User
Pass
2FA
 
 

Premierã! Cum aratã primul selfie de pe Marte

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message307
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(online 8 hours ago)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 30-12-2015, 20:45:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Iniþiativa NASA este o premierã în domeniu. Deºi pânã acum au fost fãcute mii de panorame, aceasta este singura imagine la 360 de grade cu puntea roverului aflat pe Planeta Roºie, relateazã Daily Mail, potrivit Mediafax.

Andrew Bodrov, unul din membrii International Virtual Reality Photography Association, a pus cap la cap seria de imagini pentru a crea un mozaic de aproximativ 30.000 de pixeli, mozaic ce cuprinde 138 de imagini, inclusiv cele cu puntea roverului ºi braþul sãu robotic.

"Am realizat colajul în miniaturã cu toate imaginile individuale care includ roverul, astfel încât sã se poatã vedea cât de multe cadre au fost luate pentru a se acoperi totul", a explicat Andrew Bodrov.

"Aproape de orizont a fost nevoie de 30 de cadre individuale pentru a acoperi toate cele 360 de grade, din jurul roverului", a mai spus expertul, precizând însã cã pentru întreaga emisferã ar mai fi nevoie de imagini.

Andrew Bodrov a evidenþiat faptul cã pe puntea roverului NASA este foarte mult praf, dar centrul acestuia este relativ curat.



Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  


The time now is 10-05-2024, 21:48:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x