User
Pass
2FA

Propuneri 3v3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4669
NellyRLD
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 22-02-2012, 03:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Ar fii ceva , sa se fixeze mmru ..

Niciodata nu o sa vezi tu pe vreun privat mmr fixat.

Voi in general vrei setu "t2" sau cum naiba s-o numi acum; parerea mea e sa fixeze mai degraba rbg
SAU
Acum un an cand erau umerii wrathfull la 2050 rate de craciun ..nu mai stiu exact^^ au pus pt. o perioada scurta la 1950 si chiar se facea 3v3 atunci calumea -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 22-02-2012, 09:11:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Propunerea mea: No unit frames, no 3v3. Easy as that.. no trolling.

Daca sti sa joci poti juca si fara unit frames desi recunosc ca era mai bn cu unit frames .... . O solutie ar fi sa se dea rewards la 3v3 la un anume rating(Mounts/tabards/companions etc) cum a zis azwraithz in alt topic tot despre 3s .

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
adriand2

[Mentally Stable]

(since 04-05-2013 12:33)

Votes: 2

Post Posted: 22-02-2012, 09:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai ce le face la playerii,dor nu poti sa-i fortezi sa intre daca ei nu vor !
0 0

Back to top
neoras1

[Arena Junkie]

(since 23-07-2012 12:16)

Votes: 3

Post Posted: 22-02-2012, 09:52:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nimeni nu zice sa-i fortam, dar a incerca sa-i motivam ar merge. Niste rewarduri sigur i-ar motiva!

0 0

Back to top
Skorpyo

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 10:11)

Votes: 9

Post Posted: 22-02-2012, 10:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E prin serverul de pro. Poti sa fii zeu,cand iti fac 3 dps rush pe healer esti pa fara unit frames.
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 22-02-2012, 10:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
myt42xxx wrote:

Daca sti sa joci poti juca si fara unit frames desi recunosc ca era mai bn cu unit frames .... . O solutie ar fi sa se dea rewards la 3v3 la un anume rating(Mounts/tabards/companions etc) cum a zis azwraithz in alt topic tot despre 3s .

Sunt disci priest. Am picat contra teamul lui Tricksz. Disci-Mage-Mage. Nici nu ºtiu de unde îmi iau poly..

- Retired -
0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 22-02-2012, 11:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:

Ce ma ?- 3vs3 fara Arena Frames ? g00d job.

Eu iti propun un experiment. Go ATR fa 3vs3 cu Arena Frames .. sa zicem 50 de meciuri. Dupa asta incearca sa faci din nou 50 de meciuri fara Arena Frames.

O sa vezi rezultatele cu ochii tai.

defapt daca stau mai bine sa ma gandesc ... ce ii trebuie unui clicker arena frames Dosent Matter

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 22-02-2012, 11:34:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
trilulilu wrote:
myt42xxx wrote:

Sunt disci priest. Am picat contra teamul lui Tricksz. Disci-Mage-Mage. Nici nu ºtiu de unde îmi iau poly..

Este foarte greu sa joci combo'u acela @DISCI MAGE MAGE , mai ales fara arena frames . Sunt multe teamuri care necesita foarte mult arena frames , asta ar fii o solutie , dar Shokeru a spus ca nu are cum in acest patch , deci ideea aceasta cade .
Alta idee ar fii , ca la 1900 macar sa fie mounturi cu conquest points , nu mounturi "legendare" gen black qijari , de ex ar fii ... Zulian Tiger sau eu stiu , sau tabards ar motiva lumea cu ceva . Stiti vorba aia , orice este gratis este bun .

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 22-02-2012, 12:24:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xtkmo wrote:
myt42xxx wrote:
trilulilu wrote:
myt42xxx wrote:

Este foarte greu sa joci combo'u acela @DISCI MAGE MAGE , mai ales fara arena frames . Sunt multe teamuri care necesita foarte mult arena frames , asta ar fii o solutie , dar Shokeru a spus ca nu are cum in acest patch , deci ideea aceasta cade .
Alta idee ar fii , ca la 1900 macar sa fie mounturi cu conquest points , nu mounturi "legendare" gen black qijari , de ex ar fii ... Zulian Tiger sau eu stiu , sau tabards ar motiva lumea cu ceva . Stiti vorba aia , orice este gratis este bun .

