User
Pass
2FA

Propunere
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message5851
octawyan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-12-2012 09:49)

Votes: 3

Post Posted: 06-09-2012, 17:57:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea sa va propun ceva ce am intalnit pe un alt server si mi se pare util: plugin pentru anti-camp. Bineinteles, o sa aduc si cateva argumente la ideea mea. Daca sunteti sau nu de acord, exprimati-va parerea prin argumente plauzibile.

In ciuda faptului ca este un server foarte bun, cu o populatie numeroasa, am remarcat inca din prima zi apetitul jucatorilor pentru a campa. Poate asta este modul lor de joc, dar este jenant sa nu indeplinesti obiectivul hartii si mai mult sa faci fraguri intr-o zona total opusa fata de obiectivul hartii( exemplu: ct in propria baza pe hartile cs_, tero in propria baza sau in celalalt X pe hartile de_).
Primul argument este acela ca cei care pierd runda dar ramana in viata, pastreaza arme bune si bani. Una e sa ai ak47 si vreo 3000$ pentru armura si grenade, si alta e sa ai Glock si 3000$, din care poti lua ak47 cu cateva gloante. Nu ar fi corect pentru cei din echipa adversa care au castigat runda si care o pot pierde pe urmatoarea din aceasta cauza.
Al doilea argument este acela ca uneori adminii dau slay celor care nu-si indeplinesc obiectivul. Acest plugin ar putea usura munca adminilor.
Al treilea argument(poate cel mai controversat) este acela ca jocul propriu-zis devine mai dinamic iar cei cu adevarat talentati ies in evidenta mult mai bine.

Deja am primit cateva raspunsuri pe server, contra, dar fara argumente.
FreaKz * Bobby wrote:
Poate unii nu au timp sa ajunga la bomba.

Spre rusinea mea nu stiu care este timpul limita al rundei pe war3.freakz.ro, dar sunt convins este mai mult decat suficient sa-ti urmezi coechipierul care detine bomba, sa va duceti impreuna in punctul in care aceasta se pune si sa o pazesti pana explodeaza. Intr-adevar, daca campezi nu stiu pe unde jumatate de runda, iar coechipierul tau pierde bomba si echipa adversa o pazeste, normal ca nu-ti ajunge timpul sa ajungi la bomba, sa-i omori pe toti si apoi sa o plantezi(daca mai e cazul). Foarte multi(as putea spune exagerat de multi) prefera sa se plimbe aiurea, eschivand locul unde bomba e picata, stiind ca nu mai au sanse, doar ca sa ramana cu o arma buna. Asta e deja lipsa de respect pentru cei care au alergat sa planteze bomba.

xman_csp wrote:
Daca nu-ti convine, fa-ti server si pune ce reguli vrei.

Eu doar am facut o propunere, nu o impunere. Daca aveam resursele necesare si timp, imi faceam server si punea cele mai bune reguli pentru a face jocul mai placut, nu plictisitor(multi mor la inceputul rundei si apoi asteapta minute buna camperii).

Mai zic inca o data pentru cei care vorbesc inainte sa citeasca sau mai grav, pentru cei care vorbesc inainte sa gandeasca. Ceea ce am scris eu mai sus este doar o propunere, care nu neaparat va fi luata in considerare. Deoarece am venit pe acest server inseamna ca imi place asa cum este si ideea mea este doar de imbunatatire a jocului mult prea static, deci va rog nu incepeti cu propozitii de genul "Daca nu-ti place, poti pleca!".

Va multumesc si va urez o zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 06-09-2012, 18:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu ce intelegi tu prin camp, pe server sunt admini care se ocupa de cei care campeaza excesiv, runda de runda, plus ca anumiti player au un stil mai lent, joaca la sunet, "simt" jocul altfel decat tine, care alergi non stop pe harta.
Deci eu sunt contra la orice plugin legat de campare.
Seara buna!

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-09-2012, 19:04:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu inteleg prin camp faptul ca anumiti playeri stau intr-un loc, total in alta parte fata de bomba sau de ostateci si fac fraguri acolo. Si te asigur ca adminii nu fac nimic in privinta asta. Pana la urma e problema fiecaruia cum joaca, dar la sfarsitul rundei, cei care pierd, ar trebui sa piarda de tot, nu sa ramana cu arme pentru runda urmatoare.
De altfel, am vazui destui playeri, inclusiv cativa din top15 care fac urmatoarea chestie: cumpara Magnum sau awp-ul semi-automat specificat fiecarei echipe, arunca bomba, se pun intr-un loc pe unde trec multi jucatori si campeaza acolo, fara sa le pese de bomba. Iar cand runda e aproape terminata, se duc "de ochii soacrei" dupa bomba, de cele mai multe ori evitand acel loc pentru a nu muri. De ce merita acesti jucatori sa ramana cu aceleasi arme si in urmatoarea runda ?

