User
Pass
2FA

Problema transfer/cont

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message565
claug19

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-06-2019 23:26)

Votes: 2

Post Posted: 18-10-2018, 12:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare! Am un prieten ce doreste sa migreze pe Freakz dar are urmatoarea problema si din moment ce nu poate intra pe contul sau de pe forum m-a rugat pe mine sa postez pentru el. In continuare voi posta ce mi-a scris el referitor la problema lui:

" Eu vreau sã îmi copiez un character de pe retail, acolo.

Ca sã pot face asta, trebuie sã scriu o cerere - submit a transfer request.

Ca sã pot scrie cererea, trebuie sã intru în contul meu de pe forums.

Sunt nou pe freakz, deci nu am nici un cont. Îmi fac cont, și dupã ce am finalizat procesul, îmi zice site-ul ”You can now log into your account using your credentials/details”. Însã, când vreau sã mã loghez pe cont, pe lângã account name and password, mi se cere și un cod 2FA.

Acuma, cod 2FA nu poți sã obții decât dacã setezi dubla autentificare DIN contul de pe forums (din contul de pe site nu poți). Pt asta, trebuie sã îți bagi nru de telefon pe contul de pe forums, apoi sã îți instalezi Google Authentificator pe telefon și așa poți primi pe telefon, upon request, un cod 2FA cu care te poți autentifica pe forums.

ÎNSÃ, eu nu am cum sã intru în primul rând în contul nou creat, pt cã mi se cere din prima cod 2FA și din cauzã cã nu pot intra în cont, nu pot sã setez opțiunea de a primi pe telefon contul. "

Atat contul lui de pe site-ul de wowfreakz cat si cel de pe forum au acelasi nume: Oldlilmenace
Va astept raspunsul ca sa vad ce ii pot spune. Mersi mult!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Denim

[Netrunner]

Status: Offline
(online 3 weeks ago)

Votes: 376

Post Posted: 18-10-2018, 15:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu ai setat 2FA, nu trebuie sa introduci nimic in acel field, mai ales nu trebuie sa iti completezi nici un numar de telefon pe forum pentru a avea acces la acel feature. Spune-i doar sa se logheze cu credentialele obisnuite.

Retired

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-01-2025, 15:49:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password