User
Pass
2FA

Propuneri.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message60223
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 27-09-2013, 14:12:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu poti sa dispari, ca se vede ca tu duci lipsa de creier. Tu, marele om care nu gandeste. Ca de cand ai luat cont blocat aici numai in frustrari o ti. Daca mai joci pe unul din aceste zm-uri, sa te rogi sa nu iti aflu numele, ca si ala iti va lua cont blocat.
Citeste ce a scris Frozen:
"am observat ca nick meu este deja rezervat pe zm3 zm4 si zm5 cu aceasi pass ca pe zm2, cea ce e bine, dar problema de mai sus inca este valabila pentru o mare parte din playeri fara gm admin etc etc... o mare parte in playeri au sub 13 anii... asa ca inca ramane o problema deschisa."
Deci iti este rezervat si acolo si pe restul. Dar tu dc sa gandesti, doar ce bagi aiurea si iti arati frustrarea de copil de 6 ani. Stai calm, ca daca te mai bagi aiurea, am eu grija sa iti sterg toate posturile care le faci fara sa iti folosesti aluna aia care o numesti "creier".
Cat despre celelalte sugestii "geniale" care apar din senin aici, cum am mai spus, daca ii de scos ceva sau de implementat, nu va obositi, ca de asta numai edutz se poate ocupa, iar el revine prin decembrie, iar pana atunci se uita de aceste sugestii, deci pastrati-va pentru cand revine si sugerati atunci.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 27-09-2013, 18:20:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-am trimis PM lui Scipio in legatura cu Gas Mask si cu limitarea hp-ului/armurii, vedem daca va reusi cu limitarea.

0 0

Back to top
Penetrus#3

[Screwed Freak]

(since 14-02-2015 17:22)

Votes: 191

Post Posted: 27-09-2013, 20:07:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
I-am trimis PM lui Scipio in legatura cu Gas Mask si cu limitarea hp-ului/armurii, vedem daca va reusi cu limitarea.

o sa fie urat daca se limiteaza in fine...

Vrei reputatie ? Trebuie doar sa ma ajuti la ceva si o sa primesti PM ME
0 0

Back to top
!*Déspérâdô*!
[Banned user]

Banned

(since 14-10-2013 09:08)

Votes: 4

Post Posted: 29-09-2013, 10:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

as propune ca topicurile cu hartiile serverului & hartile unde sirena este restrictionata sa fie actualizate dinou si daca se poate sa se mai scoata din restrictii - si daca se poate ca Paragon sau AMG sa imi trimita la arhiva toate topicurile cu reclamatii depe cont _Frozen_Water_ ca sa dus tot fun dupa ce am primit ban pe acc ala si cred ca e destul cu gluma mai ales ca deja Paragon sa saturat de mine si nu cred ca e singurul

Code:
Scipio :  ce ban va dau daca mai trageti in mine

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 29-09-2013, 10:52:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rip Frozen =]
Contra

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 29-09-2013, 11:37:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti racesti gura pe degeaba, nu se va scoate nici o restrictie, mai ales ca incet incet multi se indreapta inspre lvl 12 si vor fi mai multe sirene, deci mai mare bataie de cap. Si asa trebuie sa ii dau lui Scipio niste harti sa le bage, sa se mai joace si pe ele, harti frumoase, cu multe ascunzatori si unde ii voie sirena.

0 0

Back to top
!*Déspérâdô*!
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-10-2013, 08:35:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

propun ca punctele de fidelitate sa poata fii schimbate pentru Credite gen 1 Punct fidelitate = 1k credite ma de nu pot face cerere de admin sa pot face altceva cu punctele de fidelitate, ori cum.. chiar de mi suspendad dreptul de a face cerere de admin nu inseamna ca nu am sa imi mai dau interesul pentru server -

Code:

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-10-2013, 09:18:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alta propunere de 2 lei. Respinsa. Punctele de fidelitate se vor da pe merit, nu pe credit exchange. Culmea ca ai facut propunerea imediat dupa ce te-ai ars cu dreptul la cererea de admin.

0 0

Back to top
!*Déspérâdô*!
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-10-2013, 09:23:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Alta propunere de 2 lei. Respinsa. Punctele de fidelitate se vor da pe merit, nu pe credit exchange. Culmea ca ai facut propunerea imediat dupa ce te-ai ars cu dreptul la cererea de admin.

stiu, probabil pentru ca nu mai are nici un rost.. ?- daca imi ridici restrictia de a face cerere de admin cand mai calc pe bec imi dai ban permanent -

Code:

0 0

Back to top
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 03-10-2013, 11:08:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

!*Déspérâdô*! wrote:
Paragon wrote:

stiu, probabil pentru ca nu mai are nici un rost.. ?- daca imi ridici restrictia de a face cerere de admin cand mai calc pe bec imi dai ban permanent -

Cred ca mai repede permanentul o sa vina de la mine nu de la Neo la cum imi vorbesti tu mia pe Pm .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ProKiller
[Banned user]

Banned

(since 22-10-2013 19:25)

