User
Pass
2FA

Propunere
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2208
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Status: Offline
(since 24-04-2015 19:17)

Votes: 19

Post Posted: 12-06-2012, 18:49:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun blocarea accesului playerilor la reclamatii admini, adica sa aiba dreptul doar la reclamatie nu si la offtopic.Si la cereri admini, pentru ca un player asteapta pro/contra/sfaturi/critici de la un admin, nu de la alti playeri..Si din cate am vazut, la majoritatea topicurilor se deviaza de la subiect, din cauza playerilor (experienta proprie).

Last edited by Nazzy on 13-06-2012, 00:32:10; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DumitrofLeonardo

[Account disabled]

(since 14-12-2012 16:44)

Votes: 4

Post Posted: 12-06-2012, 19:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma am spus eu, ca ar trebuii sa se puna o parola ceva pentru Reclamatii ... Ai puso La Propunere:))-)si ieu Am vrut sa o pun

Respecta Si vei fi Respectat

Last edited by DumitrofLeonardo on 12-06-2012, 20:39:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
lap2shift

[Mentally Stable]

(since 09-12-2012 12:35)

Votes: 3

Post Posted: 12-06-2012, 20:34:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO,nu ti mai bate joc de limba romana -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DumitrofLeonardo

[Account disabled]

Post Posted: 12-06-2012, 20:38:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scz Nu prea mai am chef sa ma mai uit.

0 0

Back to top
gabriells
[Banned user]

Banned

(since 21-06-2012 06:56)

Votes: 2

Post Posted: 12-06-2012, 20:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO! Inteleg ca avem si noi greselile noastre, dar totusi, noi vedem mai bine decat jucatorii ce se intampla pe server si eu. de ex, dupa ce dau afara jucatori peste jucatori codati, sa vina unu care joaca cand si cand, sa-mi dea lectii de admin...
0 0

Back to top
BecaLy^cL* [;x]

[Mentally Stable]

(since 16-12-2012 06:36)

Post Posted: 13-06-2012, 08:55:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO!
0 0

Back to top
gabriells
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-06-2012, 13:55:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu propun altceva, sa fie o regula care sa spuna ca doar cel ce reclama are voie sa vorbeasca in acel topic...altfel se umple topicul de msj care nu au niciun rost si va dau mai jos si un exemplu:

http://forum.wow-freakz.com/Unban-Shemalesfromouttaspaceofdeath-t158684.html

Totul era frumos si la urma trebuie sa se bage cineva degeaba in seama

0 0

Back to top
DumitrofLeonardo

[Account disabled]

Post Posted: 13-06-2012, 14:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pro

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 13-06-2012, 14:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gabriells wrote:
Eu propun altceva, sa fie o regula care sa spuna ca doar cel ce reclama are voie sa vorbeasca in acel topic...altfel se umple topicul de msj care nu au niciun rost si va dau mai jos si un exemplu:

http://forum.wow-freakz.com/Unban-Shemalesfromouttaspaceofdeath-t158684.html

Totul era frumos si la urma trebuie sa se bage cineva degeaba in seama

Un exemplu perfect, Yazmat de la un timp isi baga coada peste tot, din cauza acestui player am propus sa se blocheze accesul.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

(since 28-10-2015 00:56)

Votes: 5

Post Posted: 13-06-2012, 16:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nazzy wrote:
Un exemplu perfect, Yazmat de la un timp isi baga coada peste tot, din cauza acestui player am propus sa se blocheze accesul.

Topicu era deja terminat si decizia era luata, si din moment ce exista:

shemalesfromouttaspace wrote:
Parere personala: darea adminilor ar trebuie facuta pe mai multe fapte,dovezi nu doar a plati o anumita taxa iar astfel toti frustrati de 15ani ajung sa aibe admin neavand cunostinte necesare si resposabilitati pt a indeplini aceasta sarcina.

s-a lasat loc si de comment... ca n-a respectat el modelu Chatterbox asta-i altceva

Voi nu vedeti ca lui becaly i-a inchis topicu cu adminu da pe voi nici nu va baga in seama...