A 2 a idee e exact ce am sugerat eu in fostu topic.
On:
Problema e in felu urmator aici se face prea mult pve pe server ma refer,cel mai mare motiv ar fi ca e server de romani(nu e nimic rau in asta asta ca sa nu se inteleaga ca bat apropo la rasism si etc) dar cum stiu toti,pe majoritatea romanilor nu prea ii duc capu si nu se mai baga sa faca pvp ei vor ce e mai usor in general(ma refer la playerii care fac doar pve,no offense) asta e cea mai mare problema in momentu de fata,prea multi se bazeaza pe pve/achivs etc ma refer ca ei nu vad rostu in a face arene.85% din playerii straini care joaca pe server sau si pe alte servere fac pvp din ce am observat,rar ii mai vezi pve boys,pe langa asta ..; serverul ala de wotlk pe care il stiu toti(nici numai e nevoie de dat nume sau facut reclama) acolo 90% sunt straini,10 % romani(joaca suficienti romani si acolo )si sincer nu ii vezi sa se plictiseasca cum spun unii(ca dupa 10-15 arene devine boring jocu),pt ca majoritatea acolo joaca:
1.Pentru titles care se dau la sfarsit de sezon(acolo pentru ca nu se schimba patchu se termina sezonu mult mai des)
2.Pentru Rewardurile ce sunt puse,ex: arme epice ce apar legendare si au stats de t2(wrathful) gen Warglaives,Shadowmourne,Thori'dal,Golden bow of quel talas,si multe altele,pe langa asta Seturile brutal cu stats de wrathful, + mounts/tabards) (Asta ar fi unu din marile motive pentru care multi fac pvp acolo si ar face si aici)
3.Sa se adapteze,aici facand referire ca acolo playerii care fac pvp,80% chiar daca multi se apuca de server si ii vezi in relentless etc isi stiu clasa/clasele foarte bine.
Am observat ca buguri majore nu prea mai sunt,in general 10-20 ce au mai ramas(majore),daca ar fi si 3v3 mai challenging ar fi perfect aici facand referire ca serverul sa fie atat pvp cat si pve.
Pe langa asta o oprire a bracket-ului de 2v2 pentru o perioada anume....2-3 saptamani(sau daca s-ar putea face intr-un fel incat cei care au peste 2000 rating la 2v2 sa numai poata da queue in perioada aceea)
Ce am spus nu vad de ce ar fi luat ca reclama,e doar o sugestie facand referire la pvp.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 22-02-2012, 15:24:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
3v3 fac doar aia cu adevarat buni pentru rating...eu de exemplu sunt un player mediocru si am zis ca nu ma bag la 3v3 pana nu fac gear ...jucand si shaman resto nu ma compar cu un priest disci...si astia bunii sunteti putini pe evo si exodus...si in timpul saptamanii va gasiti mai greu...
daca s-ar gasi ceva sa ii faca si pe aia mai slabi sa aibe o sansa la 3v3 nu sa intre in arena ca mancare pentru dk blood warr furry sau ferali...

tu ai ceva ce priestu pe discipline nu are ...HEX -+ ca poti sa tii lejer 2 coechipieri simultan iar bonusu din totems e de departe cel mai bun atuu: spell reflect la tot teamu(grounding totem), Tremor totem, earthbind totem - astea sunt numai cateva din chestiile ce te fac superior vs. un discipline priest cu tot absorbu lui (pana la urma daca te-ai saturat atata de absorbu lui ...ii dai hex si sariti toti pe el = > problem solved

