User
Pass
2FA

Problema meserii.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message439
CrazyBlonde

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-07-2013 20:25)

Votes: 2

Post Posted: 03-04-2012, 17:07:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare, se pare ce am avut ghinionul sa imi intre cineva pe cont, nu imi pot imagina cine care sa imi fi sters Enginering, mining si se pare ca a dat learn la alchemy si herba de parca ar fi fost contul lui si nu avea treaba, doresc sa stiu daca se poate recupera, am mare nevoie de enginering si nu am timpul necesar sa le cresc inapoi din cauza unei spargeri de cont.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 03-04-2012, 17:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

contul tau responsabilitatea ta
si=)) sa fi intrat la tine pe cont si sa iti scoata cele 2 meserii ...cam scartaie dar merge crezuta putin...
dar sa mai si invete alte meserii - ...
eu cred ca nu ti-a convenit tie de enginering si mining si ai vrut sa incerci alchemy si... acum vrei alea inapoi...daca era sa fie unu troll iti invata bs si tailoring...dar asta e doar parerea mea...
nu cred ca o sa fii ajutat

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 03 April 2012 15:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 18-06-2025, 10:06:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password