User
Pass
2FA

Problema server CS 1.6 zmx2 !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1195
JackkAm
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-08-2017 17:49)

Votes: 7

Post Posted: 29-06-2017, 18:28:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut !
Vreau si eu sa-mi spun "oful" despre serverul de zombie zmx2 in legatura cu detinatorii lui.
Vreau sa spun ca sunt player pe zmx2 de 2 ani si de cand era inainte deschis si niciodata nu a avut o activitate atat de proasta avand foarte des 0 playeri.Oare va intrebati din cauza cui? << Vedeti mai jos >>

Dupa cum stiti, seth fostul detinator s-a lasat si a lasat inlocuitor pe xXxLavy27xXx (15 ani).Toate bune si frumoase.
Ma reapucasem de 2 luni pe server, am muncind facand level 10, ore multe jucate si primesc ban perm pe motiv ca am prea multe reclamatii (dar erau doar vorbe, nu dovezi).Munca mea s-a dus.
Ok, m-am cam lasat de svr, am mai intrat ocazional cu alt nume si eram batjocorit de Lavy si de adminii ei(injuraturi, jigniri) fara sa le fac nimic, vorbe urate.Am facut reclamatie.Bineinteles ca n-au primit nimic.
Am continuat sa mai joc, intram pe svr mai rar dar cand intram vedeam playerii de nivel mic batjocoriti dr conducere, nu ii invatau nici macar sa puna laser.
Erau codati pe server cu speed, aim si care injurau si incompenta adminului Lavy (owner) m-a uimit.Dadea destroy, a dat ban dar continuau sa joace si asa au golit serverul.Admini foaaarte inactivi care nu intrau cu zilele si codatii faceau ce vroiau.
Sa vorbim despre altceva: Lavy a banat playeri fara sa-i faca ceva rau (chiar fosti admini) pentru ca s-au revoltat impotriva adminilor protejati de ea (cei cu pile) . A banat munca unora care aveau lvl 10+ adica peste 300 ore nefacand nimic rau.
https://forum.wow-freakz.com/SPAM-ZONE-t405743.html puteti vedea aici cati playeri sunt impotriva ei, toti baanati permannent ca asa a vrut ea.MRS, alt detinator este incapabil sa faca fata situatiei deoarece este in vacanta si nu a intrat pe server de luni intregi! Ok frate, n-ai timp inteleg.Dar nu da owner la oricine sa-si bata joc de playeri.Unii au si donat bani pentru VIP si au fost banati abuziv si nedreptatiti doar ca i-au facut reclamatie lui Lavy.
Ok, inteleg esti owner "faci ce vrei cu serverul" dar de ce banezi playerii si-ti bati joc de orele jucate si banii lor? Sa numai zic ca playerii noi sunt batjocoriti si "goniti" de pe server.Vi se pare bine? Ca playerii, membrii ai comunitatii sa fie tratati asa?De asta sunt 0 playeri de ceva timp, aceasta nepasare si batjocura poate sa afecteze si comunitatea pt ca unii erau aici doar pentru a juca zm.
Limbajul Lavyniei ca owner:
https://m.imgur.com/a/hazMV
https://m.imgur.com/a/WzYHy esti o pu.. aici
Cum se poate ca un detinator de server sa vorbeasca asa cu un player fata de alti playeri pe server?
Ea are 15 ani, in regulament scrie trebuie sa ai 15+ sa fi admin macar, ea e owner. Dar uitati ce limbaj...
Se injura cu playerii in parte si face favorizari.Mentionez ca este singurul owner care mai joaca pe server si de aici si adminii incompetenti( care stau cu ea pe skype ).
Sper sa fie luata o masura serioasa, pana la urma sa se faca ceva cu acest server! Lavy a tratat playerii foarte urat banand multi dintre cei vechi si multe altele.Pai asa se face?! Cand nu-ti convine ceva dai ban?
Sper sa fie gasit cineva sa se ocupe de server, pentru ca acum este total 0 ... mai bine inchis decat asa. Sa ai 500 ore si sa iei ban ca ai facut reclamatie la owner spunand adevarul?
Fostii playeri pot confirma cum au fost banati + cum au fost tratati.
Vreau parerea Moderatorilor/Shocker
@Shocker

Last edited by JackkAm on 29-06-2017, 18:51:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]

(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 29-06-2017, 18:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce treabă au sugestiile pe forum cu serverele de cs?
Îţi poţi spune of-ul aici sau dacă ai probleme pe serverul lor cauţi altul,mai avem servere de cs 1.6 în comunitate.(zombie,zp,zmx)

...
0 0

Back to top
Ad3la

[Mentally Stable]

(since 03-08-2018 13:35)

Votes: 63

Post Posted: 29-06-2017, 18:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OINCOO wrote:
Ce treabã au sugestiile pe forum cu serverele de cs?
Îþi poþi spune of-ul aici sau dacã ai probleme pe serverul lor cauþi altul,mai avem servere de cs 1.6 în comunitate.(zombie,zp,zmx)

Au fost fãcute 3 topicuri pe baza întâmplãrii ,Si ghici ce? Le-a închis Si le-a mutat în cosul de gunoi. Am continuat pe spam zone unde a fost închis iar.

0 0

Back to top
JackkAm
[Banned user]

Banned

(since 09-08-2017 17:49)

Votes: 7

Post Posted: 29-06-2017, 18:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OINCOO wrote:
Ce treabã au sugestiile pe forum cu serverele de cs?
Îþi poþi spune of-ul aici sau dacã ai probleme pe serverul lor cauþi altul,mai avem servere de cs 1.6 în comunitate.(zombie,zp,zmx)

Salut, te rog nu te baga aiurea. Ce rost are sa postez la reclamatii sectiunea zmx2 daca ei inchid topicul? Lavy inchide tot.
Ti-ar conveni sa joci 500 ore si sa donezi 10 euro sa fi banat aiurea? E un caz adevarat! Si asta e, lavy e owner si pe zmx1 dar nu principal.
Acum uite mai sus adevarul despre ea.Frumos sa injuri playerii pe server.Are 15 ani, nu am nimic cu nimeni.Dar cum poti da unui copil un server cu vechime mare ca asta? Nu e de mirare ca a ramas cu 0 playeri

*nu cred ca staff-ul serverelor si anume detinatorii trebuie sa te faca sa cauti alt server, sa-si bata joc de playerii noi care sunt automat si membrii ai comunitatii si sa baneze playeri pe motive abuzive si sa "fure" banii celor ce au donat!!!*

0 0

Back to top
linke

[Wicked Sick]

(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 29-06-2017, 19:02:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta o rezolvati, impreuna cu un administrator, in privat. Sectiunea asta e dedicata imbunatatirii forum-ului, nu reclamatiilor in-game.

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by linke, 29 June 2017 17:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-11-2024, 19:47:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x