User
Pass
2FA

Problema cu un item din raid dupa ce s-a dat ninja

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message744
Alunaa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-12-2014 22:28)

Votes: 3

Post Posted: 26-10-2012, 17:55:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara. Am fost in BH 25n cu un baiat de pe global a dat roll la 2 iteme de PVP si dupa ce a cerut roll la al treilea item a iesit din raid.

Urmatorul leader a dat kick la jumatate de raid (inclusiv pe baiatul care a dat cel mai mare roll pe itemul respectiv) si a schimbat roll in free for all. Dupa ce a schimbat roll am apucat sa iau itemul pe care il castigase baiatul ala si acum nu pot sa il dau prin trade, imi zice ca "You may not trade bound items... bla bla".

Ma puteti ajuta va rog sa ii dau itemul baiatului ?

Itemul despre care vorbesc este http://www.wowhead.com/item=60342/magma-plated-legplates

Nickul meu este Lirciuchici iar al celuilalt baiat este Paynkyller amandoi suntem la Horda.

Realmul este Genesis

Din pacate nu am apucat sa fac poza sau orice altceva..

Sper sa fiti intelegatori...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lockdownz

[Account disabled]

(since 23-11-2012 15:23)

Votes: 5

Post Posted: 26-10-2012, 18:06:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stafful nu te poate ajuta cu asa ceva, in primul rand pentru ca n-ai dovezi, iar in al doilea rand, spre dezamagirea ta, ninja nu se pedepseste. Data viitoare ai grija cu cine faci te bagi la raid.
0 0

Back to top
Alunaa

[Mentally Stable]

(since 27-12-2014 22:28)

Votes: 3

Post Posted: 26-10-2012, 18:21:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vroiam sa pedepsesc pe cineva pentru ca s-a facut ninja... atata il duce capul... Dar ma gandeam ca daca tot am reusit sa iau itemul sa il pot da cuiva care il poate folosi -

[Pisicutzu] whispers: dai "inspect"
[Pisicutzu] whispers: si krate!
To [Pisicutzu] whispers: krate?
To [Pisicutzu] whispers: e un cuv nou?
[Pisicutzu] whispers: krate=carate
[Pisicutzu] whispers: omg
[Pisicutzu] whispers: incult
To [Pisicutzu] whispers: incult? -
0 0

Back to top
Lockdownz

[Account disabled]

(since 23-11-2012 15:23)

Votes: 5

Post Posted: 26-10-2012, 18:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alunaa wrote:
Nu vroiam sa pedepsesc pe cineva pentru ca s-a facut ninja... atata il duce capul... Dar ma gandeam ca daca tot am reusit sa iau itemul sa il pot da cuiva care il poate folosi -

Eu te inteleg, dar, din pacate, nu se poate. Cand mergi cu PUG, mergi la risc.

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 26-10-2012, 20:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Teoretic poti sa dai trade cu persoanele care au fost in raid la itemele BoP, ai incercat prin mail?

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 09-11-2024, 08:31:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x