User
Pass
2FA

Problema Antivirus

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message1844
adrianad

[Fight Owens Fight ]

Status: Offline
(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 05-12-2013, 19:39:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci am ca antivirus Nod32 ESET 4,iar la unele jocuri imi sterge fisiere iar apoi jocurile nu mai merg.De ce sterge fisierele si cum fac sa nu le mai stearga?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 05-12-2013, 19:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antivirusul sterge fisiere ale jocului deobicei .exe sau .dll, cum noi avem 99% jocuri in pc piratate, deoarece nod-ul fiind licentiat le detecteaza ca virus(este posibil sa aibe virus) si le sterge fie automat fie le baga in carantina. Fie intri in setarile programului fie il dezinstalezi(ceea ce si recomand sa faci, pc-ul ruleaza mai bine cu un utilizator inteligent care stie pe ce site-uri sa intre si ce programe sa deschida decat cu un anti-virus care mai rau incurca pc-ul).
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 05-12-2013, 21:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din exeperienta mea iti spun ca antivirusul NOD32 nu e bun. Momentan eu nu folosesc antivirus. In general fisierele .dll sunt cele cu virusi ( Minori ). Nodul imi vede virus modemul de conectare la internet si nu imi instaleaza driverul. Eu zic sa-l dezinstalezi. Daca nu doresti asta punel pe "gaming mode " / Adauga o exceptie / Silent / Dezactiveaza-l/ Seteaza-l sa intrebe daca vrei sa iti stearga fisiere. Forta bitdefender ! Iti recomand de asemenea sa iti instalezii "windows freeze", documenteaza-te si imi zici ce parere ai.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
MrRadu

[Mentally Stable]

(since 16-12-2013 07:12)

Votes: 1

Post Posted: 09-12-2013, 07:26:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna dimineata Adrian,

Eset NOD 32 este un AntiVirus facut in Slovakia mai mult mergand pe ideia de a crea un antivirus pentru Windows Server. Securitatea unui windows non-server este facuta cu aceleasi capabilitati ca pentru server. Problema la NOD 32 este ca oricat sar incerca sa nu apara erori pe OS non-server , tot apar pentru ca ei il testeaza pe OS Server . Cea ce iti face tie adica sterge formatiile .exe si .dll isi face doar treaba pentru care a fost creat ! Din cate stiu daca il pui pe "gaming mode" tot iti va face chestia asta . De ce? OS Server is facute pentru gazduire pe ele se foloseste mai mult .so ! Sugestia mea este sa renunti la NOD 32 si ori sa te bazezi pe alt antivirus (ex: Avast , Bitdefender , Norton , Bull Guard) , ori ti-l dezinstalezi si esti mai atent la ce download-ezi ca sa nu iei virusi .

Cu respect,
Manager IT Scott Radu William

0 0

Back to top
ZipCeles
[Banned user]

Banned

(since 14-12-2013 23:25)

Votes: 3

Post Posted: 12-12-2013, 10:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Renunta la NOD32. Iti sterge fisierele pentru ca le recunoaste ca virusi. Recomand avira
0 0

Back to top
Valentin*FreakZ*

[**Just M3**]

(since 26-11-2020 13:45)

Votes: 133

Post Posted: 12-12-2013, 14:22:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZipCeles wrote:
Renunta la NOD32. Iti sterge fisierele pentru ca le recunoaste ca virusi. Recomand avira

Eu nu recomand acest lucru folosesc Nod32 de cateva luni si nu am probleme cu programe/jocuri sau alte lucruri tinand de windows.Daca vrei sa nu ai probleme cu jocurile cel mai simplu este sa le cumperi si nu mai ai probleme cu ele.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 15-11-2024, 16:35:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x