Mns.Fester! wrote:
Deci eu sunt contra la orice plugin legat de campare.

Cand ai auzit de campare ai sarit ca ars. Probabil iti place sa stai mai dupa usa, dar acest plugin nu are nicio legatura cu camparea. Doar da slay echipei care pierde.

Mns.Fester! wrote:
plus ca anumiti player au un stil mai lent, joaca la sunet, "simt" jocul altfel decat tine, care alergi non stop pe harta.

Si eu joc la sunet, si eu abordez de multe ori un joc mai lent, apasand shift sau asteptand putin, dar nu stau intr-un loc pana mai sunt 30 de secunde din runda doar ca sa fac fraguri. Dar nu asta e ideea. Plugin-ul nu se leaga de nimeni care campeaza, ci doar da slay echipei care pierde, astfel incat cei care "abordeaza un stil mai lent" pe loc sa nu mai aiba aceeasi arma buna si runda urmatoare.

0 0

Back to top
Gabriell B

[cetãþeanul turmentat]

(since 06-01-2020 19:31)

Votes: 14

Post Posted: 06-09-2012, 19:24:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este cel mai "prost" plug-in aparut vreodata si iti dau un exemplu:
Luam harta de_dust2, bomba cazuta pe undeva in X2 (B), ajung sa o "adun" cand mai sunt fix 0.03 secunde din runda, nu mai am timp sa pun bomba si sa primesc slay.. De ce? Pentru ca altii nu au fost capabili sa puna bomba pana atunci? Nu mi se pare fair-play...

De aia sunt admini pe server, sa isi faca datoria, plus ca regulamentul specifica faptul ca "jocul este FREE", iar daca ramai printre ultimii playeri pe harta trebuie sa indeplinesti obiectivele.
A mai fost dezbatuta problema acestui plug-in si s-a ajuns la concluzia ca nu ajuta serverul cu nimic.

Si ca un offtopic, eu sunt pro player, NU cumpar Ak47 cu 3000$ ca nu pot sa imi iau armura ^_^
-

Last edited by Gabriell B on 06-09-2012, 19:30:36; edited 2 times in total
0 0

Back to top
h4ck*Spider

[Pro Runescaper]

(since 09-12-2019 16:59)

Votes: 21

Post Posted: 06-09-2012, 19:25:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca se da slay echipei care pierde atunci nu are rost sa mai joci.

deci se pune "ceapa" si sant vreo 5 tero si tu singur. asta inseana ca ori mergi ca nebunu si mori direct, ori bagi ceva walk(avand in vedere ca esti la sunet) dar tot mori pt ca primesti slay.

alta varinata: tero omoara toti ostatecii, atunci CT nu mai au cum sa castige decat daca isi omoara toti adversarii (si presupunem ca ei stau in baza la asa zisii SCLAVI, care sunt deja morti). sansele sunt aproape 0, asa ca baietii buni iar primesc slay.

vice-versa e valabil pt tero.

parerea mea: no thx

0 0

Back to top
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-09-2012, 19:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gabriell B wrote:
Luam harta de_dust2, bomba cazuta pe undeva in X2 (B), ajung sa o "adun" cand mai sunt fix 0.03 secunde din runda, nu mai am timp sa pun bomba si sa primesc slay.. De ce? Pentru ca altii nu au fost capabili sa puna bomba pana atunci?

octawyan wrote:
Mai zic inca o data pentru cei care vorbesc inainte sa citeasca sau mai grav, pentru cei care vorbesc inainte sa gandeasca.

octawyan wrote:
daca campezi nu stiu pe unde jumatate de runda, iar coechipierul tau pierde bomba si echipa adversa o pazeste, normal ca nu-ti ajunge timpul sa ajungi la bomba, sa-i omori pe toti si apoi sa o plantezi(daca mai e cazul)

Gabriell B wrote:
Nu mi se pare fair-play...

Dar ti se pare fair-play ca cei care au pierdut sa ramane in runda urmatoare cu arme bune pentru simplu fapt ca nu au indeplinit obiectivul hartii din motive bine stiute ?

h4ck*Spider wrote:
deci se pune "ceapa" si sant vreo 5 tero si tu singur. asta inseana ca ori mergi ca nebunu si mori direct, ori bagi ceva walk(avand in vedere ca esti la sunet) dar tot mori pt ca primesti slay.

