Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Probleme mouse in CS 1.6
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
CS 2006-2019 (Archived)
->
Client/Server Help
Author
demySek
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 26-06-2018 20:12)
,
Topics: 2
Votes
: 1
Posted: 21-06-2018, 16:36:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut
Am niste probleme cu mouse-ul in cs (doar in cs 1.6)
1. Mouse-ul se misca random intr-o directie (sus,stanga,dreapta, pe diagonala). Daca il las, si nu-l misc cand incepe sa se miste, imaginea se invarte, ca la amx_spin (daca-mi aduc aminte bine). Daca in acel timp eu misc de mouse, se opreste insa tot e deranjant, ca oricum ar fi, pleaca putin si se intampla sa fiu fata in fata cu adversarul sau nu stiu. Va imaginati ca nu e placut.
2. Miscarile pe care le fac nu sunt continue, ca si cum as avea lag..dar asta doar in miscarile tintei. Cateodata sare urat rau si e greu sa fac killuri.
3. Nu stiu exact, dar am mai auzit pe cineva, dublu click rapid, face ca arma sa traga incontinuu. Si pana nu apas iar pe mouse nu se opreste. Asta se intampla doar la Arma si la cutit, la pistol nu.
Am incercat diferite cs-uri, unele instalate acum, altele ce le aveam prin laptop. Nu prea mai joc ca inainte, insa cateodata mai merge un cs si e naspa sa nu pot juca.
am incercat chestia cu enhance pointer precision de la setarile mouseului din control panel.
am incercat diferite comenzi in consola/cfg
am incercat un mouse fix gasit pe net, insa degeaba.
am incercat comenzi de startup -noforcemaccel -noforcemspd
Altceva nu stiu ce sa mai fac, si probleme sunt de curand. Mouseul e relativ nou, dar am mai jucat cs si se nu aveam probleme..ori erau insesizabile.
Folosesc un mouse de la marvo si un mousepad care e foarte bun.
Nu am incercat alte mouse-uri pentru ca e clar ca problema nu este de la el, in alte jocuri merge ok, in rest la navigare e ok..
Daca are cineva idei, cu ce ar putea sa mearga, va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
CS 2006-2019 (Archived)
->
Client/Server Help
The time now is 03-02-2025, 08:34:14