User
Pass
2FA

Problema BG majora
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2910
Fenriabis

[Account disabled]

Status: Offline
(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 28-07-2014, 16:25:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand o sa sa se rezolve problema persoanelor care intra cu iteme verzi sau albastre non-vici in bg? cand?
tocmai ce am iesit dintr-un bg ( fortat ) pentru ca 3 coechipieri aveau iteme verzi pe ei frate.jucam degeaba.ne luam deserter cate 15 min degeaba? de ce trebuie sa sufere 1-2-3 din cauza la altii? pana cand? de ce nu se baga un ilvl check? sau orice alta masura? de ce?

nu sunt singurul care este deranjat de aceasta problema..sunt sute probabil....de ce nu faceti nimic?

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 28-07-2014, 16:28:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

What?-)

Farmez Hoarda chiar si cu globalul,chiar si cu iteme verzi. De ce sa dai leave? Cine e desteptul ?

De cate ori sa iti zic,sunt persoane LOW GEAR,care Joaca mult mai bine decat altele full,sunt cazuri si cazuri,nu mai generaliza,si nu poti pune o restrictie de comunist,doar ca tie nu iti convine un lucru

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 28-07-2014, 16:36:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar crezi ca e normal asa ceva? eu nu inteleg cum gandesti tu..pe bune.deci la pve este check...la pvp nu.de ce?
pentru ca daca nu ai gear bun de pve nu poti sa termini instanta nu? corect? DA !
la pvp cum e? nu e acelasi lucru? nu ai set..nu dai damage..nu rezisti..nu faci nimic.corect? DA !

mintea ta ce are? viermi?

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:36:45

si iti spun eu ..degeaba te lauzi atat..daca iti intra 3-4 cu iteme vezi..singur sau cu inca 1-2 nu o sa faci nimic...zmeule.

0 0

Back to top
CreepyMind

[Mentally Stable]

(since 23-08-2014 23:25)

Votes: 1

Post Posted: 28-07-2014, 16:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
chiar crezi ca e normal asa ceva? eu nu inteleg cum gandesti tu..pe bune.deci la pve este check...la pvp nu.de ce?
pentru ca daca nu ai gear bun de pve nu poti sa termini instanta nu? corect? DA !
la pvp cum e? nu e acelasi lucru? nu ai set..nu dai damage..nu rezisti..nu faci nimic.corect? DA !

mintea ta ce are? viermi?

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:36:45

si iti spun eu ..degeaba te lauzi atat..daca iti intra 3-4 cu iteme vezi..singur sau cu inca 1-2 nu o sa faci nimic...zmeule.

bai imi permit sa ma bag si eu, s-a distrus economia serverului.. gandestete ca un item vicious costa 6k.. nu toti isi permit un set full vicious asa ca intra in bg se grabesc sa isi faca gear.. da, nici mie nu mi se pare ok.. dar daca cineva a intrat pe server strict pentru pvp nu prea sta la farmat gold.. pentru un set vicious.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 28-07-2014, 16:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca aia 1-2-3 cati zici tu , aia stau langa baze nu ma deranjeaza, nu ma complic cu persoanele alea pentru ca ei mor primii si nici heal nu are rost sa dau ca imi stric doar manaiti dau un exemplu de unu low gear jules nu are gear dar isi stie clasa pe sistemul tau daca nu dau heal in bg ? Sa fiu dat afara ? Uite poate nu vreau sa iti dau ție heal sau la x , asa e si cu bg urile lasa frate sa intre ca si de la horde întra tot asa crezi ca lumea sta pe facut reputatii ? Sa te bucuri ca face lumea bg uri asa îmbrãcat sau dezbracat nu sa le pui limita
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-07-2014, 16:45:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am mai pomenit de limita la BG-uri (in afara de level) pana acum... O sugestie ar fi sa ii suporti pe aia care intra fara iteme in BGs, asteapta pana fac gear.

Don't touch this

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 28-07-2014, 16:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bine fratilor...atunci scoateti dracu vendorul ala pe onoare sa nu mai luam ruthless..ne luam toti iteme verzi si albastre de la AH si jucam bg.pentru ce mai exista vendorul ala?

a da...si daca un item vici costa asa mult...scoateti dracu si meseriile de bs si tailoring..

pai cum sa fac eu kills cand in twin peak nici nu am ajuns la rau si eram toti morti?

au iesit iar...eu m-am dus la steag..cine sa ma ajute? toti morti iar.asa vreti voi sa va faceti set ruth? cu 45-50 onoare castigate pe un bg? arma costa 3400 !!! matematica e cam grea pentru unii.

nu respectati deloc ceilalti jucatori.

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:48:44

tompiing wrote:
N-am mai pomenit de limita la BG-uri (in afara de level) pana acum... O sugestie ar fi sa ii suporti pe aia care intra fara iteme in BGs, asteapta pana fac gear.

in cat timp ? 2 luni? stii cate bg-uri am piedut in o ora? vreo 10.de ce? din cauza lor.eu imi pierd timpul sa isi faca ei set? cand o sa ajunga in situatia mea si o sa spuna la fel.iti garantez..asta e problema romanului...ipocrizie si prostie.

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:50:00

vrei onoare? vrei sa nu mai deranjezi alti playeri cu setul tau...du-te frate si mori in tol barad si iei 900 onoare pe zi si s-a rezolvat problema.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 28-07-2014, 16:50:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema ta si a multora dintre voi este ca va faceți o gramada de caractere in funcție de cum da dmg clasa respectiva nu conteazã dacã tu nu știi sa joci , eu joc doar 1 caracter si din 600 de bguri totale cate am facut 400 si ceva r win
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2014, 16:52:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
in cat timp ? 2 luni? stii cate bg-uri am piedut in o ora? vreo 10.de ce? din cauza lor.eu imi pierd timpul sa isi faca ei set? cand o sa ajunga in situatia mea si o sa spuna la fel.iti garantez..asta e problema romanului...ipocrizie si prostie.