Posturi unite automat, 22-02-2012, 15:24:23

Singura metoda prin care 3v3 si 5v5 sa ia amploare, este sa se organizeze un event in care toti participantii sa primeasca si un premiu de participare ceva (tabard/ companion/ etc) - nu de alta dar majoritatea are impresia ca o sa fie farmati de catre un team imba full vicios (3 dk blood / 3 mage frost etc) care nu are ce face decat sa isi faca rating mai bun

0 0

Back to top
Insanemode

[Mentally Stable]

(since 26-02-2016 23:36)

Votes: 5

Post Posted: 22-02-2012, 18:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu voi face 3s nici pt cele mai tari rewarduri fara arena unit frames...
0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 22-02-2012, 19:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e de ajuns sa sa se repare mmrul

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 22-02-2012, 19:54:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Insanemode wrote:
nu voi face 3s nici pt cele mai tari rewarduri fara arena unit frames...
+1 imposibil sa joci rog fara arena frames.

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 22-02-2012, 21:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:

2.Pentru Rewardurile ce sunt puse,ex: arme epice ce apar legendare si au stats de t2(wrathful) gen Warglaives,Shadowmourne,Thori'dal,Golden bow of quel talas,si multe altele,pe langa asta Seturile brutal cu stats de wrathful, + mounts/tabards) (Asta ar fi unu din marile motive pentru care multi fac pvp acolo si ar face si aici)

Pentru mine (si nu numai) e perfecta ideea dar sigur o fie persoane care sa planga pentru ca " e fun server "

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 22-02-2012, 23:31:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
gandacel wrote:
3v3 fac doar aia cu adevarat buni pentru rating...eu de exemplu sunt un player mediocru si am zis ca nu ma bag la 3v3 pana nu fac gear ...jucand si shaman resto nu ma compar cu un priest disci...si astia bunii sunteti putini pe evo si exodus...si in timpul saptamanii va gasiti mai greu...
daca s-ar gasi ceva sa ii faca si pe aia mai slabi sa aibe o sansa la 3v3 nu sa intre in arena ca mancare pentru dk blood warr furry sau ferali...

tu ai ceva ce priestu pe discipline nu are ...HEX -+ ca poti sa tii lejer 2 coechipieri simultan iar bonusu din totems e de departe cel mai bun atuu: spell reflect la tot teamu(grounding totem), Tremor totem, earthbind totem - astea sunt numai cateva din chestiile ce te fac superior vs. un discipline priest cu tot absorbu lui (pana la urma daca te-ai saturat atata de absorbu lui ...ii dai hex si sariti toti pe el = > problem solved

scuze de offtopic dar ma enerveaza oamenii care ii plang pristului de mila shamanu are hex? pristu are mind control si fear toteme de mana unu singur care iti regenereaza 10k mana maxim... pe cand pristu are 2 chestii care ii regenereaza destula mana
tremor totem ? cd de 1 minut si priestu are fear ward ce-i drept cd de 2 minute grounding totem cu reflect baga un cd infernal la grounding totem...singurul avantaj pe care il are shamanul fata de priest e intreruptul
si la 3v3 ce face shamanu ? tine pe toti 3 odata? cu ce ? cu chain heal ? sta sa casteze 3 secunde?shamanu are un singur absorb cu cd un minut pristu are 2 cu cd de 10 secunde unu din ele si celalalt la fiecare heal..
deci nu mai spuneti voi ca shamanu e mai avantajat decat priestul:)

on topic : ar fi tare ca in fiecare saptamana sa se faca event sau ceva de genul cu 3v3 si teamul de pe primul loc sa primeasca ceva la sfarsitul saptamanii
3v3 s-ar face calumea daca ar incepe oamenii sa dea join...e greu pana incep oamenii sa dea ca daca sunt 10 teamuri in timpul zilei la join seara or sa fie si mai multe...stiti cum sunt oamenii...daca da join si pica cu unii bunii si ii bate de 2 ori nu mai da join ca nu are rost...si asa moare pvpu

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 15-01-2025, 23:54:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x