User
Pass
2FA

Probleme cu stick-u

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message1441
kiradead

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-01-2013 21:38)

Votes: 2

Post Posted: 10-01-2011, 19:52:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am un stick lexar de 8giga si de la un timp am o problema cu el.Cand il pun in ori ce port usb chiar si la un prieten imi apare aceeasi eroare:1.nu se deschide nici macar nu se aprinde ledu 2. imi apare o eroare si scrie ceva in gen "This divice can performe faster use 2.0 usb".Ce as putea face cu el ca sa il repar,sau exista service de reparat stick in galati?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Asgard

[Mentally Stable]

(since 04-04-2022 10:26)

Votes: 11

Post Posted: 11-01-2011, 10:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De preferat este sa verifici stick-ul cu ChkFlsh sau cu ChkDsk din Windows, si incearca o formatare completa sa vezi daca merge mai bine. Daca are bad-uri nu prea ai ce sa-i faci, sunt anumite aplicatii care izoleaza acele sectore pentru hard-uri dar nu stiu daca merge si pentru stick.
0 0

Back to top
Razvan Rosculet

[Mentally Stable]

(since 21-01-2011 08:27)

Votes: 2

Post Posted: 21-01-2011, 10:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stick-urile la fel ca MP3 player-ele USB contin un Firmware. Poate fi din pacate virusat sau afectat de vreun virus. Singura solutie este sa rescrii firmware-ul. Pentru asta trebuie sa ai un soft de tipul "device manager" (asa se numeste la MP3 playerele Philips si contine atat softul de scriere cat si firmwareul ce poate fi chiar actualizat de pe internet) pentru a repara firmwareul. Problema este ca acest soft este specific nu numai producatorului dar si modelului de stick si putini sunt producatorii care pun la dispozitia utilizatorilor aceste softuri pe internet.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 01-02-2025, 03:47:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x