De asta ar trebui sa existe Rated Battlegrounds - poti sa plangi cat vrei in legatura cu battleground-urile normale, asa a fost de cand wowu'. Restrictie de ilvl e doar la PvE (desi pe freakz nu prea).

Don't touch this

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 28-07-2014, 16:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e ceva normal daca intra playeri cu gear omule..asta iti explic..
si eu la hoarda am mai multe win decat la ally..dar nu asta e problema ...de win..este de gear.
vrei sa faci bg? cumpara-ti gear.
vrei bani? mergi la farmat.eu am o gramada de gold..am muncit..altii de ce nu muncesc?

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:54:28

si degeaba imi spui tu ca unii nu stiu sa isi joace clasa..degeaba stii sa joci daca nu ai gear.

eu te provoc la un duel..eu cu gear si tu cu iteme verzi si iti garantez ca nu ai nici o sanse indiferent cat de bun ai fi.asta ar insemna ca unii sa fie invincibili si nu exista asa ceva mai ales pe un joc

Posturi unite automat, 28-07-2014, 17:55:16

tompiing wrote:
Fenriabis wrote:

De asta ar trebui sa existe Rated Battlegrounds - poti sa plangi cat vrei in legatura cu battleground-urile normale, asa a fost de cand wowu'. Restrictie de ilvl e doar la PvE (desi pe freakz nu prea).

foarte bine..domnilor admini cand faceti rated bg?

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2014, 16:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
e ceva normal daca intra playeri cu gear omule..asta iti explic..
si eu la hoarda am mai multe win decat la ally..dar nu asta e problema ...de win..este de gear.
vrei sa faci bg? cumpara-ti gear.
vrei bani? mergi la farmat.eu am o gramada de gold..am muncit..altii de ce nu muncesc?

Nu ai cum sa impui asta nimanui, logic si normal ar fi cum zici tu, dar, daca altii is batuti in cap si/sau incepatori, degeaba iti plangi de mila... Nu rezolvi nimic.

Fenriabis wrote:
foarte bine..domnilor admini cand faceti rated bg?

Imi pare rau, eu nu sunt admin.

Don't touch this

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 28-07-2014, 16:59:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce conteazã un duel ? In bg tu faci duel? Nu exagera cu itemele verzi ca intra 1 2 la 10 bguri facute si nu stiti voi sa jucati un bg sa stati langa baze si dati vina pe cei care nu au gear ca si azi hoarda avea 3 baze noi 1 face unu sa puna steagul , la 3 baze ale hordacilor iti dadea 30 de puncte invatati sa jucati intai un amarat de bg si clasa respectiva ca va plictisiti de o clasa pac fac alta , rep lipsa gear lipsa EXPERIENȚA LIPSA SI APOI BAAAA DE ce ai intrat low gear in bg
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2014, 17:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Ce conteazã un duel ? In bg tu faci duel? Nu exagera cu itemele verzi ca intra 1 2 la 10 bguri facute si nu stiti voi sa jucati un bg sa stati langa baze si dati vina pe cei care nu au gear ca si azi hoarda avea 3 baze noi 1 face unu sa puna steagul , la 3 baze ale hordacilor iti dadea 30 de puncte invatati sa jucati intai un amarat de bg si clasa respectiva ca va plictisiti de o clasa pac fac alta , rep lipsa gear lipsa EXPERIENȚA LIPSA SI APOI BAAAA DE ce ai intrat low gear in bg

Tin sa te contrazic, daca imi permiti... Am vazut si eu in BGs playeri cu 80k HP cu iteme de trash de pe TBC sau fara nimic pe ei, etc... Automat cu oamenii aia pierzi daca factiunea opusa are playeri mai "dotati" pentru ca practic esti in minus. Tipul ala de player isi ia ~1shot de la un altul full gear. Nu tin partea nimanui, doar imi afirm parerea.

Don't touch this

0 0

Back to top
DisCosmin
[Banned user]

Banned

(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Post Posted: 28-07-2014, 17:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chestia e ca nimieni nu ar trebui sa comenteze pe tema asta, aia de la blizzard nu au fost prosti sa puna limita de ilvl, gandeste-te si tu(asta cu topicu) de ce?Pai sunt aceleasi tipuri de playeri in ambele parti si la hoarda si la alianta, daca tu nu esti in stare sa castigi un bg, cand vezi ca si de celalalt side is playeri undergeared e problema ta. Apropo ti-a pus cineva interdictie la premade? pai daca nu, atunci nu esti mai presus ca ''cei cu green items''.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 28-07-2014, 19:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
cand o sa sa se rezolve problema persoanelor care intra cu iteme verzi sau albastre non-vici in bg? cand?

numero uno: sunt low geared in ambele tabere. Tine de noroc cati ai low si cati ai geared.

numero due: uneori nu conteaza gearul. In AB tot te arunc cu shamanu de la lumber jos si mori, desi nu sunt full cata pe el? Le-am aruncat un healer si am castigat bataia, chiar daca mor.

Also, ca sa-mi demonstrez punctul de vedere, te provoc la duel, daca vrei, eu cu feralul cu iteme atat cat sa am 5% hit, in rest dezbracat, si tu cu warrul sau dk-ul.

nici mie nu-mi plac cei fara gear, dar stiu ca sunt si de la ei. E naspa, dar nah, te descurci. Ce mi-e unu dezbracat, ce mi-e unu full cata dar paleta.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 29-07-2025, 20:55:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password