Votes: 7

Post Posted: 03-10-2013, 13:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu fac cerere admin imediat, nu ma restrictionati? Ia dati-mi ban smecherilor
Acum sa va zic si cine este NEO:
NEO este ownerul de pe zm1 care a venit pe zm2(donand, desigur) , un om fara viata, care a luat N1 pe bani.Un om care da banii de paine pe admin pe ZM.Un om care a stricat tot serverul, a bagat restrictii de pe serverul lui de c***t dupa ce unii admini au facut level 12 ca sa numai poata juca si playerii cu sirena.Este un moldovean fara viata acest NEO.
Nu am nimic cu el, nu imi pasa de server, nu imi pasa de forum, numai joc de mult pe server.
Doar va zic cine este doar.

Staff message (^AvioanE^):

+1
Insulte.

0 0

Back to top
!*Déspérâdô*!
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-10-2013, 14:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ProKiller wrote:
NEO este ownerul de pe zm1 care a venit pe zm2(donand, desigur) , un om fara viata, care a luat N1 pe bani.Un om care da banii de paine pe admin pe ZM.Un om care a stricat tot serverul, a bagat restrictii de pe serverul lui de c***t dupa ce unii admini au facut level 12 ca sa numai poata juca si playerii cu sirena.Este un moldovean fara viata acest NEO.
Nu am nimic cu el, nu imi pasa de server, nu imi pasa de forum, numai joc de mult pe server.

indiferent de cum a ajuns pe serverele lui scipio e strict problema lui, tu acum doar faci tam-tam ca tia dat ban permanent, inloc sa iti vezi de ale tale incerci sa te bagi ca musca in cacao cu post tau nu faci nimic altceva doar decat se ne amuzi, si eu sunt aproape de ban permanent dar nu fac cea ce faci tu sau ce face frakto anaconda cs ca si ala e lafel de sanatos la cap ca tine - si eu ma enervez la jocuri dar nu fac cum faceai tu si banul ti lai meritit acum incerci doar sa atragi atentia, e problema fiecariua ce face cu $$ personal sau daca e moldovean sau roman, pacat ca nu iei ban si pe forum... si nici nu am sa fac cea ce faci tu pe server sau anaconda cs 1: serverele nu sunt ale mele sa fac ce imi vine la cap in cs 2: indiferent ca neo mia suspendat dreptul de a face cererea de admin nu inseamna ca trebuie sa il injur... poate lasa el de la el si scoate restrictia, dar nu sunt eu takso sau frakso sau scipio sau altcineva de genul sa iau asemenea decizii, tu mereu lasi reply unde las si eu, crezi ca eu sunt ca tine si fac ce faci si tu ? daca tu crezi asta te inseli amarnic, sa ii dea cineva report lu ProKiller pt mesaj ca are posibilitati mari sa ia warn -

Code:

0 0

Back to top
ProKiller
[Banned user]

Banned

(since 22-10-2013 19:25)

Votes: 7

Post Posted: 03-10-2013, 14:16:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce m-am enervate ba? Stii de ce am luat eu cont blocat permanent?Ca am luat vreo 25 de ban-uri, dar banurile sunt limitate, eu ProKiller sunt ProKiller si sunt mai special, am luat ban ca nu putea sa joace Paragon de mine.Paragon avea level 1, intr-o zi a si facut 13 cand am iesit.Nici nu si-a dat level.
Deci eu am luat cont blocat aiurea, ban-urile erau limitate, si nu fac niciun tam-tam ma c** pe el de ZM ca am jucat doar sa-mi bat joc de voi, m-am distrat, nu am jucat pentru level.De asta nu-mi pasa ca am contul blocat, level 12 se face foarte usor, si-l pot face cu oricare alt cont, dar nu vreau pentru ca serverul e PRAF.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-10-2013, 16:24:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ProKiller wrote:

Tu iar vorbesti fara sa gandesti, ca de obicei. Oricum, nu ma mai obosesc cu tine, si asa nu-mi bat capul cu copii care duc lipsa de cei 7 ani de acasa. Stai ca trebuie sa iti vina warnul sau banul pe forum, nu ca ti-ar pasa, dar ar fi misto sa te vedem banat si pe forum.
P.S: Prokiller ii frustrat pe mine de la faza cu restrictia sirenelor (si posibil ca i s-a blocat contul), dar el fiind copil care inca isi mai suge degetul, nu pricepe ca nu a fost ideea mea cu restrictia. Si oricum, restrictia tot s-ar fi bagat in final, fie atunci sau fie mai tarziu.

0 0

Back to top
mortalL
[Banned user]

Banned

(since 22-10-2013 12:22)

Post Posted: 15-10-2013, 17:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

propun sa se scoata happy hours.. pt ca atunci cand este ii full de feederi pe server... aseara erau 20 playeri facant feed la happy hours... dar nu am reusit sa fac demo pt ca am uitat sa schimb nick si a aparut in chat ca un member gold is connecting.....
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Next    

The time now is 11-02-2025, 11:01:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password