Si acel walk de ce il bagi, ca sa vada adminii ca tu te duci la bomba si sa nu primesti slay. Scenariu asta l-am vazut ce multe ori, iar majoritatea se intorc cand aud ca mai sunt cateva secunde din timp, doar ca sa ramana bine echipati.
Sau alta chestie. Poate e un terorist care se retrage dupa ce a realizat ca bomba va exploda. De ce ala trebuie sa fie omorat de un counter-terorist nesimtit care nu avut buna vointa sa se deplaseze la bomba ? De ce acel terorist pierde arma si bani iar counterul ramane cu arma si cu bani, din moment ce echipa teroristilor a castigat runda ?

h4ck*Spider wrote:
alta varinata: tero omoara toti ostatecii, atunci CT nu mai au cum sa castige decat daca isi omoara toti adversarii (si presupunem ca ei stau in baza la asa zisii SCLAVI, care sunt deja morti). sansele sunt aproape 0, asa ca baietii buni iar primesc slay.

Aici e necesara interventia adminilor. Cel care a omorat ostaticii ar trebui sa primeasca ban cat timp tine acea harta. Cat despre ct, cam greu de dat un verdict, dar de cele mai multe ori nu se pun hartile clasice(italy, assault etc) ci se pun remake-urile, deci ct au sanse mari sa ajunga in baza adversa foarte usor.

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 06-09-2012, 22:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

octawyan wrote:
Gabriell B wrote:
Luam harta de_dust2, bomba cazuta pe undeva in X2 (B), ajung sa o "adun" cand mai sunt fix 0.03 secunde din runda, nu mai am timp sa pun bomba si sa primesc slay.. De ce? Pentru ca altii nu au fost capabili sa puna bomba pana atunci?

octawyan wrote:
Mai zic inca o data pentru cei care vorbesc inainte sa citeasca sau mai grav, pentru cei care vorbesc inainte sa gandeasca.

octawyan wrote:
daca campezi nu stiu pe unde jumatate de runda, iar coechipierul tau pierde bomba si echipa adversa o pazeste, normal ca nu-ti ajunge timpul sa ajungi la bomba, sa-i omori pe toti si apoi sa o plantezi(daca mai e cazul)

Gabriell B wrote:
Nu mi se pare fair-play...

Dar ti se pare fair-play ca cei care au pierdut sa ramane in runda urmatoare cu arme bune pentru simplu fapt ca nu au indeplinit obiectivul hartii din motive bine stiute ?

h4ck*Spider wrote:

Si acel walk de ce il bagi, ca sa vada adminii ca tu te duci la bomba si sa nu primesti slay. Scenariu asta l-am vazut ce multe ori, iar majoritatea se intorc cand aud ca mai sunt cateva secunde din timp, doar ca sa ramana bine echipati.
Sau alta chestie. Poate e un terorist care se retrage dupa ce a realizat ca bomba va exploda. De ce ala trebuie sa fie omorat de un counter-terorist nesimtit care nu avut buna vointa sa se deplaseze la bomba ? De ce acel terorist pierde arma si bani iar counterul ramane cu arma si cu bani, din moment ce echipa teroristilor a castigat runda ?

h4ck*Spider wrote:

Aici e necesara interventia adminilor. Cel care a omorat ostaticii ar trebui sa primeasca ban cat timp tine acea harta. Cat despre ct, cam greu de dat un verdict, dar de cele mai multe ori nu se pun hartile clasice(italy, assault etc) ci se pun remake-urile, deci ct au sanse mari sa ajunga in baza adversa foarte usor.

Clar contra.Cum a zis si Fester,sunt alti jucatori care "simt" jocul.Deci nu.Ar fi aiurea.

0 0

Back to top
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-09-2012, 22:55:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raspuns mai penibil nu gaseai ? -
Oricum, il astept pe Bobby ca el se lauda cu niste argumente. Apoi puteti sa inchideti topicul.

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 06-09-2012, 23:20:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti cam enervant tu asa.Nu vrem. E bine?
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 07-09-2012, 00:19:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu isi are rostul, oricum jucatori cat si admini campeaza excesiv + nu este scris niciunde n-ai voie la camp excesiv. Poti campa cat vrei atata timp cat nu o faci in baza/grota/canal. Chiar daca s-ar pune sau nu acest plugin oricum nu isi are rostul. Fiecare face ce vrea (fiecare are cate un stil de joc propriu si nu ai cum sa impui sa si-l schimbe ca doresti tu).

