User
Pass
2FA

Propunere.downgrade.Ralukita

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1676
Ghem#Alexander

[Maniac]

Status: Offline
(since 08-04-2016 13:28)

Votes: 4

Post Posted: 08-10-2011, 17:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Ghem.mzk
Admin Reclamant: Ralukita (Admin Reclamat, reclamantul esti tu)
Motiv: admin degeaba
Dovada:
Nici pana acum nu si-a facut lista de codati.

Sun atatia jucatori care fac cerere de admin, care chiar merita sa primeasca o sansa. Acesta jucatoare "Ralukita" a primit sansa, in ciuda faptului ca i s-a spus de nenumarate ori sa isi faca lista de codati nu si-a facut, asa ca eu propun sa ajunga iar slot pt ca eu nu vad rostul ei. Poate ca merita altcineva o sansa care chiar se implica -. Sper sa fie luat in considerare acest topic. Multumesc

Friends Just Wanna Have Fun !!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hailey

[Mentally Stable]

(since 17-01-2015 19:39)

Votes: 8

Post Posted: 08-10-2011, 17:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum daca dam +1 suntem considerati hateri ? -
0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 08-10-2011, 17:49:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El nu poate dormii noaptea din aceasta cauza...eu zic sa fie luat in considerare ptr simplul fapt sa nu il aveti pe constiinta ptr gesturi necugetate,tb totusi sa doarma si el ,tb sa aibe o viata normala...ajunge GATA -)))

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
bubblegirl

[<3 fluffy unicorns]

(since 05-10-2014 18:08)

Votes: 58

Post Posted: 08-10-2011, 17:49:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e treaba ta ca Ralukita nu prinde codati, tu vezi-ti de adminul tau.
Chestiile astea se discuta intre owneri, iar daca noi vom considera ca trebuie scazuta, o vom face. .
Nu face un astfel de topic, e total aiurea.

"Happiness is like a butterfly;the more you chase it,the more it will elude you,but if you turn your attention to other things,it will come and sit softly on your shoulder"
0 0

Back to top
Ghem#Alexander

[Maniac]

(since 08-04-2016 13:28)

Votes: 4

Post Posted: 08-10-2011, 17:58:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala... nu imi zi tu mie de viata normala, ca nu stii tu ce fel de viata am eu asa ca... te rog sa canti la alta masa... iar legat de ralukita ok mie nu mi se pare normal cand altii se straduiesc sa faca ceva iar ea pe langa faptul ca este tupeista si tare in gura... nici macar nu tine cont de ce fac altii - in fine eu mi-am spus punctul de vedere

Friends Just Wanna Have Fun !!!
0 0

Back to top
Ralukita

[Mentally Stable]

(since 08-03-2016 08:48)

Votes: 7

Post Posted: 08-10-2011, 18:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Super...
In sfarsit ai facut cererea...
Sa o luam cu inceputul....
http://forum.wow-freakz.com/Aprobat-Cerere-Blood-Ralukita-t97571.html
din 22 de raspunsuri, toate au fost PRO.. nici unul contra, si de asemenea in nici unul nu se specifica nimic de codati
Citeste bine pctul PATRU, respectiv motivul cererii... acorda un pic mai multa atentie si atunci poate o sa intelegi ceea ce am si spus.

Dupa discutia de duminica trecuta pe server, am spus ca imi voi face lista..numai ca nu imi fac cand vrei tu...
Te las sa fierbi in suc propriu sa vad pana unde poti merge. Explodezi? atat de tare te deranjeaza pe tine ca nu am eu lista de codati? d-asta nu mai poti dormi tu noaptea ca Ralukita nu are lista de codati?

Intrebare: Chiar crezi ca numai lista de codati e importanta in adminare? Poate da, dar nu in proportie de 100%. Treaba cu schimbatul hartii, gag, kick pt lag, poate un TSay cu ...puneti bmb, s.a.m.d... astea nu sunt importante pt buna functionare a serverului? DOAR lista de codati?
si hai sa te mai intreb ceva... ok, imi fac lista de codati, postez 5 codati, (oricum joc numai seara si sunt destui) numai ca sa iti "satisfac" tie "frustrarea" si atunci ma opresc..doar 5 codati..si joc 1 an..atunci te intreb eu CINE PE CINE NU RESPECTA? ti se pare normal sa imi fac lista de codati doar asa de forma? doar ca sa ...am?

O sa te rog sa joci si tu dupa 12-1-2 noaptea, dar o sa te rog sa joci fara admin..sa te vad cand o sa ai server-ul full si intra o harta gen aim-map, ka_xtremejumping, he_crazy, si lista poate continua... ce faci atunci? cati playeri raman? ai idee?

NU ai tu de unde stii daca fac eu demo-uri sau nu, daca ma implic sau nu (asta fiind vorba de admin degeaba)...
ATAT TIMP cat nu stai pe server seara de seara ..dupa 12 noaptea atunci te rog frumos sa te abtii in a acuza fara a stii despre ce e vorba

ps: daca tot ai chef de reclamatii ai vorbit cu adminii pe care i-am enumerat eu atunci, sa vezi ce parerea au ei? respectiv: CMB, VoDKa, ese, slow, era si abureala care numai el stie cate buzz-uri am dat sa intre pe serv sa schimbe harta, sa dea un ban..s.a.m.d.. Intreaba-l si pe INT cum ma bucuram cand intra el pe serv..sa iti mai enumar?

O zi frumoasa
propun ca si jucatorii "de noapte" sa intre sa isi spuna parerea, daca am admin "de_jeaba" sau nu

Regards

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-10-2011, 18:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamația asta e de_jeaba. A primit blood cu toate cã a și menționat cã nu va avea o listã de codați. E important cã stã noaptea pe server și face ceea ce a zis cã va face.

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 08-10-2011, 18:45:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e frumos ce faci Ghem, stiu ca te implici si ai activitate, dar trebuie sa vezi imaginea de ansamblu.. fiecare are rolul lui aici pe server, Poate n-o avea lista de codati, dar asta din cauza ca nu are experienta sa isi dea seama intre skill si cod.
Nu vrea sa greseasca si sa fie banati niste jucatori din motive gresite, sa nu crezi ca nu respecta munca voastra (noastra) Stii foarte bine ca nu e o pustoaica si are familia si problemele ei.
Crede-ma, am vorbit cu ea si cand isi rezolva treburile in care este implicata acum, o sa se ocupe si de chestia asta.
Faptul ca ai facut topicul asta nu ai rezolvat nimic, decat sa o ambitionezi sa faca exact invers decat zici tu, si zic chestia asta pentru ca eu inteleg si am trecut prin chestia asta cu InNa. Am vorbit cu ea si ne-am cerut scuze pentru neintelegeri, acum stiu ca nu aveau rost.. dar nu a trebuit decat sa discut cu ea personal ca sa inteleg -

Propunerea mea este sa ii dai un PM si sa rezolvati lucrurile ca nu vreau sa ajungem in alta parte. Sunteti amandoi importanti pentru server, chiar daca tu crezi ca esti mai important decat ea - si stiu ca asa gandesti, asa ca asculta-mi sfatul si vorbeste cu ea.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 08 October 2011 16:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 24-07-2025, 04:25:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password