User
Pass
2FA

Prince.

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message1091
nEwb1e*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-02-2013 08:12)

Votes: 2

Post Posted: 10-01-2013, 23:42:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : nEwb1e*
- Numele adminului reclamat : Prince.
- Harta, ora si data faptei reclamate : fy_snow si cred ca d2
- Motivul / Regula incalcata : da voteban si avea 8 pro si 7 contra si a dat accept , si da si comanda aia de il scoate din cs
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ibrahimovici

[Freakazoid]

(since 03-07-2013 12:19)

Votes: 31

Post Posted: 10-01-2013, 23:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu cred ca esti nebun copile , sincer . -) M-ai facut sa zambesc . -)

Incep iar ...

1. Nu ai fost cu numele asta , erai cu numele remakE-.
2. Am intrat doar sa vad daca sunt admini on si sa vad daca e vreun codat... siii.... surpiza. Erai tu again. ( si mapa a fost doar fy_snow - ). + ca te injurau toti ca la usa cortului. -
3. Iar te bate wall : http://www62.zippyshare.com/v/88092440/file.html
4. Esti acelasi player cu ip : 79.116.161.(169). Stai calm , atata timp cat o sa fiu on , tu nu o sa mai joci . -
5. Te rog eu , nu mai implica si pe altii in asta.. Sa intrii si sa imi zici ca weed imi cere explicatii , etc , etc..
6. Ciao -

P.S : Am uitat sa iti zic... Comanda e QUIT . Cred ca o sa visezi cuvantul asta. -

Last edited by Ibrahimovici on 10-01-2013, 23:52:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CartofuL2012

[Lank!]

(since 31-12-2014 15:43)

Votes: 62

Post Posted: 10-01-2013, 23:49:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te vad in lista lui de codati.
'Comanda aia de il scoate din cs' . cred ca te referi la ***; sau quit? eu stiu ca e blood si nu are acces la ***.
Asteapta sa vina sa prezinte si motivul.

~Wars Facebook Official Page~
~Freakz Youtube Official Channel~

0 0

Back to top
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 10-01-2013, 23:50:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CartofuL2012 wrote:
Nu te vad in lista lui de codati.
'Comanda aia de il scoate din cs' . cred ca te referi la ***; sau quit? eu stiu ca e blood si nu are acces la ***.
Asteapta sa vina sa prezinte si motivul.

Nu-ti mai bate capu' cu el.. E un copil de 10-12 ani ce cauta atentie..

0 0

Back to top
nEwb1e*

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-01-2013, 00:01:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ibrahimovici wrote:
Tu cred ca esti nebun copile , sincer . -) M-ai facut sa zambesc . -)

Incep iar ...

1. Nu ai fost cu numele asta , erai cu numele remakE-.
2. Am intrat doar sa vad daca sunt admini on si sa vad daca e vreun codat... siii.... surpiza. Erai tu again. ( si mapa a fost doar fy_snow - ). + ca te injurau toti ca la usa cortului. -
3. Iar te bate wall : http://www62.zippyshare.com/v/88092440/file.html
4. Esti acelasi player cu ip : 79.116.161.(169). Stai calm , atata timp cat o sa fiu on , tu nu o sa mai joci . -
5. Te rog eu , nu mai implica si pe altii in asta.. Sa intrii si sa imi zici ca weed imi cere explicatii , etc , etc..
6. Ciao -

P.S : Am uitat sa iti zic... Comanda e QUIT . Cred ca o sa visezi cuvantul asta. -

ba suferinto 1. pe mine nu ma cheama remakE- , 2. cumparati o viata reala , 3. nush in demo-u ala e doar o faza unde se vede ca are wall de unde sti u inainte de demo de unde a fost omorat el ? - si stia ca is acolo vezi-ti de treaba ta si mai fa si poze uneori ca te bati singur cu consola.

0 0

Back to top
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 11-01-2013, 00:09:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati asteptati verdictu !!!!
P.S. newb1e termina nu esti in masura sa jignesti ok suntem tot egali . nu mai postati asteptatii!!!!!!!!!!!!

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
nEwb1e*

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-01-2013, 00:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-bebeto- wrote:
Terminati asteptati verdictu !!!!
P.S. newb1e termina nu esti in masura sa jignesti ok suntem tot egali . nu mai postati asteptatii!!!!!!!!!!!!

Pai da dar el intrece topurile la "ma bag in seama dar nush cu cine vorbesc" imi zice mie ca eu sunt remakE- eu nu i-am facut cerere unban am facut reclamatie ca nu am stiut de ce da voteban - si imediat se aprinde mai rau ca focu .

0 0

Back to top
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 11-01-2013, 00:26:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Abtine-te de la comentarii cu tenta de jignire.. Crde-ma ca nu imi pun mintea cu un copil.
2. Mai treci pe la scoala. Te bate limba romana grav !
3. Te rog eu mult.. Macar recunoaste si nu mai minti atat . Cum poti sa spui ca ti-am dat ban pe nick newbie? - . Esti culmea. Ownerii pot sa verifice in log oricum , nu-mi bat capul.. Dar ma uimeste prostia si tupeul de care dai dovada . -
4. Ban a fost pentru wall... Aveai wall clar. Poate confirma si D@RK si mai era un admin tot blood ( nu imi amintesc numele pentru ca nu l-am mai vazut pana acum ) . + de asta te injurau toti sa scoti wall , etc.. Acesta fiind unul din motivele pentru care am facut demo foarte scurt.. Si oricum daca nu aveai wall tot ban si quit luai , pentru ca iti am ip.. Si ti-am zis , cat o sa fiu eu on TU NU O SA MAI JOCI ! -

Cu asta am incheiat.

0 0

Back to top
nEwb1e*

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-01-2013, 00:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ibrahimovici wrote:
1. Abtine-te de la comentarii cu tenta de jignire.. Crde-ma ca nu imi pun mintea cu un copil.
3. Te rog eu mult.. Macar recunoaste si nu mai minti atat . Cum poti sa spui ca ti-am dat ban pe nick newbie? - . Esti culmea. Ownerii pot sa verifice in log oricum , nu-mi bat capul.. Dar ma uimeste prostia si tupeul de care dai dovada . -
4. Ban a fost pentru wall... Aveai wall clar. Poate confirma si D@RK si mai era un admin tot blood ( nu imi amintesc numele pentru ca nu l-am mai vazut pana acum ) . + de asta te injurau toti sa scoti wall , etc.. Acesta fiind unul din motivele pentru care am facut demo foarte scurt.. Si oricum daca nu aveai wall tot ban si quit luai , pentru ca iti am ip.. Si ti-am zis , cat o sa fiu eu on TU NU O SA MAI JOCI ! -

Cu asta am incheiat.

Tu ori esti chior ori ai nevoie de ochelari am zis ca nu am facut cerere de unban doar de reclamatie -)))))))))))))) citeste inainte sa scri ca te bati cu ochii -

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 11-01-2013, 00:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ibrahimovici wrote:

Cu asta am incheiat.

tinere ia las-o si tu mai moale
nu mai provoca atat.
TC!

// de astazi adio comanda amx_voteban , munciti pentru a avansa in grad sa aveti acces la ban

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 10 January 2013 22:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 15-02-2025, 08:23:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x