,asteapta mult si bine sa fie scriptati ,ca nu e usor deloc

dude, gear-ul il faci usor acum. Faci lejer un 380+ ah et hot daily quest, te duci si farmezi bh, iei 2 piese de t13 cu noroc, mai iei niste pvp-uri si mai faci niste pvp si te duci @ global raids. La horde se fac foarte multe si majoritatea trec de ultraxion pe normal. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 05-05-2014, 13:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
ryangg wrote:

dude, gear-ul il faci usor acum. Faci lejer un 380+ ah et hot daily quest, te duci si farmezi bh, iei 2 piese de t13 cu noroc, mai iei niste pvp-uri si mai faci niste pvp si te duci @ global raids. La horde se fac foarte multe si majoritatea trec de ultraxion pe normal. -

Nu poti face dungeons pe hc cu 380 ilvl,decat daca stie juca(sa dea heal/dps)
De ex in hour of twilight la primul boss,am luat de 2 ori wipe,ca eram singuru care dadea peste 20k dps,ceilalti 2 dadeau 11,12k si aveau ~385,deci e greu fara sa stie juca

Iar pe global da..am facut si eu raid cu global pana la ultra cu 4 piese ruthless,dar scoteam 30k+dps...daca esti slab in dps kick direct

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 05-05-2014, 13:18:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am stat cu oameni cu 14-15k dps de wotlk si i-am carat in 3-4 hot-uri(am avut si grup de 4 negearati). Nu cred ca e problema. -
Nu te enervezi, nu comentezi si le explici ce sa faca. Daca tot vreti o schimbare, schimbati-va atitudinea.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rage., 10 May 2014 20:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 24-01-2025, 05:27:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password