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-09-2012, 06:15:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrMicheel wrote:
Esti cam enervant tu asa.Nu vrem. E bine?

Stai linistit amice. Poti sa joci cum vrei tu. Poti sa "simti" jocul -
Nu am nicio problema daca nu se baga acest plugin. Ideea este ca tu esti una dintre persoanele care habar nu au sa aduca un argument contra. Chestia cu "eu simt jocul" este o idiotenie. Nu esti singurul care joaca la sunet, nu esti singurul care merge cu walk. Si pana la urma plugin-ul nu are nicio treaba cum "simti" tu jocul ( - iarta-ma, dar nu ma pot abtine sa nu rad ), ci doar da slay echipei care pierde.

Chrys wrote:
Nu isi are rostul, oricum jucatori cat si admini campeaza excesiv + nu este scris niciunde n-ai voie la camp excesiv. Poti campa cat vrei atata timp cat nu o faci in baza/grota/canal. Chiar daca s-ar pune sau nu acest plugin oricum nu isi are rostul. Fiecare face ce vrea (fiecare are cate un stil de joc propriu si nu ai cum sa impui sa si-l schimbe ca doresti tu).

Am observat ca atat playerii, cat si adminii campeaza excesiv inca din prima zi in care am intrat pe server. Acum am sa-ti explic si tie, cum am facut-o si pentru altii mai sus ( poate data viitoare citesti inainte sa vorbesti ). Acest plugin da slay echipei care pierde pentru ca nu e normal si cinstit fata de cei care castiga runda ca tu sa ramai echipat in runda urmatorea doar pentru ca te-a durut in trei litere de plantarea / dezamorsarea bombei sau de ostateci.

Va rog, decat sa veniti cu raspunsuri ca inteligentul de MrMicheel de genul "Nu vrem. E Bine?", mai bine va abtineti. Asta nu demonstreaza decat incapabilitate si flustrare.

0 0

Back to top
marshallxxl

[Mentally Stable]

(since 13-03-2014 18:48)

Votes: 4

Post Posted: 07-09-2012, 06:21:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu am jucat pe un server in care daca, campai nu stiu cate secunde primeai blind si as fi de acord daca ar fi acest plugin deoarece ICS ne rupe cu campatul dar sper sa se tina SILE de cuvant si din 1 Septembrie sa dea ban pentru camp -

Am avut si voi avea mereu boala pe manelisti!!!
0 0

Back to top
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-09-2012, 06:31:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marshallxxl wrote:
Si eu am jucat pe un server in care daca, campai nu stiu cate secunde primeai blind

Acela este cu totul alt plugin. Ala se numeste anti-push. CT primesc slay( poate fi si blind, comanda este aleasa de owneri ) daca fac rush in baza celor de la tero pe hartile de_, tero primesc slay ( sau blind ) daca fac rush in baza la ct pe hartile cs_, ct primesc slay daca campeaza un anumit numar de secunde iar bomba este plantata, iar tero primesc slay daca campeaza un anumit numar de secunde iar bomba este picata.
Acesta este plugin-ul impotriva campatului si de care au sarit ca arsi MrMicheel si Mns.Fester!. Eu am vorbit de cu totul altceva, dar ... trebuie sa mai si citesti ce am scris ca sa-ti dai seama.

marshallxxl wrote:
sper sa se tina SILE de cuvant si din 1 Septembrie sa dea ban pentru camp

E 7 septembrie si nu prea am vazut ban pentru asa ceva. Poate 1 septembrie 2013, sau 2014 sau cine stie, 2087 -

Tine gura inchisa si lasa lumea sa creada ca esti prost, decat sa o deschizi si sa inlaturi orice dubiu!
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 07-09-2012, 07:24:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate faptul ca war3 este un server clasic si cu joc liber il face asa popular.. (inafara de faptul ca e unul din putinele servere unde codatii chiar primesc ban). Mie imi place joc liber.. eu personal fac numai rush, dar nu ma deranjeaza campatul altora.. Daca cineva joaca diferit, nu inseamna ca stilul tau e mai ok..

Looking back..
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 07-09-2012, 07:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermin maxim =) .
Octawyan cand ai facut topicu asta te asteptai sa primesti si argumente contra nu? Eu sunt pro la alt gen de plugin, ca la sfarsit de runda echipa care a pierdut sa primeasca slay daca mai este vreun jucator in viata .

P.s. : se scrie frustrare octawyan nu flustrare .. E cam departe r de l nu crezi?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eT | Bobby, 09 September 2012 21:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 15-12-2024, 04:24:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x