User
Pass
2FA

Problema la Vote

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message330
vanillaboy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-08-2012 14:42)

Votes: 3

Post Posted: 18-03-2012, 00:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu merge pagina gtop100.com , probabil e gresit ceva la voi in script sau pe siteul lor si tin sa va anunt ca fara acel vot tot am primit 5 voturi , probabil sa adaugat doar ca am dat click pe el !
Deci noul sistem nu merge !

Am o sugestie ca sa nu mai fac un post , sunt convins ca o parte dintre admini muncesc foarte mult pentru server , dar o parte ... o fac
dar foarte rar , pentru ca am raportat la un admin in joc un bug si cand l-am intrebat daca il poate repara a da refusal......nu dau
nume ca vreau sa mai joc pe server.
Rugamintea mea ar fi sa dati acelor "admini" si sarcini precum :
-cate bug-uri au aflat de la payeri
-la care skille sunt probleme
-probleme despre Raid Boss
ETC... sunt convins ca voi stiti mai bine ce sarcini sa le da-ti.
Dar , probabil o sa ziceti ca exista forum pentru bug-uri , sunt de acord cu voi , dar sunt foarte multi care se plang in joc si din lipsa de timp
sau pur si simplu nu au chef sa intre pe forum sa piarda timp cu crearea de account etc ..apeleaza la un admin ca il vede online
AAA! O faza comica a fost cand un Gm vb pe global si a dat mut la cateva persoane pentru limbaj vulgar ,dar cand un player a inceput
sa injure , acel player nu a luat mute !! la-am intrebat de ce si a zis ca incearca sa ii linisteasca cu vorba buna !! -
Concluzie : daca esti prieten cu un Gm poti injura cat vrei pe global
Intrebare : de ce sa mai creat regulamentul ? ok , ca sa fie incalcat , dar chiar de ce-i care l-au creat ?!
Repet nu dau nume , nu vreau sa arat cu degetul ,dar acei doi Gm care vor citi cu sigurantza se vor simti !

Aceasta este doar o sugestie , tratatio cum doriti !
Stima.

By Vanilla
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 15-12-2024, 10:02:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password