In legatura cu:

Nazzy wrote:
Propun blocarea accesului playerilor la reclamatii admini, adica sa aiba dreptul doar la reclamatie nu si la offtopic.Si la cereri admini, pentru ca un player asteapta pro/contra/sfaturi/critici de la un admin, nu de la alti playeri.

Era un timp ( tu nici n-aveai cont pe forum Dosent Matter ) cand adminii nu stiau sa explice de ce un player are 1 fps sau macar sa-i dea niste indicatii cum sa-si configureze counter-strike-ul incat sa aiba 100 de fpsuri; si tu zici ca un player nu asteapta raspuns de la alt player Time Out am o intrebare: sunteti doar admini pe server? jucati numai voi? macar spuneti-ne si noua playerilor sa ne caram, sa jucati un 2vs2 un 3vs3... Si da, o sa zici ca ziceai de reclamatii admini, da eu ma leg strict de playerii asteapta raspuns doar de la admin Raised eyebrow false. Uite-ti exemplul concret - http://forum.wow-freakz.com/unban-Goldy-t140546.html ,mai exact pagina 2, pentru care azi mTx ^ Goldy joaca cu numele mTx ^ Goldy.

Si se scrie YaZmat.

0 0

Back to top
gabriells
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-06-2012, 16:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si pana la urma care e marea ta problema?
Chiar trebuie sa comentezi la fiecare topic? daca nu iti convine munca noastra fi tu admin, stai cu redirectele, faci si tu o donatie si dupa comenteaza cat te tine tastatura

0 0

Back to top
dArKnEsS1

[Mentally Stable]

(since 25-06-2013 06:17)

Votes: 3

Post Posted: 13-06-2012, 17:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca intervin in cearta voastra dar pe Yazmat il stiu de foarte mult timp,unii poate nici nu auziseti de Vest.Eu il consider chiar mai bun decat unii admini de pe aici.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-06-2012, 18:20:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am fost admin, dar diferenta dintre noi 2 este ca mie mi-a dat admin pentru ca eu am vrut sa demonstrez ceva si am fost rank 1 si mi-a dat pe gratis, fara redirecte. Da pentru ca stateam numai spectate si nu ma jucam deloc ( cand zic deloc eu vreau sa zic ca nu voiam sa ma joc ca sa vad ce se intampla pe server: il lasam pe Goldy sa joace linistit snow cu Azul si eu dadeam slay la aia de pe harta si asta s-a intamplat de mai multe ori) si am zis ca nu se merita.. mai bine sa stau slot sa ma joc.
0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 13-06-2012, 18:53:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zanmato wrote:
Nazzy wrote:

Topicu era deja terminat si decizia era luata, si din moment ce exista:

shemalesfromouttaspace wrote:
Parere personala: darea adminilor ar trebuie facuta pe mai multe fapte,dovezi nu doar a plati o anumita taxa iar astfel toti frustrati de 15ani ajung sa aibe admin neavand cunostinte necesare si resposabilitati pt a indeplini aceasta sarcina.

s-a lasat loc si de comment... ca n-a respectat el modelu Chatterbox asta-i altceva

Voi nu vedeti ca lui becaly i-a inchis topicu cu adminu da pe voi nici nu va baga in seama...

In legatura cu:

Nazzy wrote:
Propun blocarea accesului playerilor la reclamatii admini, adica sa aiba dreptul doar la reclamatie nu si la offtopic.Si la cereri admini, pentru ca un player asteapta pro/contra/sfaturi/critici de la un admin, nu de la alti playeri.

Era un timp ( tu nici n-aveai cont pe forum Dosent Matter ) cand adminii nu stiau sa explice de ce un player are 1 fps sau macar sa-i dea niste indicatii cum sa-si configureze counter-strike-ul incat sa aiba 100 de fpsuri; si tu zici ca un player nu asteapta raspuns de la alt player Time Out am o intrebare: sunteti doar admini pe server? jucati numai voi? macar spuneti-ne si noua playerilor sa ne caram, sa jucati un 2vs2 un 3vs3... Si da, o sa zici ca ziceai de reclamatii admini, da eu ma leg strict de playerii asteapta raspuns doar de la admin Raised eyebrow false. Uite-ti exemplul concret - http://forum.wow-freakz.com/unban-Goldy-t140546.html ,mai exact pagina 2, pentru care azi mTx ^ Goldy joaca cu numele mTx ^ Goldy.

