User
Pass
2FA

Programatori JAVAScript sau pHp??

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message654
AndreiATB

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-01-2014 20:02)

Votes: 1

Post Posted: 14-10-2013, 08:20:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare, as vrea sa stiu daca este careva dintre cei de aici ce sunt programatori si care m-ar putea ajuta la dezvoltarea unui proiect - contracost sau ...% din vanzari.
Astept raspunsurile voastre.
Detalii o sa va dau pe mess sau pm, ca e destul de amplu ca si proiect si e complicat d.p.d.v. al "imbinarii" liniilor de cod - Deci, ms si astept oferte de oameni talentati!
P.S.: Nu vreau sa par aiurea, dar nu ma intereseaza sa colaborez cu persoane sub 16 ani al caror nivel de programare se rezuma la modificarea unui script de CS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 14-10-2013, 09:46:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Despre ce proiect ar fi vorba?
in ce ar consta acest proiect?

GFX Zone!
0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 14-10-2013, 12:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spune si despre ce proiect este vorba, posibilul castig si alte detalii.

0 0

Back to top
SpiningBullet

[Mentally Stable]

(since 21-10-2013 11:48)

Post Posted: 14-10-2013, 13:41:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu gasesti trimite-mi un PM. Am pe cineva care se pricepe foarte bine la php, e la nivelul la care calculatorul lui cauta linkuri despre ceva anume, posteaza singur linkurile respective si mai scrie si o fraza standard, dar asta presupun ca e lucru usor. O sa vorbesc cu el in caz ca nu gasesti si ii spun despre ce e vorba, dar lasa detalii aici

Fragger si alte dalea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AndreiATB

[Mentally Stable]

(since 30-01-2014 20:02)

Post Posted: 14-10-2013, 20:35:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, ca sa trecem la alte discutii as vrea sa stiu in primul rand ca ma bazez pe cineva care chiar cunoaste php si javascript pentru ca este vorba despre dezoltarea unui script care sa ruleze un algoritm bine pus la punct de mult timp, un algoritm bazat pe cateva numere.
Este vorba despre un proiect de lunga durata, care sa cuprinda si disponibilitate pentru a oferi mentenanta si upgrade, deci aproape ca un job, . De asta, zic aici pe forum, cer pe cineva care intr-adevar cunoaste ce inseamna implicatie si devotament. Bineinteles, castigurile sunt, in functie de munca depusa si reclama facuta online sau live + SEO + tot ce trebuie.
Nu e nimic iluzoriu, muncesc la ideea asta din 2011 si am toata schita si sunt dispus sa investesc "o caruta de bani" in acest lucru... Deci nu caut amatori sau oameni care incearca sa faca ceva sa vada daca iese.
Va spun si de ce, fara a fi sarcastic, am dat proiectul unui programator roman ce lucreaza in Bruxelles in domeniul IT ->Sisteme de securitate si a spus ca nu poate sa alinieze cativa factori din acel algoritm. Acum ce sa zic?
Daca nu gasesc pe cineva liber pentru o cooperare va trebui sa ajung sa platesc o firma inzecit pentru acest proiect. Este visul meu de atata timp si ideea este inregistrata la OSIM pe numele meu, deci, wtf? Chiar vreau pe cineva care sa cunoasca mai bine aceste limbaje de programare decat cum stie sa manance o savarina! De asta zic ca sunt strict in cerintele mele, pentru ca sunt dispus sa ofer multi bani... Nu ma intrebati cat, doar multi! Merci anticipat!

0 0

Back to top
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 15-10-2013, 11:31:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oarecum is incepator in PHP.
Lucrez in html, configurare forum, web, design..
Si din noiembrie voi face si cursuri de programator PC.
Daca te ajuta astea ma poti anunta. -

GFX Zone!
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 23-10-2013, 15:32:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Closed

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 23 October 2013 13:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 08:52:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x