User
Pass
2FA

Professions

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message448
george50

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-08-2012 17:21)

Votes: 2

Post Posted: 27-07-2012, 09:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare si va rog mult daca stiti ceva sa imi raspundeti. Deci...

Eu ca profesii am 6 : blacksmith, mining, fishing, cooking, archaeology si first aid. Dar eu vreau si restul .. tailoring, enchanting etc.. si nu imi merge sa le iau. intrebarea mea este de ce nu merge si ce ar trebui sa fac ca sa le pot lua.?!.?! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Onlyy93

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-07-2014 16:14)

Votes: 5

Post Posted: 27-07-2012, 10:46:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand nu ai voie sa postezi aici intrebari legate de class profesii si alte kkturi deoarece este o zona pentru tutoriale. Dute aici
In al doilea rand poti avea pe 1 caracter doar cate 2 profesii pe care le preferi u din cele 11 : Alchemy / Blacksmithing / Enchanting / Engineering /Herbalism / Inscription / Jewelcrafting / Leatherworking / Mining / Skinning / Tailoring (nu ma intreba de ce asa au vrut aia care au facut jocu ) - si le poti avea pe toate celelate 4 care nu se numesc profesii se numesc secondary skills : Fishing / First Aid / Cooking / Archaeology

Blood Death Knight PvE Guide

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-07-2025, 07:57:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password