Si se scrie YaZmat.

Nu, nu suntem doar admini pe server, dar este diferenta, un player face cerere admin. Pentru a ii da acordul tot un player?
Ii supraveghezi tu?
Ii cunosti tu?
Stai tu la spectatori (pe server) aproape tot timpul?

Lasi comentarii fara sens, te bagi unde nu este de tine, si asa mai departe.
Acum o zi doua te-am rugat sa te abtii de la comentarii inutile.

Cat despre numele tau, nu stau sa ti-l scriu exact.

Si te rog data viitoare cand nu iti comvine ceva, vorbeste in numele tau! nu in numele tuturor jucatorilor de pe server.

dArKnEsS1 wrote:
Scuze ca intervin in cearta voastra dar pe Yazmat il stiu de foarte mult timp,unii poate nici nu auziseti de Vest.Eu il consider chiar mai bun decat unii admini de pe aici.

zanmato wrote:
Eu am fost admin, dar diferenta dintre noi 2 este ca mie mi-a dat admin pentru ca eu am vrut sa demonstrez ceva si am fost rank 1 si mi-a dat pe gratis, fara redirecte. Da pentru ca stateam numai spectate si nu ma jucam deloc ( cand zic deloc eu vreau sa zic ca nu voiam sa ma joc ca sa vad ce se intampla pe server: il lasam pe Goldy sa joace linistit snow cu Azul si eu dadeam slay la aia de pe harta si asta s-a intamplat de mai multe ori) si am zis ca nu se merita.. mai bine sa stau slot sa ma joc.

Aici nu este este niciunu mai bun ca celalalt, toti sunt egali din partea mea chiar daca au vechime sau nu.
Iar Yazmat, daca tot zice darkness1 ca te considera mai bun ca adminii, dc nu esti in top? dc nu te vad pe server decat din an in paste?

Drept exemplu, ce am propus eu si ce a iesit? puteai doar sa spui pro sau contra nimic mai mult.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-06-2012, 19:24:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uita-te in top.. uita-te pe gametracker. Daca tu ai nevoie sa joci 24/7 ca sa intrii in top, ei bine eu n-am nevoie... eu joc 1 - 2 ore pe zi si sunt in top, spre deosebire de tine Time Out D'oh vorbesti fara sa fi informat si in legatura cu adminii, playerii Chatterbox bla bla... ai aberat total fata de ce-am zis, eu am zis ca playerii pot ajuta in aceeasi masura ca si adminii. Daca ar fi sa ne luam dupa ce-ai zis tu... eu fac cerere de admin si in 5 minute 20 de prieteni imi dau PRO da ei nici macar nu stiu despre ce-i vorba. Ce-am zis eu, ce-ai concluzionat tu? Aw da, era sa uit, darkness a zis ca ma considera mai bun decat unii, nu decat toti adminii. Din nou, ce-a zis el, ce-ai concluzionat tu?

Ti-am si zis clar Time Out:

zanmato wrote:
Si da, o sa zici ca ziceai de reclamatii admini, da eu ma leg strict de playerii asteapta raspuns doar de la admin Raised eyebrow false. Uite-ti exemplul concret - http://forum.wow-freakz.com/unban-Goldy-t140546.html ,mai exact pagina 2, pentru care azi mTx ^ Goldy joaca cu numele mTx ^ Goldy.

Tu n-ai inteles ca eu vorbeam in general si ai vrut sa-mi comunici ceva - tu stii ce, dar total pe langa ce-am zis eu si ce-am exemplificat.

Din nou, pentru a treia oara, ce-am zis eu, ce-ai concluzionat tu?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 20 April 2013 22:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 08-02-2025, 23:11:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x