User
Pass
2FA

Problema logare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message366
zzandrei

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-12-2012 17:01)

Votes: 2

Post Posted: 24-12-2012, 08:37:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua. Am si eu o problema la logare, si anume nu ma pot loga pe contul meu si nu stiu care ar putea fi problema. Pe wow.freakz.ro ma pot loga pe cont, iar in joc nu merge, zice ca informatiile sunt invalide! Am verificat realmlist-ul (set realmlist wow.freakz.ro), am schimbat de 2 ori parola la cont si tot nu merge. Mentionez ca parola schimbata la cont a fost ieri seara, si azi dimineata inca nu merge (am zis ca se actualizeaza mai greu sau ceva de genul). Am versiunea de joc WoW Cataclysm 4.0.6 luata direct de la voi de pe site! O rezolvare va rog?

Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 24-12-2012, 11:58:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Verifica sa ai ratele serverului cele default si apoi incearca sa te loghezi; daca tot nu merge inseamna ca ai un virus ceva care iti blocheaza accesul. Iti recomand un full system scan cu un antivirus gen BitDefender.

0 0

Back to top
zzandrei

[Mentally Stable]

(since 24-12-2012 17:01)

Votes: 2

Post Posted: 24-12-2012, 15:10:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e problema de la pc. Deci pe site intru pe contul meu... Dar am obs. ca daca dau UNSTUCK PTR (unde imi cere contul, parola si caracterul) nu merge. Adica bag totul bine si zice invalid... Deci este o problema ingame... Nu am mai intrat de mult pe cont, probabil de-aia? Va rog o rezolvare... Ca am caractere multe si nu vreau sa le pierd!

Edit: Mi-am facut alt CONT, merge sa intru de pe SITE dar in-game NU merge. Zice ca informatiile nu sunt valide! -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 04-12-2024, 09:20:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x