User
Pass
2FA

Problema LED Philips

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message3135
bboyLU

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-02-2014 15:50)

Votes: 3

Post Posted: 22-01-2013, 20:09:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut baieti, am si eu o problema cu TV-ul, mi-am luat u LED Philips Full HD si-mi tremura imaginea, parca nu se sincronizeaza bine, nu stiu cum sa explic... daca stiti ceva solutii, astept orice fel de parere multumesc!

Staff message (In2ition):

Mutat la hardware.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(since 10-11-2024 10:41)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-01-2013, 20:20:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Piciorul f subtire este oarecum flexibil, adica orice mica vibratie a spatiului de lucru o va amplifica si monitorul va tremura.

Si am mai gasit si asta

Cel mai grav defect este introducerea de artefacte in miscare de catre sistemul HD Natural Motion, problema bine documentata cu imagini si pe care Philips nu vrea s-o recunoasca. In acest context, PMR 400 Hz este o exagerare si de fapt toate televizoarele din seria 6xx7 au aceasta problema. Iar ca sa intelegeti despre ce vorbesc este suficient sa urmariti Hugo in 3D sau 2D pe acest televizor si o sa vedeti artefacte - patrate pe ecran, sacadari ale imaginii, tremur al imaginii etc. Daca cititi textul de la PMR 400 Hz vedeti ca scrie despre claritatea si fluiditatea miscarilor. In realitate nu este asa. Daca dezactivati HDNM, televizorul devine 50Hz si o sa aveti o alta problema care este sacadarea imaginii si lipsa de fluiditate.

In plus, televizorul se reseteaza singur din cand in cand, nu recunoaste formatul de imagine 4:3 daca aveti conectat la el un mediabox UPC si multe alte probleme.

Functia de Smart Tv este inutila, browserul de internet nu suport flash si nici nu va suporta in viitor si problemele pot fi detaliate la nesfarsit.

In concluzie, stati departe de acest televizor si de toata gama 6xx7 de la Philips.
Pro: - imagine clara
- culori vii
- 3D clar si fara cross-talk

Contra: - miscare scadata
- artefacte majore pe imagine in 2D si 3D cu functia HDNM activata
- PMR 400 HZ este doar marketing, in realitate introduce judder si artefacte
- functia Smart Tv este inutila din lipsa aplicatiilor
- nu citeste subtitrari din retea
- nu decodeaza DTS
- functia de inregistrare nu functioneza pe TVR HD

Sfatul meu baga-l in garantie,dar din parerea multora de pe net are multe probleme,bafta cu el

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
bboyLU

[Mentally Stable]

(since 09-02-2014 15:50)

Votes: 3

Post Posted: 22-01-2013, 20:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mersi mult
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 11-01-2025, 01:07:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x