User
Pass
2FA

Problema URGENTA [mesaj suspect in blue screen]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message2236
sorin_sfechis

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-06-2011 20:03)

Votes: 4

Post Posted: 08-04-2010, 22:52:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De vreo saptamana,in timp ce ma jucam pe GTA IV ,imi apare un mesaj in blue screen...
ceva de genul:
http://i42.tinypic.com/swxrbl.jpg
sau imi mai apare :
http://i41.tinypic.com/687yat.jpg
Ceea ce imi e suspect e ca se opreste din ce in ce mai des.
Am facut un update la BIOS si dupa aceea nu a mai aparut o vreme si m-am gandit ca o fi din windows si am zis ca sa reinstalez windows-ul 7 ultimate[pe care l-am avut si pana acum].
Nu stiu ce sa fac,deoarece acum nici nu booteaza bine si imi si apare mesajul acesta[cel de-al doilea] si isi da restart inaine sa intre in windows,chiar atunci cand apare ca se incarca winsows-ul.
va rog mult de tot sa ma ajutati!!!
va raman dator!!!
Not Worthy

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 08-04-2010, 23:27:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai virusel..
e bine ca-ti mai intra in windows dupa blue screen.
dai un recovery - sau dai un backup.. ca parca 7 are ceva de genu incorporat -
de multe ori dupa blue screen isi da restart inainte sa intre in windows.. si pana nu formatezi nu faci nimic..
nu-ti ia cd-ul din windows? sau nu-ti recunoaste cd-ul?
intra in bios si vezi sa fie setat ca sa-ti booteze dupa cd-rom sau ce ai tu..

0 0

Back to top
sorin_sfechis

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-04-2010, 23:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tocmai asta e problema ca dupa blue screen nu mai intra in win si se restarteaza...
si faza cu bootatul nu merge...ca nu apuca sa booteze de pe cd sau flash sau ce am eu windowsul, ca apare blue screenul cu mesajul ala si nu mai merge...se reseteaza...si virus nu am 100%...
P.S...ca sa ii dau backup trebuie sa imi ia dvd-ul cu windows...ceea ce nu are cum,pentru cu nu apuca sa booteze deloc...-

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 08-04-2010, 23:46:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorin_sfechis wrote:
Tocmai asta e problema ca dupa blue screen nu mai intra in win si se restarteaza...
si faza cu bootatul nu merge...ca nu apuca sa booteze de pe cd sau flash sau ce am eu windowsul, ca apare blue screenul cu mesajul ala si nu mai merge...se reseteaza...si virus nu am 100%...
P.S...ca sa ii dau backup trebuie sa imi ia dvd-ul cu windows...ceea ce nu are cum,pentru cu nu apuca sa booteze deloc...-

orice bsod (blue screen of death) apare dupa faza de boot. controleaza-ti ordinea de boot in bios. avand in vedere ca ai facut update de bios, s-ar putea sa fie puse aiurea. o sa ma documentez in ceea ce priveste bsod-urile date. fiecare parametru in parte. trebuie sa ai rabdare.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 09-04-2010, 09:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca sa intri in bios sa iti pui in ordinea care iti trebuie tie..
si daca tot nu merge cere la un prieten un hard.. il cuplezi si pe celalalt (de preferabil sa cu windows pe hardul lui),
daca nu intra cu ambele harduri in windows.. il scoti pe-al tau intri in windows dupa al lui, il cuplezi pe-al tau si ii dai format din administrative tools
si dai un reinstal windows pe hardul tau -
sau il arunci si iei altu :-
dar dupa cum zice si sigarz0r.. eu nu am intalnit sa nu-ti booteze.. pentru ca blue screen intra dupa ce apare loading screed
mai mult ca sigur nu e buna ordinea la device boot -

0 0

Back to top
sorin_sfechis

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-04-2010, 22:05:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi am vorbit cu un prieten si imi imprumuta hardul lui si am sa incerc sa fac tot posibilul ca sa mearga...eu ma temeam sa nu fie din bios sau ceva....-....oricum merci de sfaturi amandurora....orice sfat este binevenit!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 24-06-2025, 22:11:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password