User
Pass
2FA

Problema realm transfer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message324
ztunad

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-05-2013 19:57)

Votes: 2

Post Posted: 26-05-2013, 15:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am o problema, dupa terminarea unui battleground am ramas blocat acolo, am incercat un "/reload" dupa care m-am reconectat de nenumarate ori, am inchis jocul am dat restart la PC, dar nu am reusit sa ies de acolo, dupa care am intrat pe site si am dat "Unstuck" si am fost dat in Dalaran, acolo nu sa schimbat nimic, nu functiona nimic, nu puteam sa folosesc portalele, nu puteam sa dau summon la mount, iar daca ma sinucideam eram dus din nou in battleground mort si fara posibilitaeta de a invia, am intrat din nou pe site si am tot incercat sa caut o solutie, si am intrat pe pagina de "Realm transfer" unde am facut transfer catre 'EXODUS" iar acolo totul si-a revenit la normal, si acum am zis sa ma transfer din nou pe "GENESIS" lucru pe care nu mai pot sa il fac, nu mai am aceasta permisiune, pe pagina de "Realm transfer" nu este specificat faptul ca transferul poate fi facut doar odata, si se pare ca sunt nevoit sa platesc 9.1$, lucru pe care nu pot sa il fac.

Ma poate ajuta cineva in acest sens?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-05-2013, 15:36:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot sa spun ca ceea ce incerci nu o sa'ti reuseasca -...te poti transfera inapoi pe genesis doar daca donezi...asta o sa auzi de la toti...bafta

Fixed!

0 0

Back to top
ztunad

[Mentally Stable]

(since 28-05-2013 19:57)

Votes: 2

Post Posted: 26-05-2013, 16:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da stiu insa nu mai pot face donatii pentru ca mi-am atins limita impusa de operator, iar prin alta metoda de plata nu pot face donatie.
0 0

Back to top
Vlad`

[Mentally Stable]

(since 16-01-2014 12:56)

Votes: 7

Post Posted: 26-05-2013, 20:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai bine era sa apelezi la un GM , acum nu stiu daca se mai poate face ceva fara sa dovezi , dar poate UBER GM-ii vor avea mila - (no way)
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 01-11-2024, 04:18:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x